Migranti našli novo tarčo: Spravljajo se nad upokojence, ki jih najprej umorijo, nato še okradejo

Foto: iStock

Migrant, ki se je rodil v Savdski Arabiji, čeprav pa zatrjuje, da prihaja iz Pakistana, je obtožen umora 70-letne upokojenke. Zločin je zagrešil kar v njenem domu, kot pojasnilo, zakaj se je spravil nad nemočno žensko, pa je navedel, da je bila ženska nevernica.

Policija pravi, da je 27-letni migrant, sicer prosilec za azil, po umoru 70-letne upokojenke na stene njenega stanovanja, ki se nahaja v Bad Friedrichshall-Untergriesheimu v Nemčiji, napisal verske citate v arabščini, zato tožilci verjamejo, da gre pri tem umoru za verski motiv. Umor se je sicer zgodil 19. maja lani.

Kaj točno pomenijo verski citati, ki jih je morilec zapisal na stene v stanovanju umorjene, še ni razkrito, so pa potrdili, da je bil DNK osumljenca najden na kraju zločina.

Prav tako je migrant umorjeni 70-letnici odtujil predmete, vključno z gotovino, nakitom in mobilnim telefonom. Tamkajšnje sodišče mu sodi, ker je “ubil nekoga, ki je po njegovem mnenju nevernik, ter ker je ukradel denar in druge dragocenosti.” Obramba je dejala, da je osumljenec prišel v Nemčijo leta 2013, takrat je tudi zaprosil za azil, vendar pa je njegov azilni postopek še v teku. Sicer trdi, da je v Nemčijo prišel iz Pakistana, rodil pa naj bi se v Savdski Arabiji.

Odvetnika tega migranta, Christoph Troßbach in Elisabeth Unger-Schnell, pravita, da “mnoga vprašanja ostajajo odprta” ter da obtoženi migrant pravi, da je bil v času umora nekje drugje.

Družinski člani umorjene pa so še vedno pretreseni in so povedali, da je pomembno, da “dobijo informacije o okoliščinah in namenu kaznivega dejanja.”

Breitbart London pogosto poroča o številnih primerih umorov, ki so jih v zadnjem letu storili migranti, velikokrat so tarče njihovega morilskega pohoda upokojenci. Poleg tega, da morijo Evropejce, pogosto obračunavajo tudi med seboj – ugotovili so, da so pogosto tarče migrantov njihovi kolegi in družinski člani. Eden takih primerov se je zgodil novembra 2016, ko je migrant iz Čečenije vrgel svojo ženo skozi okno, še pred tem pa jo je zabodel do smrti.

Eden najbolj razvpitih umorov, ki so jih storili migranti v Nemčiji, pa je tisti, ko je migrant iz Afganistana brutalno posilil in umoril nemško študentko Mario Ladenburger. Ta primer je sprožil ogorčenje nemške javnosti, saj so nemški mediji sprva zavrnili poročanje o tem umoru in so trdili, da ta “lokalna novica ni vredna nacionalne pozornosti,” poroča Breitbart.

Marjanca Scheicher

 • Anton

  ali so ga že izgnali, čist tko me zanima

  • Novakec1

   Ne, azil so mu dodelil.

 • neny

  Ja in tole brat vsak dan ne vodi nikamor, če ni rešitev za morilce.

 • sprehajalec

  ubil nekoga, ki je po njegovem mnenju nevernik, ter ker je ukradel denar in druge dragocenosti.”

  Aha, olajševalna okoliščina.

  • Steiermark

   To je pač islam – to ni religija, islam je politika – zločinska!

 • elh

  Da je nevernica popolnoma opravičuje dejanje in je lep dokaz politično korektne države, ki ima veliko razumevanja za pripadnike drugih ver, kultur in ras.

  Z ropanjem domorodcev so migrantje našli dobro plačano zaposlitev, poklicno dejavnost. Država bo imela z azilanti manj stroškov, če si bodo sami takole pomagali in del naropanega vrnili državi v obliki davka. Poleg tega se bo država znebila tudi upokojencev, ki so velik pokojninsko zdravstveni strošek, posebej v državah, kjer imajo oba sistema na trhlih nogah, vzorčni primer sta slovenski pokojninski in zdravstveni sistem.

 • rubec

  Me zanima kako bi ta čifur izgledal če bi mojo staro mati hotel okrasti. Odkar sem nekoč poštarju njen penzion podpisal sem fejst kruljav.

  • tarantela

   A si z nogo podpisal staro mater?

 • Franjo Trojner

  EU je po nalogu Merklove nastežaj odprla vrata vsem, ki so trumoma prišli na naše meje. Prišli so begunci iz vojnih območij, pa tudi ekonimski migranti iz držav kjer vojn ni. Selekcije ob vstopu ni bilo in sedaj se kažejo grozovite posledice te nepremišljene politike Merklove in institucij EU, pa tudi vlad posameznih držav, ki so ji sledile. Le kdo bi odrekel pomoč pomoči potrebnim???? Vstop pa bi se moral preprečiti vsem kriminalcem, ki so bili obsojeni v svojih državah na dolgoletne zaporne kazni zaradi umorov, pedofilije, fizičnega nasilja, ropov, tatvin, ukvarjanja z prostitucijo in prodajo človeških oganov, prodajo in švercanja orožja in mamil itd., vsi ti so vojno v svojih deželah izkoristili, da so pobegnili iz zaporov, ali pa so jih kr spustili in so begunski val izkoristili, do so danes tukaj med nami. Vstop bi se moral preprečiti vsem verskim ekstremistom, teroristom in vojakom vseh narodov, ki so se borili za ISIS. Glede ekonomskih migrantov je zakonodaja EU jasna, ti bi morali iti skozi drobno sito, ki bi omigočilo, da pridejo res tisti, ki jih potrebujemo in lahko naši skupnosti koristijo. Tako pa so masovno prišli vsi, ki so to hoteli in prihajajo še danes, sicer v majhnih skupinah ilegalno, kar je še bolj zaskrbljujoče, ker jih ni možno nadzirati, saj zanje ne ve nuhče. Prav iz tega vidika je nujno sprejeti predlagano novelo o tujcih, gre za varnost, red in zakonitost, to pa si ja menda vsi želimo!

  • Razocarana

   Najbolj neverjetno pri vsem zakonu o tujcih je to, da po EU zakonu o mejih bi morala Slovenija tudi v mirnih časih zavrnti vse ilegalce in jih napotiti na inštitucije na Hrvaškem, da se uredijo dokumente, če jih nimajo in vize.

   Vendar pa nas razni AI, Mirovni inštitut, EU, Evropski Sveti ipd, prepričujejo da je ilegalni vstop v Slovenijo stvar človekovih pravic, kar niti slučajno ni res. (Če je, naj mi kdo pokaže to novelo.)

   Ilegalni vstop v tujo državo je stvar človekovih pravic samo kadar gre za begunca iz sosednje države, kar glede na to da na Hrvaškem ni vojne se to ne nanaša na vstop migrantov iz Hrvaške v Slovenijo. Torej razne organizacije namensko lobirajo da Slovenija nadaljuje z kršenjem EU zakonov o meji, kar je nesprejemljivo.

   • Franjo Trojner

    EU bi v Sloveniji rada naredila žep za migrante, kar je končno spoznala naša Vesna ministrca za notranje zadeve. Zato je sprejetje novele o tujcih, ki jo je Vesna malce prepisala od stranke SDS nujno. EU sicer hinavsko pritiska na našo oblast, a vsled ukrepov, ki so jih sprejeli v Avstriji in drugod po EU mi druge izbire, kot, da malce kozmetično popravljeno zakonodajo o tujcih sprejmemo nimamo. Tako in tako so ji vse stranke razen ZL izrekle podporo, malo zaradi pomankanja denarja, ker migranti stanejo, malce zaradi javnega mnenja in predvsem zaradi hitro se bližajočih volitev.

 • xtc

  a te uvest samo smrtne kazni;že za majhne prestopke;kajti drugače ne bo miru:Z

 • Jožef

  Migranti so največja grožnja zahodni civilizaciji (krščanski) po padcu nacizma in komunizma. Če še komu ni jasno, naj še pogleda in prebere kake druge medije raze mainstrema v Sloveniji in EU. Poiščite in preberite vse bloge od g. Črnčeca, da ne pozabite, ka vas čaka v prihodnosti.

 • luckyss

  Dajte blesavi evropski politiki v neko vas naseliti te migrante – večinoma samske moške v najboljših letih in brez delovnih navad – poleg tega pa prepričanih, da je njihova dolžnost in pravica zatirati in ubijati “nevernike”…Pa se preselite v njihovo bližino skupaj s svojimi ženami in hčerami, da družno užijete pravo dozo te multikulti raznolikosti…
  Treba bo na ulice in pokazati tako evropskim kot našim politikom, da se s takimi bistvenimi vprašanji, ki zadevajo obstoj naroda in njihovega načina življenja, ni za igrati..
  In to kljub temu, da takšna izdaja lastnega naroda še bolj redi vaše tolste spolno neopredeljene politične riti!!
  Poln ku…vas imam…

 • Kat Wilson

  Ja nič, zadnji čas da si nabavimo orožje. Ženskam priporočam kar pištole, saj slednje predstavljajo uravnovešanje moči med moškimi in ženskami.

  • Franjo Trojner

   Prvo bo potrebno spremeniti zakon! Sami morami skrbeti za varn seks iz tega razloga so kondomi dostopni na vsakem koraku in če moramo poskrbeti še za lastno varnost bi tudi orožje moralo biti legalno dostopno vsem in vsakomur. Ja potrebno bo spisati nov zakon, podoben, kot ga imajo v Avstriji. Pištolo in šibrovko za vse!

   • dob

    Mi že imamo šibrovko, ki pa je na žalost uperjena v nas. To je kučanova mafija.

    • Franjo Trojner

     Berem Vas in tudi razumem! Vem, da bo potrebno dokončati začeto v letu 1990, temu se nikakor ne da ubežati, bojim pa se nakopičenega gneva, ki se bo takrat sprostil. Slovenci smo dolgo tiho in potrpimo, težava nastane, da ko izbruhnemo nimamo nobene meje. In glede na vse večjo napetost v svetu, kot doma se čas izbruha nezadržno približuje.

     • dob

      Franjo, jaz se prav tega bojim!
      Slovenec dosti požre, preden mu enkrat prekipi. In tedaj se
      bojim, da nima nobene mere več.

      Zato me tako prizadene vsakokrat kadar kdo tu na portalu reče “vse postrelt”. Popolnoma mi je jasen njegov bes in se kajpada strinjam z jezo kot človekovim izrazom nezadovoljstva. Jeza je kvalitetno čustvo.
      Tudi sam sem dostikrat jezen. Ampak to je MOJA jeza!

      Jeza je pomemben izraz in podatek v čustvenem vzrocu vsakega človeka posameznika. Le da pameten človek ne dovoli, da bi nekdo drug manipuliral z njegovo jezo.

      Tako po navadi delajo tisti “ta fini” gospodje in gospe vrste Möderndorfer, Majda Portata, Veber, Mitja Horvat, ne da se mi jih naštevati – pratično so to vsi iz koalicije. Kurčevi intelektualci, ki mislijo, da se mora svet vrteti okrog njihovega sprenevedanja in polizanosti. Cel kup jih je, vsi karseda kulturni, omikani, olikani, polikani, z izbornim besednjakom, z govoričenjem, ki nič ne pomeni. Govorijo kar tja nekam v tri pizde materine.
      Čustev pa ne pokažejo! Teh nikdar ne vidimo, ker jih nimajo!
      Jza človeka, ki ne prekolne kadar je jezen, sploh ne razumem! Ptredvsem mu pa ne verjamem. Člocvek je resničen le, kadar je jezen in takrat se ne kontrolira. Ljudje, ki se kontrolirajo, so NEVARNI. Tisti, kii se zelo kontriolirajo so pa zelo nevarni!

      Mene njihova intelektualistična poza niti malo ne prepriča, zame so potencialni morilci.

      Vzemimo leta 1988 nekega upokojenega
      profesorja z doktorskim naslovom iz Leskovca C Srbiji, ki prejme super
      pokojnino, življenje mu teče krasno. Tovariš profesor razmišlja samo o tem,
      kako mu bo hčerka kmalu diplomirala in kateri avto ji bo kupil. Vse mu teče, da
      boljš ne more! Žena kuha sarmo, on si praska jajca na kavču medtem ko gleda
      fuzbal tekmo po televiziji. Zvečer gre s klapo malo ven, da predebatirajo
      politikom športne rezultate, da napišejo listek z napovedjo, gredo nekaj malega
      skupaj pojest. Zvečer, preden gre spat pokliče še hčerko v Beograd, da jo
      vpraša kako ji je potekal dan.

      Kaj se pa lahko zgodi?! Najboljši smo na
      svetu!!!

      Od kod potem tisto silno klanje in posilstva,
      ki je izbruhnilo čez 4-5 let!

      Zame je ta norec bil že prej morilec, ne šele
      takrat, ko je zapadel splošni histeriji in bi » use postrelu«. Stavek »a šta su
      oni nama radili« je sorodnik stavka, ki ga mi poznamo pod »še prem smo jih«.

      Ko se je končalo, so vse pospravili pod
      preprogo in nadaljevali točno tam, kjer so prej končali, ko so uinilčili SFRJ!
      Niso vrnili ne dolgov države, niti niso kaznovali krivcev za ekonomski polom
      države. Jugonostalgiki so si prisvojili Slovenijo in nadaljujejo svojo morilsko
      raboto, kot da ni nič.

      Ne padam na njihove polizane finte! Me ne
      zanima!

      In vsak odgovoren človek naj jim gleda pod
      prste, kjer jim le more, kajti ista neodgovornost je znova na pohodu. Slovenski
      dolg znaša 1.5 jugo dolga!

      Nekdo, ki je v Leskovcu v Srbiji

      Takšni ljude navadno zauapjo svojo zanikano jezo enemu prekltemeu diktatorju,
      ki v njihovem imenu mori in ubija, in mu ni prav nič težko moriti, da
      izpolnjuje njihovo “voljo”.-

      Jaz tega ne dovolim, da nekdo počne z mojo jezo. Zavračam to obliko ne-vedenja
      in zato se zavedam povezave vrzoka s poselidico. kar je za enega kučana
      nepojmljivo. Zanj so mu namreč vedno vsi drugi krivi, on pa nikdar odgovoren.
      Ko ga novinar kaj vprašas, mali tepec neobveščeni izjavi: nič ne vem! Izvedel
      sem iz časopisa daqnes zjutraj, enako kot vsi drugi….

      Lažnivec.

      In vendar idol večine Slovencev. Jaz bi ju dal pištolo in bi mu rekel: Pezde,
      sam ubijaj ljudi, če ti je to tako všeč in zagovarjaš umor!

      Zato sem bolj pristaš sprotnega reševanja s konflikti, ki jih ne skrivamo. To
      je pa prav tisto, čemur se vladajoča koalicija najraje izogiba.

      Konflikt ni zato, da se pobijemo, temveč zato, da se ne pobijemo. Konflikte je
      treba upošteavti in jih ceniti. Vedeti je treba zakaj so in čemu služijo.

     • Franjo Trojner

      Podpišem takoj in zmeraj znova!!!! Časten mož ste, zato Vas cenim in spoštujem.

     • dob

      Franjo, dajva se tikat. Če lahko.
      Meni je namreč malo nerodno, če mi prijatelj reče Vi…

     • Franjo Trojner

      Sam sicer nimam prav dosti prijateljev in si jih resnici na ljubo veliko niti nisem nikoli pretirano želel. Častnega moža prijateljstvo si želi prav vsak, tvoje prijatejlstvo sprejmem, potrdim z veseljem in sva od zdaj na ti.

     • dob

      Hvala.

     • traktor

      Izjemno, z vsakim postom me presenetite. Fuknete ob tla.

     • dob

      traktor, prjatu zlati!
      Predlagam, da se tikava, kajti res mi je neprijetno, če me nekdo vika, še posebej, če je sorodna prijateljska duša.

     • traktor

      Hvala, res mi je v čast.

     • sunday

      dobro in resnično še podebej 5-ti odstavek, resnično nas dušijo, dušijo pa zato, da nas obvladujejo – verjetno nas računajo obvladane podati v roke zavojevalcem, ker mislijo, da bodo nagrajeni!!!

     • Anton

      Hvala za tvoj, SPET izjemen zapis!

     • sunday

      da bi slovenci izbruhnili? težko, imamo preveč jugosov pomešanih med nas, čefutarjev in jugonostalgikov ter srbakov, zato se bojim, da je moj narod pred dokončnim iztrebljenejm zaradi izdajstva levo izvoljenih voditeljev!!!

   • sunday

    že, že, ampak ne za vse, samo za domorodce oz. avtohtone prebivalce dežele!!!

 • Unikatna

  Ker policija, mediji in politiki skrivajo kaj se dogaja v EU, so mnogi ljudje neosveščeni o grozotah in nevarnostih!!!

  • luckyss

   Ja, zakaj se ne piše več o “No Go” zonah po evropskih mestih, zakaj se je npr. Švedska po sprejetju množice migrantov spremenila iz ene najbolj naprednih evropskih držav v svetovno “velesilo” po posilstvih, itd..?!

 • Opazovalec

  ve bi bilo sprejemljivo če vir informacij ne bi bil znan po lažnih objavah in vi jih veselo širite. Kaj pravi wiki?

  False report of Muslim mob in Germany

  On January 3, 2017, Virginia Hale reported on Breitbart that “At New
  Year’s Eve celebrations in Dortmund a mob of more than 1,000 men chanted
  ‘Allahu Akhbar’, launched fireworks at police, and set fire to a
  historic church”[131] giving the wrong impression of “chaotic civil war-like conditions in Germany, caused by Islamist aggressors”.[132] The story is factually wrong;[133] St. Reinold’s Church
  is neither the oldest church in Germany (only the oldest in the
  historic center of Dortmund) nor was the church “alight.” While 1000
  people gathered (which is not unusual on New Years eve on a public
  place), video footage from the Place of Leeds does not show a “mob”,[134] no policemen were attacked:[135] the official police report notes a “average to quiet new year’s eve” with “no spectacular facts to report”,[136]
  while the firefighters note an “almost normal weekend night” and
  mention that a “safety net at the Reinoldi church caught fire by a
  fireworks rocket, but was quickly extinguished”[137]
  (because of consumer fireworks, small fires like this frequently happen
  at New Years). By eyewitness reports it was not the church roof, but a
  construction scaffolding, that was scorched on the churches far side to
  the “mob”.[138] It did not “burn alight”,[139] and the group that shouted “Allahu Akbar” was only 50-70 people and announced they celebrate the ceasefire in Aleppo.[138] The false story was then subsequently picked up by an Austrian web site before it returned to Germany when politician Thorsten Hoffmann fell for it. In Germany—where Breitbart News is broadly considered to be a fake news website[24]—almost
  every newspaper reported about Breitbart publishing the hoax and
  distorting facts for “hate and propaganda” against Muslims.[135][140][141][142] Breitbart initially declined to comment,[132][143]
  but on January 8, 2017 published a story where it stands by its
  proven-false claims, refuses to admit any “exaggeration”, and only
  correcting the incorrect church age claim.[144] The followup story uses a screen capture of different fireworks at the near side of the church, with no scaffolding. Ruhr Nachrichten
  (the original outlet and the “witness” Breitbart used, as they did not
  have own reporters on site and did the reporting from London) replied to
  this reply, and claimed that Breitbart had neither contacted them, nor
  the firefighters, to verify their story. They also reiterated the
  accusation against Breitbart of exaggerating a misguided (but easily
  extinguished) fireworks to give the false “impression that a ‘mob’ of
  1000 migrants had shot at Christian churches in Dortmund and set them on
  fire”[145] and not adhering to journalism ethics and standards by not verifying their claims. Ruhr Nachrichten also published video fragments recorded on site that contradict Breitbart.[134]”

  • luckyss

   No Go zone in ne nazadnje – bombe, streljanja in “poblazneli tovornjaki” so torej laž ?!!

   • Opazovalec

    navedeni so primeri lažnivega poročanja, več si lahko prebereš na wikipediji o ozadjih te “agencije”. Resni mediji niso skrivali napada s kamioni, bombnih napadov, streljanj, kakor ti insuniiraš. O no Go zone pa nisem prebral drugje kot na tem “laži” portalu, ki razširja fake-news fake agencij. Bi pa bil vesel, če bi pokazal kakšne konkretne dokaze, ali pa celo uredništvo. Seveda ne iz sumljivih portalov.

    • luckyss

     Vpiši v googla “no go zones in europe”…
     Imaš za teden dni branja…pa sam odločaj o tem kaj je in kaj ni “fake”..

     • Opazovalec

      Seveda imaš dovolj branja, problem je samo, da trezen človek ravno ne verjamu vsemu kar je na netu, velaj tudi za I.K. Sicer si pa lahko na netu poiščeta tudi kup objav, da je zemlja ploščata, pa menda ja ne verjameta tega?

    • Razocarana

     Koliko je informacija lažna lahko preveri vsak sam, saj je dostopno dovolj video posnetkov migrantov ki so pirotehniko ciljali cerkev.

     Da pa ne bomo govorili o napadih na Muslimane ki so se v zadnjih mesecih pojavili v tujih MSMjih, kateri so se vsi. razen ročaja vrate mošeje ki je bil ovit z slanino, izkazali za lažne. Vendar pa so obvestila o lažih napadih namenili po eno vrstičko,po tem ko so prej sami lažni napadi na veliko valjali po celih straneh. Samo en primer dvojinih meril ki so jih MSM polni.

    • Igor Kavalar

     No go cone imaš na youtubu en kup.

  • sunday

   crkn!!!

 • totex39

  Merklca in ostali nedorasli evropski politiki do migrantstva, še sedaj niso dojeli, da v Evropu spuščajo spolne sprevržence in teroriste, kajti ta gamat ne bo nikoli delala, uničevala pa bo evropsko civilizacijo.

 • Olga

  Vse politike in sodnike, ki to dovoljujejo, je treba spraviti na sodišče za človekove pravice, saj zaradi NEZAKONITIH MIGRANTOV ogrožajo lastne državljane in v doživljenjski zapor!

 • Franc Šink

  Slovenska politična elita je tudi večinsko neverna. Kaj če bi…..?

 • Rožle

  Se še spomnite nemško brežiškega turista ter iskalca zaposlitve pri nas ?
  Poglejte kako so rdeči mediji vaščane napeljevali, da lažejo narodu ..
  POZOR ! Bodite pozorni punca na ponetku ima tudi logotip od F.Tunneka na majici…
  https://sendvid.com/2fozcxvu

  • totex39

   Haha, dober link.

 • Slovenija moja dežela

  Le kaj na to poreče naša Vlasta?

 • koza

  včeraj sem napisala o mladoletnih turistih, kar sem slišala na htv4, pa nisem vedela kateri cajtng je to objavil, sedaj pa posredujem, sicer o starosti začnejo razpravljati, ko se kaj zgodi … http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/gdje-je-nestalo-187-djece-izbjeglica-u-centru-su-mi-ponudili-da-postanem-skrbnica-za-njih-petero-a-kad-sam-ih-dosla-upoznati-sokirala-sam-se/5537267/

 • centurion

  To niso migranti.
  So teroristi. Vsi.

  • Goran Fatovic

   Glej da ti stewardesa na bombnikih ne pride s specialci na vrata ;). Rajši Janšo šimfaj.

   • FRANC3

    Kaj ima pa JJ s tem. Ne zavajaj!

    • sunday

     menim, da s tem misli, da je bolj varno obrekovati janšo, ker se ti tako nič ne zgodi!!!

    • Goran Fatovic

     SARC

    • Goran Fatovic

     Upam ,da nisi tak butl, da ne veš ,da je Janša kriv za vse

 • bojan

  teroriste je treba kr v najbližji krematorij žive not pometat … vsi od tam dol so teroristi

  • tarantela

   Ja, sej, že tako imamo onesnažen zrak, Ti bi pa še to…

 • tarantela

  Črni humor:
  Način reševanja pokojninskega sklada…

  • FRANC3

   Bi enako komentirala, če bi bila umorjena tvoja sorodnica? Dvomim.

  • FRANC3

   Bi napisala enako, če bi bila žrtev tvoj sorodnik?? Dvomim!

 • Vrhovni sodnik

  Ker ti kamelarji priznajo edino Šeriatsko pravo jim je treba soditi po tem pravu.

  • Rožle

   Aha, nč nisi dol pogledu…

  • dob

   Isto meni kučan o Slovencih!
   Prepričan, da ta narod razume samo komunistično revolucionarno pravo, pa nobenega drugega. Zato nam zdaj sodijo po njem. Masleša in ostali.

 • sončnica
 • dob

  Pred leti, ko je prišlo do rasnih nemirov v Los Angelesu, mislim da v začetku devetdesetih, sem bral članek o tem, kako so se nemiri začeli.
  Vnelo se je med črnci in Korejci!

  Spopadli so se torej rivali, opretendenti za boljši položaj v družbi. Šele kasneje, ko se je res vnelo, so prerasli v konflikt črncev proti belcem, ampak začelo se je med rivalskimi skupinami naseljencev, ki ju po družbenem statusu povezuje več podobnosti, kot pa razlik.
  Počasi se bo tudi EU polnila z muslimani in islam bo nenadoma pridobival na moči, preprosto zaradi naših čudnih idej, da je demokracija nekaj, kar večina izglasuje z dvigom rok. I zakon je tisto, kar izglasuje večinja!
  Tudi v tem primeru je večina zdaj mnenja, da obstaja največja nevarnost vojne med muslimani in nemuslimani. Bojim pa se, da je stanje zdaj pri nas v EU povsem enako, kot bilo v devetdesetih v Los Angelesu!

  In se zato sprašujem – čigave človekove pravice bo branila EU v tem primeru?

  Na čigavo stran se bo EU postavila, da bi branila njihove človekove pravice? Na sunitsko ali šiitsko?
  Kaj če se spopadeta med sabo dve skupini muslimanov, dve ločini muslimanske vere, kar se je dogajalo 1500 let na njihovih ozemljih in niso nikoli dosegli dogovora, katera njihova vera je bolj prava? Katero sekanje glav bo podprla, katero pa prepovedala?

  Ali pa bo počakala, da se obe ločini iste vere združita proti njej, kar se je najbrž zgodilo tudi v ZDA. Da so potem lahko rekli: gre za rasne prepire, za upor zatirane črnske rase proti belcem…

  Ker je tako bolj enostavno in čitljivo!

  • dr Janez Sveti

   Vedno rad berem pametne komentarje. Hvala!
   DR Janez Sveti

   • dob

    Hvala tebi, ker si prebral.

  • sunday

   sam mislim, da se bo eu v takem primeru samo sramotno posrala (opp) in nič drugega saj današnji odnos do evropejcev iz strani oblasti kaže na to!!! ja sicer pa, če se bo samo posrala je še tako o.k. , obstaja pa realna nevarnost, da se bo postavila na stran krvavih podganjih iztrebkov!!!

 • samsara

  Načrtovan uvoz nasilja, primitivizma, biološke degeneriranosti (parjenje znotraj krvnega sorodstva)…, skratka načtno uvajanje kaosa v Evropi.
  Kdo to podira (kolaborira), z imeni in priimki, pa se zelo dobro ve.

 • samsara

  Hm, kaj, če se lepega dne najde nekdo, ki bo ubil njega in njemu podobne bratrance, saj je nevernik oz. je krivoverec. Pa še nepovabljen je prišel v EU in izvaja nasilje, teror…

  • sunday

   ja veš takšen bo pa strogo kaznovan, ker se to ne sme, ne sme se, ker si domorodec in moraš te podganje iztrebke toplo sprejeti in visoko ceniti!!! povedal mi je poslovni partner iz kraja v bližini kolna, da so tam ti podganji iztrebki porušili – podrli obcestno versko znamenje (križ oz. kapelico), ker je žalilo njihova verska čustva in tudi nikomur nič, še sedaj je razvalina – ruševina ob tem so še na policijski postaji ti podganji iztrebki v zagovoru povedali, da naj ostane ruševina v opomin kaj bodo naredili s cerkvami in nami, ko napoči njihov čas – niti lokalni časopis ni smel o tem poročati je povedal ter dodal kako so krajani razočarani in osupli, da preprosto ne morejo verjeti kaj se jim dogaja !!!

   • samsara

    Ja, take informacije s prve roke so nekaj drugega kot medijske laži, manipulacije…
    Nekateri neumorno poneumljajo javnost z nekakšnimi vojnimi begunci, ki da so veliko pretrpeli, pa posnetki otrok…
    Sama gniloba.
    Bo zanimivo spremljati doklej bo trajala ta otrplost Nemcev in kaj bo temu sledilo.

   • stane

    Krive so izdajalske vlade,ki jim denar vec pomeni kot lastno ljudstvo.

  • plamen100

   ma saj se njti ne gre za pobijanje kot za to da se zacne cistiti to sodrgo iz Evropskih tal to bo tudi jasen znak da 200 milionov crncev v Evropi nima kaj iskati!

  • stane

   Ja te hranim,ja te duvanim,
   Ti mi pretis i najmilije ubijas!!
   Nece ici! Ne mozes dok hoces!
   To bi morali poznati vsi Evropejci,se organizirati in vrsiti samozascito.
   Da bi se moral negroidom pustiti ubiti,ne bo drzalo. Noben zakon me v to ne preprica.Naj kdo proba! Mu bo zal!

 • sunday

  no, bila je nevernica in to pove vse, pove tudi to, da je bil upravičen moriti in bo izpuščen mogoče z opominom, da to pač ni bilo lepo. pri nas bi pa še dobil nagrado, ker je ubil upokojenko, saj je državi prišparal pokojnino, ali bi jo pa še ta podganji izmeček naprej prejemal – tak pa je odnos naših oblasti do lastnega naroda!!!

  • cosmosjasnovidec

   Državljani so veliko sami krivi za take svinjarije z strani kamelotrajbarskih musličev.
   Sedaj bi mu moral nekdo poslati šus v čelo,če bi ga pa pri dejanju prepoznali oziroma odkrili pa ima ravno tako izgovor,da je bil “nevernik”,ker je pljuval po Jezusu Kristusu.
   Zob za zob oko za oko in kar hitro bi pričeli musliči malo bremzati z takimi kriminalnimi zadevami.
   Upam,da je imela ta upokojenka kakšne sinove ali vnuke kateri niso posrani od strahu.

   • Novakec1

    Ga ne smeš.

    • stane

     Ga lahko,ko nihce ne vidi. Je pa tudi veliko domacih izdajalcel. Taki so najbolj nevarni.
     .

   • stane

    Nemci so vsi usrani od strahu!

 • lauraas

  Ha ha levi, to vam je cilj: pobijali in okradli bodo upokojence, v olajševalne okoliščine navedli vojno in šarijo, ter lepo zvozili z pogojnimi kaznimi.

 • lauraas

  Koliko jih pa ne najdejo. Saj več niti doma nisi varen, kaj pa še zunaj! Levim ne bo nikoli dovolj tega, vse jim oprostijo, “svašta pička rodi”!

  • WatsonForus

   bo treba flinto kupit , pa samo luknjo v čelo

   • Novakec1

    Ko zakleneš stanovanje štrom na kljuko in mirno spiš.

 • plamen100

  za vsako smrt evropejca je kriva muti MERKEL. Prav Merklova je tisti krivec zaradi katere je Anglija zapustila EU, zakaj jo bo zapustila se Francija in na koncu se Nizozemska. Nato pa ostane kot bi rekli samo se mocna Nemcija in saka jada, kod bi rekli Srbi. To bo koncni rezultat pogubne politike frau Merkel!!! vprasanje se le ostane na katero stran se bo priklonila Slovenijs?

  • Novakec1

   Slovenije ni več, se bodo pa čefurji in musliči udarl za prevlado.

 • premislek

  izdajalske p zde politikarske, kaj ste vsilili evropskim ljudem?!?!?