fbpx

Moški se je razgalil, nato pa žensko napadel z mrtvim galebom

Foto: Printscreen YouTube

Iz Nemčije prihaja novica o bizarnem napadu moškega na žensko pri jezeru Öjendorfer See, v Hamburgu. Medtem, ko se je ta sprehajala ob jezeru se je moški namreč pojavil iznenada češ, da ga moti prisotnost njene psičke, in jo napadel z mrtvim galebom.

Moški je psičko 31-letnice najprej skušal zbrcati, nato pa je grozil njeni lastnici. Ko mu je sprehajalka odvrnila, da bo poklicala policijo, se je moški razgalil. Nato je v besu v roke pograbil poginulega galeba, ki je ležal na pesku ob jezeru, in skušal z njim udariti žensko.

Kmalu zatem je na kraj prispela policija. Ko je moški zagledal policiste, je v paniki skočil v jezero in tako poskušal pobegniti. S pomočjo gasilskega čolna so ga policisti kaj kmalu uspeli potegniti iz vode, poroča nemški NDR.

Kaj je 41-letnika spodbudilo k nenavadnemu napadu, še vedno ni jasno. Moški je bil po napadu odpeljan v bližnjo bolnišnico na zdravniški pregled, vendar izsledki niso bili objavljeni. Po zaslišanju na policiji so mu odvzeli dva noža, ki pa med bizarnim incidentom na srečo nista bila uporabljena, pišejo lokalni mediji. Policija v zvezi s tem primerom ni podala uradne izjave.

Ana Horvat