fbpx

Musliman žensko obsodil greha zaradi objave fotografije ekstra deviškega olja

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Muslimanka je bila obtožena greha, ko je objavila fotografijo olivnega olja, kjer je bil tudi napis deviško olje. Ženska, ki ima na družbenem omrežju Twitter podobe zastav Jordanije, Palestine in Nove Zelandije, je fotografijo objavila na med mladimi priljubljenem družbenem omrežju Snapchat in je bila nemudoma deležna kritike enega od svojih sledilcev. 

Ženska je odziv sledilca shranila s pomočjo zajema zaslona in ga delila na Twitterju, ta je namreč v odzivu zapisal, da ne bi smela deliti fotografije ekstra deviškega olja, saj naj bi beseda “deviško” moškega napeljevala v razmišljanje o tem, kaj naj bi ta pred tem počela.

Foto: Printscreen

Šlo naj bi za nasvet
Moški, ki ga je ženska kasneje identificirana, je nato zapisal, da je s svojim odzivom na Twitterju želel podati le”naseehah”, torej nasvet in dodal, da ni bilo nikakršne potrebe za to, da je ta njegov odziv delila z javnostjo. Spletni uporabniki, ki so se odzvali na komentar moškega, so podvomili v njegov nasvet in izpostavili, da upajo, da je to le šala, medtem ko so nekateri zapisali, da posmehovanje človeka ne naredi nič boljšega.

H. M.