fbpx

Moški v Hollywoodu ropal z mačeto!

Ropar oborožen z mačeto napadel policista v Hollywoodu (printscreen: Xavier D.)

Policist v Los Angelesu je v ponedeljek zjutraj ustrelil roparja oboroženega z mačeto. Ropar je bil na begu potem ko je oropal trgovino in povzročil prometno nesrečo. Do streljanja je prišlo, ko je kriminalec oborožen z mačeto planil proti policistu.

Policija v Los Angelesu je okoli pol dvanajstih prejela prijavo o oboroženem ropu, ki se je zgodil v trgovini z avtomobilskimi deli v Hollywoodu.

Osumljenec je prodajalcu grozil z mačeto, ki naj bi bila po poročanju Fox10 Phoenix dolga med 30 in 45 centimetrov.

NOW: Authorities provide an update on an officer-involved shooting in Hollywood

NOW: Authorities provide an update on an officer-involved shooting in Hollywood. MORE: https://bit.ly/2rttiON

Gepostet von Fox 11 Los Angeles am Montag, 25. November 2019

Nato je osumljenec pobegnil in pri drive-inu bližnje restavracije s hitro prehrano Chick-fil-A iz avta vrgel voznika ter se odpeljal.


Ropar je skušal pobegniti, a je naletel na policijsko blokado in trčil ob dve policijski vozili. Izstopil je iz vozila in mahal z mačeto, nato pa se podal v beg.

Z mačeto nad policista

Po posnetku prič dogodka sodeč, je črnec star med 25 in 35 let med begom oborožen z mačeto začel teči proti enemu od policistov.

NOW: Police respond to reports of an officer down in Hollywood

NOW: Police respond to reports of an officer down in Hollywood. STORY: https://bit.ly/2OkC379

Gepostet von Fox 11 Los Angeles am Montag, 25. November 2019

Policisti naj bi po trditvah predstavnika losangeleške policije Chrisa Ramireza osumljenca sprva skušali ustaviti z “nesmrtonosnimi načini”, a brez uspeha. Slišati je bilo klice “Ne delaj tega!”

Izstreljenih je bilo več strelov. Eden od policistov ga je nato vsaj enkrat ustrelil, zaradi česar se je ropar zgrudil na tla. V kratkem je bil prepeljan v bolnišnico, kjer so ga razglasili za mrtvega.

Ivan Šokić