fbpx

Muslimani na Švedskem pretepajo novinarje, ki preiskujejo epidemijo posilstev

Foto: Printscreen/YouTube

Švedska je postala žrtev muslimanskih grozot, ki jih sejejo migranti iz nedavnega migrantskega vala. Treba je poudariti, da je Švedska sprejela največ muslimanskih migrantov, celo več kot Velika Britanija in Nemčija. Ni naključje, da je zaradi tega postala vodilna po posilstvih na Zahodu. 80 odstotkov švedske policije se ravno zato zavzema, da bi zmanjšali nevarnost s strani muslimanskih migrantov. 

Pred kratkim je novinar in filmar Ami Horowitz odšel na Švedsko, da bi podrobneje raziskal njihove razmere. Ko je pričel spraševati, če sme snemati, so ga arabsko govoreči migranti pretepli, poroča Jihad Watch.

Švedska – prestolnica posilstev na Zahodu
V času, ko je Evropa naivno odprla svoje meje in omogočila milijonom migrantov z Bližnjega vzhoda in Severne Afrike, da se naselijo brez prilagoditve lokalni kulturi in zakonom med nas, so postala posilstva  prava epidemija. Švedska, ki med zahodnimi državami prednjači po številu sprejetih muslimanskih migrantov, vodi tudi po posilstvih na Zahodu.

Evropski voditelji v državah, kot sta Švedska in Nemčija, uvažajo posilstva v našo kulturo, ženske in otroci na Zahodu pa so tisti, ki plačujejo ceno za njihove ‘tolerantne’ odločitve. Več sto tisoč moških iz Islamske države ravna z ženskami kot s seksualnimi objekti in kot z lastnino. Pri tem imajo proste roke pri zlorabljanju, saj vedo, da bo oblast zakrila njihove zločine.

N. Ž.