fbpx

Mučena francoska najstnica, ki je bila v ujetništvu svojega fanta migranta, mu je komaj pobegnila po zvezanih rjuhah iz 9. nadstropja!

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

18-letna Francozinja je komaj pobegnila iz ujetništva, v katerem jo je imel njen fant, sicer nezakonit migrant. Iz 9. nadstropja se je bila primorana spustiti po rjuhah, ki jih je kot v kakšnem akcijskem filmu zvezala, da mu je lahko ušla. V stanovanju jo je imel za ujetnico, ves čas pa jo je tudi brutalno mučil.

Žrtev je bila brutalno mučena s strani 24-letnega nezakonitega migranta kar tri dni, preden ji je uspelo pobegniti. V tem času je migrant najstnico brutalno pretepal s palico in celo s kabli, obril ji je del lasišča in ji potopil roko v vrelo vodo. Francoski mediji poročajo, da je dekle prekrito z modricami in da je njen obraz močno otekel. Vse to se je dogajalo v največjem predmestju mesta Nantes Saint-Herblainu v Franciji.

Z ilegalnim migrantom je najstnica živela kar deset mesecev, kmalu potem, ko mu je ušla, pa so ga aretirali. Pravi, da se le bežno in slabo spominja dogodkov, ki jih je izpričala mučena najstnica, ter da je bil takrat pijan. Francoska policija pa je v izjavi dejala, da jim je migrant že dobro znan. Obtožen je ugrabitve in naklepnega nasilja.

Migranti imajo nespoštljiv odnos do žensk
V Franciji, sploh v Parizu, je vedno več žensk, ki poročajo o nadlegovanju in spolnem nasilju migrantov nad njimi. Nič boljše stanje pa ni niti v Avstriji niti v Nemčiji, od koder prihajajo grozljive vesti, kako so nezakoniti migranti umorili več mladih žensk, vključno z nemško študentko Mario Ladenburger, ki jo je posilil in ubil afganistanski prosilec za azil Hussein Khavari. Khavari je tamkajšnjim oblastem lagal, da je mladoleten. Pred kratkim pa je bil spoznan za krivega in obsojen na doživljenjski zapor zaradi brutalnega umora, poroča Breitbart.

Foto: iStock

M. S.