fbpx

Moški ubil 16-letno prostitutko, ker je ni mogel plačati

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Moški, ki je božični večer preživel s 16-letno prostitutko, jo je ubil, ker je ni mogel plačati.

Antonio Rosales je priznal umor 16-letne prostitutke Desiree Robinson in kot razlog navedel, da je to storil le zato, ker si ni mogel privoščiti, da bi jo plačal. Truplo mladoletnice so našli v garaži v Markhamu v Illinoisu.

Najstnico je 32-letni morilec našel na spletni strani z malimi oglasi in jo 23. decembra povabil na zabavo. Priče so izjavile, da so ga po tej zabavi videle z omenjenim dekletom, kako sta se predajala strastem v njegovem tovornjaku. Rosales pa se je z dekletom srečal tudi naslednji dan, torej na božični večer, vendar je srečanje preraslo v nasilje. Odšla sta v garažo, a ker Rosales ni imel več denarja, da bi si lahko privoščil mladenko, jo je začel izsiljevati za ‘brezplačnih 15 minut’, kar je priznal tudi na sodišču.

Daily Mail poroča, da je Desiree zavrnila njegov predlog za ‘brezplačnih 15 minut’ ter ga je začela žaliti. Rosales jo je nato udaril po obrazu, jo zadavil in ji prerezal grlo. Njenim prijateljem, ki so tačas spali v avtu pred omenjeno garažo, pa je Rosales potrkal na vrata in jim dejal, da bo Desiree kmalu prišla, a ker je ni bilo, so šli v garažo, kjer so jo našli ležati na tleh golo in mrtvo.

Morilec je bil aretiran nekaj dni kasneje, natančneje 27. decembra, naslednje zaslišanje pa sledi 18. januarja. Dekle bodo pokopali 6. januarja.

Marjanca Scheicher