fbpx

Migranti vlomili v hišo: Poglejte, kakšno razdejanje so pustili za sabo!

Foto: facebook

“Poglejte, ljudje, še posebej vi, ki ščitite kriminalce, lopove in morilce oziroma tako imenovane imigrante, kaj naredijo, ko vlomijo v hišo, da bi bili v njej! Poglejte, je*** vam oni mater, poglejte, kaj so naredili človeku v hiši, ki se nahaja v naselju Zagrad v Veliki Kladuši,” je na družbenem omrežju Facebook zapisal Rašid Rako Kurtaši in objavil fotografije.

Življenje v Bihaću in Veliki Kladuši ni več tako, kot je nekoč bilo. Med mirnimi staroselci, ki so zelo gostoljubni ljudje, so zasejani nemir, strah in obup. Zdi se, da ni pomoči. Vlomi so vse pogostejši, zato je jezni meščan na družbenem omrežju objavil fotografije hiše, v katero so vlomili migranti in v njej nekaj časa živeli.

Foto: Facebook

Rašid Rako Kurtaši je ob fotogrofijah zapisal: “Poglejte, ljudje, še posebej vi, ki branite kriminalce, lopove in morilce oziroma tako imenovane imigrante, kaj naredijo, ko vlomijo v hišo, da bi bili v njej! Poglejte, je*** vam oni mater, poglejte, kaj so naredili človeku v hiši, ki se nahaja v naselju Zagrad v Veliki Kladuši. Bilo bi prav, da te slike delite v čimvečjem številu, da ljudje vidijo, kaj se dogaja.”

Foto: Facebook

No, ni edini. Šefik Ogrešević je na Facebooku objavil fotografije druge hiše, ki so jo migranti povsem uničili. Zapisal je, da vsem tistim, ki ščitijo migrante, želi, da potrkajo na njihovo okno.

Foto: facebook

Demokracija.si