fbpx

Mladi indijski politik šokiral arabski svet z izjavo: “95 odstotkov arabskih žensk še ni doživelo orgazma”

Tejasvi Surya (Foto: Fb)

“95 odstotkov arabskih žensk še nikdar ni doživelo vrhunca v zadnjih nekaj stoletjih! Vsaka mati je otroke naredila zaradi seksa in ne zaradi ljubezni,” je pred leti na Twitterju zapisal kontroverzni indijski poslanec, član vladajoče indijske stranke Bharatiya Janata in hkrati vodja njenega podmladka. V preteklosti se je mladi politik sicer že večkrat znašel v središču medijske pozornosti  zaradi svojih kontroverznih izjav na spletu.

“95 odstotkov arabskih žensk še nikdar ni doživelo vrhunca v zadnjih nekaj stoletjih! Vsaka mati je otroke naredila zaradi seksa in ne zaradi ljubezni,” je nekoč zapisal kontroverzni poslanec iz Indije, sicer pripadnik vladajoče indijske stranke Bharatiya Janata, Tejasvi Surya.

Mladi indijski politik je zaradi objave na Twitterju iz leta 2015 na spletu doživel pravi linč, saj se je znova pojavila v središču pozornosti na družbenih omrežjih, čeprav je bila že leta 2015 izbrisana. Na spletu so se namreč pojavile njene kopije. Nekateri so prepričani, da je s tvitom 29-letni Surya izrazil svoj pogled na ženske, medtem ko drugi menijo, da vrhunec arabskih žensk ni njegova stvar, in da je njegov tvit “umazan in prostaški”.

Ob tem nekateri s prstom kažejo na širšo situacijo odnosa do žensk znotraj njegove stranke, kjer naj bi bilo veliko posiljevalcev, drugi pa mu sporočajo, da v arabskih državah ni zaželen. Spet tretji pa ga opominjajo, da je tudi on sin matere, torej ženske, in da naj se opraviči arabskim državam ter indijskim ženskam. Vendar pa to ni njegova edina kontroverzna izjava. Pred časom je namreč vodstvo svoje stranke že povprašal, če bi slednja lahko postala “odkrito hindujska” stranka.

Jure Velkavrh