fbpx

Moški pred družinami spolno občeval s psom

36-letnega Chada Masona so v nedeljo aretirali zaradi več obtožb vključno s spolno aktivnostjo z živaljo, razkrivanjem spolnih organov in kriminalnim zlorabam v sakralnih prostorih. (Foto: FB)

36-letnika s Floride so aretirali, potem ko so ga pred cerkvijo zalotili pri spolnem občevanju s psom. Zaustaviti ga je skušal odrasli moški, nakar je pobegnil v cerkev, uničil jaslice, kasneje pa poskušal ukrasti še vozilo.

36-letnega Chada Masona so v nedeljo aretirali zaradi več obtožb, vključno s spolno aktivnostjo z živaljo, razkrivanjem spolnih organov in kriminalnimi zlorabami v sakralnih objektih.

Mason je po poročanju tujih medijev svojega psa v nedeljo popoldan peljal na sprehod v stanovanjskem naselju na Floridi, nato se je ustavil pred cerkvijo med obredom, zunaj pa so bili otroci oz. mladostniki, mlajši od 16 let. Kar je sledilo, je navzoče pustilo odprtih ust. Mason je namreč slekel svoje hlače in pričel spolno občevati s svojim psom.

Prezbiterijanska cerkev v Northwoodu na Floridi (Foto: FB)

Ena od odraslih prič se je soočila z Masonom, ki je nato pobegnil s prizorišča v prezbiterijansko cerkev Northwood. Vstopil je v cerkev in prevrnil razstavo jaslic, razbil več lončnic in vrgel otroške igrače z igrišča. Masonova dejanja so po navedbah uradnikov v cerkvi povzročila škodo za približno 400 dolarjev.

Nato je zapustil cerkev in odšel v drugo sosesko, kjer je uničil poštni nabiralnik in skušal ukrasti avto. Policisti so ga odpeljali v pripor v okrožni zapor Pinellas. Masona so nato izpustili na prostost, še ta mesec pa ga čaka sojenje.

Tanja Brkić