Mimo pravil: Migranti so si postlali kar sredi Pariza

Foto: epa

Enega izmed najlepših evropskih mest so preplavili migranti, ki so kar na znamenitih pariških ulicah začeli postavljati svoje šotore. Express poroča, da Pariz postaja vse bolj umazano mesto.

Manj kot tri tedne po otvoritvi migrantskega centra v glavnem mestu Francije, ki sprejema le moške migrante, je vseh 400 postelj že zasedenih. Če so mislili, da bodo na tak način rešili problem migrantov, so se francoski migrantoljubci očitno zmotili, saj jih imajo sedaj na stotine kar pred vrati. In to dobesedno, saj so si migranti iz Egipta, Libije, Afganistana, Pakistana, Eritreje in Sudana, ki niso dobili postelje v centru, postlali kar na ulici pred omenjenim migrantskim centrom. In nič ne kaže, da bodo odšli.

Migranti so sicer v zadnjem letu Francozom dobro pokazali, kako je, ko pridejo k njim, saj se vrstijo teroristični napadi, poleg tega pa povsod, kamorkoli pridejo, za seboj pustijo razdejanje in nered. Dobrodelni delavci sicer zagovarjajo, da bi bilo boljše, če bi migranti ostali v Calaisu v tamkajšnjem barakarskem oziroma šotorskem naselju.

Domačini pa so razkrili, da so opazili že več pobegov teh migratnov iz migrantskega centra v Parizu, saj niso zadovoljni z nadzorom. Ker bo očitno tega vedno več, si želijo boljšega življenja v Nemčiji, in ne več v Franciji.

Na sploh pa se migranti temu novemu migrantskemu centru v Seine-Saint-Denis izogibajo, ker ne želijo biti nadzorovani s kamerami ali s strani policistov.

M. S.

 • Olga

  Saj pride nov predsednik-ca z NOVO METLO!

 • Caetano

  V Franciji je zaradi jihad/terorizma že itak razglašeno izredno stanje. Naj se dosledno držijo svojih obljub in ne sprejemajo več nobenih migrantov iz islamskih držav.

 • montyamp

  Kam te rinejo kamenometalci ???
  Na ladjo z njimi , pa nazaj , naj si naredijo red doma , dezerterji . Ženske so pustili , naj jih nasilneži pokoljejo .
  Strpnost med podganami samomor .
  Vse nazaj , včeraj , tam pa prepovedat židovske finančne malverzacije .
  Banda zlatarska , Adolf jim je premalo podkuril .

 • Nata

  Hja . . . saj jim dovolijo ! Pa kontrole ne marajo ? Tudi to smo že videli pri nas.
  Pa umazan Pariz ? Spomnimo se razdejanja in svinjarije pri nas !
  Resnično ne razumem. Vse je bilo že videno pred enim letom . Pri nas sicer, ki smo majhni. Ampak to ni važno.
  Kaj je Evropa naredila v enem letu ? Nič !
  Nabrala si je stotisoce teh packondrov z eno čudno vero!

  • airways

   Njihova vera in kultura sta nasilje in smrt!

 • Antonius

  En šeriatar je kot mozolj na koži, deset šeriatarjev je kot tur na koži, vse kar je več je pa rmelanom na koži.
  Po celi Evropi se je nevarni melanom zelo razširil.

 • McBobo

  Kmalu bo pri nas pisalo:
  “Manj kot tri tedne po otvoritvi migrantskega centra v Velenju, Črnomelj, Vrhnika, Šenčur….se vrstijo, kraje, posilstva, umori v bližnji in širši okolici centrov”
  Skrajni čas je, da se oborožimo, predno bo prepozno in bodo začeli vlamljati v vojašnice in odnašati orožje. Potem smo pečeni. Oz. lahko bomo rekli-gotofi smo.

 • Slovenec 33

  Upam, da vam bo čimprej jasno, da je islam krvava, pedofilska in histerična religija, katere doseg je mračnjaštvo, ki ga je krščanstvo že pred več kot 300 leti preraslo in krščanske dežele so naredile v
  zadnjih 300 letih nesluteni razvoj, v primerjavi z deželami z islamom.

  Ker “napredni” levaki propagirajo multikulti – beri islam, se vidi njihov namen, da želijo poriniti avtohtono prebivalstvo s pomočjo islama v dobo mračnjaštva.

  Za naše kraje je bil to fevdalizem

  V najbolj “naprednem” sistemu sta po mnenju naših nabolj levo naprednih (ZL, SMC, SD in DESUS) državi Severna koreja z dinastijo Kim in Kuba z dinastijo Castro na oblasti, ki sta pravi fevdalni dinastiji. Res neverjetna naprednost – iskrene čestitke za topoumnost.

 • samsara

  Ali omenjeni počnejo karkoli po pravilih, ki veljajo v t.i. civiliziranem svetu?

 • Antonius

  Človek se vpraša, kakšna pamet poseda v vladnih prostorih in parlamentih širom združene Evrope, da 2016 let razvoja evropske krščanske kulture, multikulturno bogatijo s 1500 let starim šerijatarskim nazadnjaštvom.
  Po terorju, ki ga povsem nevzgojeni in brez vsake empatije do sočloveka počnejo šerijatarji v Evropi je izgovor na multikulturnost, politična AROGANCA brez primere.
  Slovenci bi morali tudi zaradi vsiljevanja šerijatarjev, ‘cerarjevi vladi čim prej pokazati najkrajšo pot v kozji rog na smetišču zgodovine.

  • Nata

   Saj to ni pamet !! Njihove očke imajo svojega malarja………..denar

 • Unikatna

  Ostajaš že kar brez besed! Razmišljaš pa o tem kaj se je le zgodilo s pametjo EU politikov!? Kot da niso več prisebni :)

 • lauraas

  Kako bomo branili domove pred njimi brez orožja?

 • sunday

  glede na to kako jih naša izdajalska vlada sprejema se lahko nadejamo, da jim bo dala tudi orožje, da si bodo lahko namestitve vzeli od naroda sami – enostavno te bodo nagnali iz hiše ali stanovanja, posilili in ubili in to bo dovoljeno, tako vsaj kaže, ker je to multi-kulti, mogoče prav iz tega razloga vojska nima niti municije niti orožja – bolj dolgo, ko bo ta vlada več jih bo in bolj bomo nahebali!!!

 • soc

  Deratizacija Evrope je neizbežna. Ali pa njen klavrn propad.

 • Slovenka

  Nova turistična znamenitost? Ne bo treba več hoditi na črno celino, če bomo hoteli gledati črnce, šli bomo lepo v Pariz in s tem ubili dve muhi na en mah. Pač stik Vzhoda in Zahoda. Stavim, da so pariški hoteli zasedeni že tri leta vnaprej. Violeta, Svetlana, Manca, Lara, Jasna in druge ljubiteljice eksotike naj pohitijo z rezervacijami, da se črni turisti ne bodo prej vrnili v domovino.

 • Joža Gabroža

  kako ni jasno našim politikom da tile muslimani samo osvajajo evropo pod pretvezo begunstva in izpodrinjajo krščanstvo tele opice umazane se naj bi civilizirale in hodile v službo ja VERJETNO DA malo si poglejte posnetke iz evrope kaj delajo tile zdravniki in inžinerji POSILJUJEJO KRADEJO VLAMLAJO NADLEGUJEJO KUČAN IN LEVAKI MIGRANTSKI CENTER Z KAPACITETO 20-000 OPIC-ČRNIH V MURGLAH NAJ BOOOOO

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!