Mohammad in njegova tolpa posilila dve nemški najstnici – priprli niso nobenega

Simbolična slika (Foto: iStock)

Šest muslimanov je v Berlinu posililo dve nemški deklici, stari 14 in 16 let. Očitno so se ob tem posiljevalci zelo zabavali, saj so posneli 22 fotografij in videoposnetkov.

Dve mladi Nemki sta bili žrtvi neusmiljenih migrantov, ki so ju posilili v migrantskih predmestjih Neukölln in Wedding. 17-letni Mohammad S. je razkril, da je mlajšo od deklet spoznal leta 2015 preko Facebooka. Medtem ko sta imela spolne odnose, v katere je 14-letnica privolila, jo je on posnel, nato pa ji grozil, da bo posnetke objavil. Na ta način jo je prisilil, da je imela spolni odnos še s petimi njegovimi migrantskimi kolegi. Dekle je iz strahu pristalo na to, da sodeluje pri tem, 22. septembra 2015 pa je prijavilo posilstvo.

Rešili so jo šele policisti
Tragično zgodbo pa je doživela tudi 16-letna Nemka, ki je bila 20. septembra 2016 spolno zlorabljena v nekem stanovanju v berlinskem predmestju Neukölln – na delu je bila spet ista migrantska tolpa. Najstnica je bila v “igri” pitja vodke tako opita, da se ni mogla braniti pred posilstvom, je pojasnil tožilec. Voice of Europe piše, da je bila tudi večkrat pretepena, po treh dneh pa so jo rešili šele policisti.

Nobeden ob obtožencev sicer ni končal niti v priporu – tudi zato, ker je bil le eden od posiljevalcev, Wael I., opredeljen kot odrasli. Imel naj bi 26 let. O posiljeni 14-letnici pa je rekel: “Spolni odnos je bil dogovorjen, o pritisku in prisili ne vem ničesar. Nisem vedel, da so to osebo izsiljevali, da je imela z mano spolni odnos.” Govoriti je želel le o 16-letnici, vendar šele, ko bi javnost zapustila sodno dvorano. Karkoli drugega bi prizadelo njegovo “spolno sfero”, je pojasnil njegov odvetnik.

Vseh šest posiljevalcev je sicer v postopku pred sodiščem v Berlinu, očitajo jim hudo prisilo, posilstvo, produkcijo in distribucijo pornografskih posnetkov z mladoletnimi osebami, slike iz ujetništva in odvzem svobode. Postopek se bo nadaljeval 22. marca, odločitev sodišča pa pričakujejo 29. maja.

J. G.

 • Željko Ražnatović Arkan

  Naj se sovraštvo kopiči. Kar naj migranti sami nosijo polena na svojo grmado. Jaz bom pa samo še prislonil vžigalico.

  • Sadako Penezić

   Drniš je mesto v Dalmaciji, ki leži na zahodnem delu Petrovega polja v dolini reke Čikole. Skozi kraj pelje železniška proga Zagreb – Split, tu je tudi križišče šetih cest. V bližini mesta stoji naselje Otavice z grobnico družine Meštrović.[1] Iz turških časov so ostale le ruševine trdnjave, vse ostale objekte iz te dobe, razen džamije, ki so jo preuredili v katoliško cerkev sv. Ivana Krstitelja., pa je dal leta 1647 beneški general Leonardo Foscolo porušiti .[2] Kasneje so zaradi novih turških vpadov nekatere objekte ponovno obnovili.
   To je edina džamija, ki je postala krščanska cerkev. Tako, da za Hrvate me ne skrbi. Bolj me skrbi za Evropske ženske in deklice.
   Cerkev svete Sofije so muslimani seveda spremenili v džamijo. Tudi Vatikansko katedralo (tisto v katero je ob Benediktovem odstopu udarila strela) bodo. Ne pozabite na Lidlov jogurt. Tista cerkvica na jogurtu bo še pred Vatikansko katedralo postala – džamija.

 • pajot

  Mene pa zanima kaj počneta očeta teh dveh najstnic…

 • Grenze

  Šus v tića potem pa še v glavo to zdravilo je tapravo za posiljevalce vseh ras in verstev !

 • garfi

  leviČĆarji: vsi smo enaki vsi smo begunci
  enako tudi del rkc

  • sodnikisozločinci

   Pravi begunec je uboga pamet, ki je ušla od takih levaških kretenov.

 • xtc

  Obsodit na javno skoplenje in nato izgon.

  • cosmosjasnovidec

   Kaj jih bodo obsodili,če jih pa večina pritegnjenih švabov zagovarja.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • David Hitler

    Nobeden švab ampak ŽID

 • Ali

  Novi nemci, nove navade. Da to nemci podpirajo kaže tudi zmaga Merklove stranke na volitvah.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Švabi so popolnoma usekani in jim ni več pomoči.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • šmentanamuha

  Tista, ki se prostovoljno opija z muslimani in da fukat svojemu facebook prijatelju Muhamadu, lahko sama sebi pripiše, če stvari uidejo izpod nadzora. No empathy. Ali pa so ubogim severnjakinjam že do te mere oprali glave, da mislijo, da se morajo družit z njimi. Opito žensko, ki ostane brez kontrole, lahko pofuka kdorkoli, ne samo muslimani.

  • Matt_von_Glanz

   a imaš kakšno hčerko? Njej bi tudi tako rekla? Jaz ne bi hotel kar tako obsoditi naivnih punc (kakršni koli sta že, za tele sta očitno premalo pokvarjeni), poleg tega je to na sodišču posilstvo mladoletnic. In mediji jim prikrivajo.

   • Steiermark

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • cosmosjasnovidec

  Zahojeni švabi so si apsolutno sami krivi za vse skupaj kar se dogaja.Na enem nemškem portalu je bila debata kjer so prasico “merkelco”poklicali v studio tam pa ji je ena delavka postavila vprašanje zakaj ona za 40 let dela dobi manjšo pokojnino kot pa migranti podporo.
  Jaz sem napisal,da “merkelca” mora podpirati musliče in,da zato ni za nemce denarja krivi so pa sami zakaj so jo na novo izvolili.
  V trenutku se je našlo nekaj bedakov kateri so mi odgovarjali,da je nemčiji potrebna muslimanska delovna sila itd.
  Odgovoril sem,da musliči ne bodo delali ter,da jih je potrebno izgnati iz europe,ker jo uničujejo nemci pa nimajo od njih nobene koristi razen,da jih posiljujejo ubijajo ter,da so večina vsi teroristi.
  Po nekaj komentarjih sem ter tja,ker jih švabi zagovarjajo sem napisal,da jaz ne podpiram pedofilske golazni katera se moži z 12,let starimi deklicami kot se to dogaja v nemčiji sedaj.
  Vsulo se je naenkrat pol portala komentarjev,da sem rasist.
  Potem sem jim jebal mater napisal,da so švabi vedno bili zarukani ter da bodo tudi ostali ter,da se hitler od sramu obrača v grobu ko vidi kaki strahopetni posranci so postali ter služabniki kamelotrajbarske muslimanske golazni.
  Pozneje so še nakladali ampak bedakom več nisem odgovoril.
  Skratka tole je bil dokaz,da so preklete švabske gnide popolnoma trešnjeni kot bi razlagal biku dober dan.
  Torej jih “merkelca”brez skrbi uvaža še naprej sklepa pa že neke trgovske pogodbe z turki oziroma arabsko muslimansko golaznijo,ker večina pritegnjenih švabov nima nič proti in se strinja.
  Enak slučaj kot je pri nas ter v drugih državah europe tako,da je islamizacija le te neizogibna in jo verjetno,če že ni prepozno lahko reši samo europska vojna.
  Druge rešitve več ni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • sodnikisozločinci

   Javno mnenje v Nemčiji in povsod drugod po zahodu je umetno ustvarjeno, je izdelek PR služb za odnose z javnostjo oziroma propagande. Izobraženi ljudje imajo bolj oprane možgane zato, ker več berejo in gledajo medije in so s tem pod večjim udarom propagande.

   • Steiermark

    Pri nas je enako!

 • WatsonForus

  tud odvetniku bi polome vse kosti !

  • KAPIBARA

   Žal Mora, odvetnik, zagovarjati klienta…
   kar jim je včasih zelo odurno..

 • Sadako

  Nemci nimajo osnovne logike. Že z nasiljem nad Dražgoškimi civilisti so naredili takšno reklamo partizanom…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!