Muslimanska družina prisilila v poroko prizadeto žensko, da bi mož dobil vizum za vstop v Veliko Britanijo; ta pa jo je pretepal in posiljeval

Foto: epa

Britanski urad za imigracijo dovoljuje poroke med pakistanskimi moškimi, ki želijo pridobiti vizum za vstop v državo, in muslimanskimi ženskami, ki trpijo za mentalno retardacijo. Ženske so v poroke prisiljene in pogosto posiljene, kar pa staršev ne moti. Britanske oblasti prakso tolerirajo, saj ne želijo izpasti ksenofobne.

Migrantske in muslimanske družine verjamejo, da jim bo poročanje njihovih duševno in telesno prizadetih hčerk s tujci omogočilo boljše življenje, poroča Breitbart, britanske oblasti pa po mnenju kritikov to dopuščajo, saj so preveč politično korektne, da bi to ustavile.

Med žrtvami takih prisilnih porok je tudi ženska, ki je na razvojni stopnji 7-letnika in ji je, kot poroča The Times, britanski urad dopustil, da se poroči s Pakistancem, ki je prekoračil svoj vizum. Oblasti so s primerom seznanjene že več kot desetletje. Ravno tako so prejele opozorila, da moževa družina ženini družini plačuje okoli 20 tisoč funtov za to, da bi lahko še naprej ostal v državi.

Uradniki se bojijo, da jih označijo za ksenofobe
Omenjena ženska je bila že dvakrat prisiljena v zakon v tujini, kjer je bila pretepana in posiljevana, a britanski uradniki so vseeno odobrili poroko, saj so bili “zaskrbljeni, da bi jih obtožili, da niso upoštevali kulturnega ozadja” vpletenih, piše v sodnih spisih.

Enako se je godilo z muslimanko, ki je bila ravno tako hudo zaostala. Na silo so jo poročili z bratrancem iz Bangladeša, ki jo je, še preden so mu izročili britanski vizum, posilil. Na zaslišanju na sodišču leta 2012 je sodnik ocenil, da je bil žrtvin mož “fizično zelo grob in nasilen, udarjal jo je po glavi, jo tresel, vlekel njeno veko”. “Pogledal sem posnetek poroke in (žrtev) je bila ves čas zleknjena na stolu, kakor da bi bila v komi,” je povedal sodnik.

Ivan Šokić

 • xtc

  Mentalno so prizadeti itaq vsi.
  Bi pa tele posiljevalce,uradnike in sodnike,ki gledajo stran složno obsodil na vsaj 150 let težkega prisilnega dela v kamnolomu.

  • Zgornji

   AMENNN – LE LETA KAZNI BI PA JAZ ZMANJŠAL (iz tvojih 150 ) ZA CCA 50 % , KAJTI VEM DA NI LAHKO NOBENEMU ČE MU TAKO UNIČIŠ ŽIVLJENJE ZA CCA 75 LET — brez da mu sploh daš možnosti Poboljšanja …

   • BorisDe

    :D ker 75 let je veliko manj hehe Ta ti je dobra.

    • Zgornji

     Ja, za 50 % manj je to, … ampak, imaš prav : še bi jo bilo treba zmanjšati , … na 50 let . To pa je že dovolj … ali pa tudi ne ?

     • BorisDe

      Se mi zdi tisto prej kar si napisal “75 let” boljše, pa še baje so ruski znanstveniki odkrili neko zdravilo proti staranju, v 75 letih se lahko torej še izboljša in na koncu res dočaka 150 let v zaporu. Sedaj ne vem kaj bi rekel. Dvorezen meč.

     • Zgornji

      ;-)

 • dob

  ….mož jo je pretepal, da bi dobila vizum.

  Madona, Aksentijević ga je dobu pa kar tako.

  • sodnikisozločinci

   Raje bi videl, da bi ga dobil s poroko z Evgenijo Carl.

  • Antonius

   Figole, ga je dobil pa kar tako. Aksentijević je dobil državljanstvo zato, ker je pomagal 10 dni pretepati samostojno Slovenijo.

   • dob

    Krivic jih je preprosto povabil naj ostanejo v SFRJ.
    In zdaj so v SRJ.
    Mi pa mislimo, da smo v Sloveniji, ampak nismo. Smo v SFRJ!

 • Olga2345

  “Miroljubni” islam po Poriću in Cestnik Grmiču!

 • sodnikisozločinci

  A je v tako bolani družbi sploh še mogoče normalnega človeka prepričati, da postane sodnik?

 • dk

  Na Danskem je prepovedan nikab in ker se tega muslimanka v trgovskem centru ni držala, je morala plačati denarno kazen. Dali so ji tudi izbiro, da se odkrije ali pa zapusti javni prostor. Izbrala je slednje. Moram reči, da bi morali tudi sprejeti zakon, da se na licu mesta odkrije in cunje vrže v smeti.
  Pravzaprav sem mnenja, da je potrebno v celi EU sprejeti podobne zakone,brez izjeme.

 • Clemen J.

  Vse lepote izspirjenega islama!

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • Djuro Sumar

  Prisilne poroke so plod njihove vere. Pravzaprav so vsa grozodejstva plod neke vere.

  • KP

   Večina grozodejstva je bilo na svetu storjenega v veri v krvavo zvezdo. Drži,Papak?

   • Djuro Sumar

    Ne bo držalo. Malo pomisli, koliko časa traja znana svetovna zgodovina, zgodovina vojn in kdaj smo dobili rdečo zvezdo. Nikakor se ne izide. Tudi danes ljudje ne umirajo zaradi rdeče zvezde, temveč zaradi križa in polmeseca.

    • KP

     Kdaj smo dobili rdečo zvezdo? To dobiš,kot nek pokal,če si dost prfu..jen? Ti si jo dobil,ker si jo zaslužiš,čefutarček! Jaz? Na hvala.

   • Slovenc

    Lol vec ljudi je umrlo zaradi kriza kot pa zvezde. Tako samo za informacijo .

    • pajot

     Takrat,ko je križ pobijal,je bilo v Evropi cca.dejmo rečt okrog 30 milijonov ljudi. Se pravi,da je križ po tvoje pobil celotno evropsko populacijo.

    • Jernej Ferenc

     V YU definitivno ne kakor tudi v SLO ne ka pa se je godilo v srednjen veki so pa druge stvari taka vi bolsevike ne vse vkup mesate takrat je bila vojna med muslimani pa kristjani boslo s tvojin IQjon pa razgledanostjo keko krvi od neduznih zensk pa dece mate vi bolseviki na rokah teko je nima doben druge rezim vera pa ni rezim majmun

    • KP

     To veš pa sam ti,a nede? So na tv to rekli? Daj,čefurac,rajš bodi tiho….

 • Zgornji

  HVALA NOVA24 ZA RAZKRIVANJE TEH ZLOBNEŽEV !!! ! !!!

 • Felikss_AH

  Ogabne stvari so domače in povsem normalne pri Muslimanih… a kako potem psihološko opredeliti teh nekaj manijakalnih Islamo-apologetov ki se tu rojijo, slinijo kot stekli in se perverzno naslajajo nad početjem dragih im Muslimanskih primatov. Kaj reči o številnih feminističnih kuzlah iz Sorosevih NGO-jev, raznih državnih institucijah, pa razni vaginalni organizmi iz Levih medijev ter Levih strank in strančic… s kakšno samo gorečnostjo zagovarjajo in ščitijo svoje “begunčke”-ljubljenčke.

  Če so eni pri nas natepavali Bull-Mastife, potem me sploh nebi šokiralo če bi si kakšne “progresivno” nekrofilne “elitne” grdobe celo omislile nabaviti “imigrante”-utopljence ki jih poberejo iz morja “reševalne” taxi ladje… ter ih imajo ob sebi posušene in nagačene ko gredo k “zasluženem” počitku… namesto medvedkov na primer. Noro-pošastni preblisk… k’nede? … a povsem v skladu z epohalno norostjo pro-“imigrantskih” Slovenistanskih Levuharic.

  Prispodoba je namerno simbolno pošastna z namenom prikazati dejansko stopnjo norosti dela odgovorne Levuharske sodrge ki PROAKTIVNO UNIČUJE Slovenijo

 • Waltter

  Sodnik je pogledal posnetek nekaj ugotovil ukrepal pa ni , res zelo dobro kot v šoli pri nas..

 • mona lisa

  to niso civilizirani ljudje.

  • BorisDe

   To samo po strukturi spominja na ljudi, drugače pa so sorta krvoločne zabite živali. To je t.i. “mohamedanska pedofil-verujoča chupacabra”. Kljub temu, da vemo kako invazivna in pretkana morilska sorta živali je to, jih naši zavedeni ljudje neoliberalci-globalisti puščajo v državo in sprejemajo kot hišne ljubljenčke. Kasneje tej živali preveč verjamejo, misleč da se lahko prilagodi in nauči kaj novega a jim žal to še vedno ne uspe. Sprijene zoofilke-neoliberalke pa želijo narediti eksperiment mešanja s to živaljo s ciljem, da bi žival dobila zavest, zato se parijo z njimi in jim skotijo črno-rjave mladiče, ki pa tudi po tem ko zrastejo žal še vedno ne morejo mimo svojega lastnega krvoločnega klica divjine in še vedno želijo nadvlado nad ljudmi/jih posiljevati/ubijati še naprej in jih terorizirati s svojo čredo podobnih mešancev med ljudmi, ki držijo z njimi do konca. Saj veste kako pravijo, kri ni voda.

 • Ksenofob

  To ni redko da se uradniki bojijo da bi bili proglašeni za ksenofobe dejstvo je da so mirovnniki, levičarji, antiglobalisti in razni S. stipendisti dosegli svoje in vcepili ljudem lažno moralo… Policaj na Švedskem je tajno objavil da je 90% vse kriminalitete povzrocene od migrantov vendar se boji to povedati novinarjem ker…
  Tudi pri nas je že zelo podobno vsak kritičen komentar je proglašen za sovražni govor etc…

 • Jerneja Petek

  Tu bi bilo treba sodnika posilit, da vidi kaj dopušča. Ljudje s posebnimi potrebami bi morali biti zaščiteni z zakonom, ne pa, da se ve, kaj se bo z njimi dogajalo v zakonu in prav tako se ve, zakaj jih poročajo, oni pa se bojijo, da jih bodo ožigosali za ksenofobe. Bolano. Deviantno in nedopustno . Drek pa taki zakoni, ki ščitijo kriminal. Osebe s težjo in težko motnjo v duševnem razvoju živijo svoje življenje in znajo ga živeti ob pomoči in vodenju. Ne smejo biti predmet izkoriščanja in nasilništva. To je nedopustno in nobena vera ali zakon ne bi smel tega dopuščat.

 • D&G

  To so itak retardirani osebki na ravni živali…muslimanska kultura I razmišljanje pač ne sodi v Evropo pa če si nekateri še tako zatiskajo oči in sanjajo o integraciji … pač primati.