fbpx

Samomorilskim napadalcem v raju obljubljajo 72 devic. Poglejte, kaj obljubljajo ženskam

Foto: Twitter

Ko skrajni islamisti novačijo samomorilske napadalce, jih navadno prepričajo z obljubami, da jih po smrti v raju čaka 72 devic. Na podoben način pa sedaj novačijo tudi samomorilske napadalke. Obljubljajo jim namreč, da jih tam čakajo nadvse privlačni moški. 

Jeruzalemski častnik Jerusalem Post je v javnosti objavil šokantne podrobnosti, kako islamski skrajneži novačijo samomorilske napadalce. ”Teroristom obljubljajo 72 devic,” je pojasnil Gilad Erdan, izraelski politik.

Preveč postavni samomorilski napadalci
V zadnjih časih pa je v svetu vse več tudi samomorilskih napadalk, ki pa jih skrajneži pridobijo na enak način. ”Začelo se je dogajati, da so bili med teroristi, ki so se razstrelili, tudi zelo postavni in privlačni mladeniči. To je ženske prepričalo, da si tudi one želijo umreti, da bodo v onostranstvu srečale in spoznale te moške,” je še, kot poroča Breitbart, pojasnil Erdan.

19-letni Fadi Alon (foto: Twitter)

19-letni Fadi Alon. Foto: Twitter

Kot primer je navedel 19-letnega Fadija Alona iz Palestine, ki so ga ubili Izraelci. Alon je bil postaven mladenič, prav takšen, kakršnega si samomorilke nato želijo spoznati v nebesih. Islamski skrajneži so ugotovili, kakšen je najnovejši trend med dekleti in ga sedaj izkoriščajo za novačenje samomorilskih napadalk.

M. G.