Moški v Nemčiji zapeljal v pustno povorko! Med poškodovanimi tudi otroci!

Foto: Twitter

Iz Nemčije poročajo, da je v kraju Volkmarsen v zvezni deželi Hessen moški z vozilom zapeljal v pustno povorko in pri tem poškodoval več ljudi. Policija je sporočila, da je napadalca aretirala.

Policija ni želela povedati, ali je šlo za teroristični napad ali pa za nesrečo. Po poročanju Guardiana, ki se sklicuje na nemške medije, naj bi bili med poškodovanimi tudi otroci.

30 poškodovanih
Očividci pravijo, da je bilo videti, kot da je moški okrog pol tretje ure popoldan namenoma zapeljal v pustno povorko s kombijem srebrne barve znamke Mercedes. Po poročanju oblasti je bilo poškodovanih najmanj 30 oseb, poroča nemški Bild. Drugi očividci pa so še povedali, da je moški obšel cestno zaporo in zapeljal v pustno povorko, kjer so bili otroci.

Foto: Twitter

Že v nedeljo je prišlo do prekinitve pustnega rajanja v dvorani v istem kraju, ko so krajevni gasilci zaradi sprožitve požarnega alarma dvorano izpraznili. Po krajši prekinitvi se je prireditev nadaljevala. Še vedno ugotavljajo vzrok za incident in morebitno povezavo med današnjo nesrečo.

Foto: Twitter

Hana Murn

 • Olga101

  Zapeljati bi moral v Merklo!

  • Steiermark

   ali pa kar v svoje, predvsem one “bule”, ki jih v tistem delu Nemčije , ne manjka!

 • mona lisa

  Bil je ubogi migrant kajne Merklovka in Fajonka.

  • Metod Kvargl

   Pa kaj si moral Fajonko omeniti??? Sedaj imam pokvarjen večer…

 • Peter

  Oh, če ne povejo, potem je jasno, no.

 • šmentanamuha

  Jebo vas multi kulti, marakešanci in politična korektnost!

 • SilverWolf

  Res presenečenje… obšel cestno zaporo in direkt v otroke. Se pravi je blo načrtno izpeljano. Pa glede na to, da so na 24kokodajsl zaklenjen komentarji in da ni identitete tega polprimata je jasno kakšen je motiv.

  • Metod Kvargl

   Kokodajse itak tako raboto podpirajo. Sem enkrat obsodil jeseniško fukso, ki je izjavila, da je treba vse potepuške mačke pobiti. V trenutku so se mi posrali na mail z obvestilom, da me za 14 dni blokirajo. Banda provladna dirigirana! Sedaj me več ne morejo blokirati. Ne hodim več tja klikat. Naj se jebejo. Med seboj!!!

 • stajerc5

  Ce ni bil desno fdarjen, je bil sigurno malo blem-blem ali tezko otrostvo, ata pijanec, mami pa stabska(ups) kurba, ali pac nekaj taksnega…

  • cosmosjasnovidec

   Res je.
   Torej je udarjen na levo,ker je samo pri takih možno narediti kaj takega starši levakov so pa vsi enaki,da pa sexualno zlorabljajo svoje majhne otroke je pa njihova tradicija katere so se nalezli od balkancev.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • samotoje

  Očitno ni bil “skrajni desničar”, sicer bi že navedli ime in priimek in blebetali, kako “skrajna desnica” širi sovraštvo in nestrpnost.

 • tiktak

  Njegova umazana islamskoalahova dušica ni prenesla, da so lahko ljudje v svoji državi en dan v letu lahko malo drugačni in bolj veseli….

 • cosmosjasnovidec

  Nikakor mi ni jasno kako lahko pritegnjena policija vedno aretira te preklete svinjske muslimanske izmečke namesto,da jih na licu mesta ubije kot tokrat,ko je celo šlo za otroke.
  Prekleti posrani strahopetni švabi so enako sokrivci za vse kar se dogaja z strani muslimanske golazni,ker jih navsezadnje podpirajo.
  Če še Hitler morebiti prej ni crknil ga pa je sigurno pobralo sedaj od sramote,ko so švabi naselili to muslimansko nesnago v državo.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

  • Resnica

   Zato ker zivimo v civiliziranem svetu.kjer se obtozenim sodi po uradni poti.ne.pa.po anarhisticno na ulici

 • soc

  Desni ekstremist, vprašajte tvorce slovenskega javnega mnenja.

  • RATATA

   Seveda! Belec! Kristjan! Mal fajhtn!

 • Steiermark

  Avstrijci so po radiu povedali, da še ni znani vzrok, zakaj se je terorist pognal v povorko pustnih maškar, ter nadaljeval s povečano hitrostjo, vsaj 20 m, preden se je ustavil. Povedali so tudi da je terorist nemški državljan in izhaja iz Nemčije???!!! Ne bi me čudilo, če ga kmalu povzdignejo v narodnega heroja, ki rešuje Nemčijo, pravih nemcev in islamofobov…….. Hitler je bil pravi revček, v primerjavi s takšnimi “pravimi nemci”….

 • Metod Kvargl

  A so ga “odprli”, da bi videli, kaj ga je spopadlo…?

 • Resnica

  A ko je pa.prejsen teden en streljal nedolzne ljudi ni bilo pa nobene.novice…a so zrtve tistega teroristicnega napada kaj manj vredne od teh danes?

  • xtc

   Zopet nakladaš in lažeš Povedali so ,da je šlo za napad.
   Vendar se pri tistem “desničarskem” napadu vse bolj zastavlja vprašanje resnične duševne motenosti,saj naj bi strelec blodil neke čudne stvari o ZDA in teorijah zarot in še kup neumnosti,ki bolj kot ne nakazujejo na bolnika.
   Seveda pa je čudno kako je prišel do orožja in kakšen je bil njegov psihološki pregled..
   Definitivno pa se je na kurah drlo kot zmešani,huje kot takrat,ko je v Berlinu musliman z tovornjakom ubil kup ljudi,

   • Resnica

    Kot prvo prosim ce mi pokazes clanek z nove ki govori o napadu pred tednom ker ga nisem zasledil in drugic…a tebi se clovek ki ubija v imenu boga ne zdi hudo umsko moten…mislim nisem se slisal za cloveka ki bi izvajal teroristicne napade pa nebi bil dusevno moten…vsaj sociopat ce ne psihopat ali pa hudo intelektualno prikrajsan
    Ce mi najdes en primer terorista ki ga po standardih nase druzbe lahko oznacis za “normalnega” si dober

    Ps…ce si kdaj poslusal radikalne islamiste so vsi polni teorij zarot…no vse radikalne skupine so polne teorij zarote…recimo doloceni radikalci so za napad na.bostonskem maratonu krivili obamo..

 • xtc

  Naj ugibam;zopet kak duševni bolnik zislama.