Muslimanski migrant žensko štirinajstkrat zabodel, ameriški mediji pa incident ignorirajo

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Mediji v Minneapolisu v ameriški zvezni državi Minnesoti odmevno zgodbo ignorirajo, napadalca, ki je žensko štirinajstkrat zabodel, pa je policija identificirala kot somalijskega muslimanskega migranta. Tamkajšnji lokalni mediji želijo zagotoviti, da se muslimanske priseljence v celoti sprejme in javnosti o dogodku ne želijo obveščati, saj bi to sprožilo val negativnih mnenj in komentarjev. Muslimanski migranti namreč prevladujejo na številnih okoliških območjih.

26-letna Morgan Evenson se je sprehajala, ko jo je migrant štirinajstkrat zabodel. Sedaj pravi, da se počuti bolje in da želi storiti vse, da policija ujame napadalca. Napadena je bila 13. decembra, ko je pešačila iz službe proti domu. Dejala je, da je srečna, da je sploh preživela.

Bilo je grozljivo. Naenkrat sem dobila občutek, kot da me je nekaj ožgalo, a sem nato videla, da me je nekdo zabodel,” je po poročanju Jihad Watcha povedala žrtev. “Zdravnik je rekel, da imam kar štirinajst ran, ki jih bo treba zašiti, vključno z lacerirano ledvico. Ne morem si predstavljati, kako lahko nekdo nekoga tako napade. Če napade žensko, je to še posebej zastrašujoče, vendar sem vedela, da se moram boriti in se mu upreti. Želim, da ve, da sem v redu in da ga bomo ujeli,” je še dodala Evensonova. Nadaljnjih informacij policija še ni sporočila.

A. L.

 • Artur

  Mediji dogodek ignorirali ? Kaj je to še čudno , pa saj se ve v čigavih rokah so tamkajšnji mediji .

 • Sadako

  Naj to Somalec naredi v Rusiji ali pa v Mehiki, če upa.

 • Artur

  Povjerenik za migracije javno priznao tajni projekt istrebljenja euROPSKOG čovjeka! Zombirani evropejci ne vedo kaj bi s tem dejstvom, zombifikacija zločinske narodno izdajalske leve bande se nadaljuje do propada Evropske žlahtne nacionalne raznolikosti s skupnimi kulturnimi in moralnimi vrednotami kakršne smo poznali .
  http://www.dnevno.hr/planet-x/povjerenik-za-migracije-javno-priznao-tajni-projekt-istrebljenja-europskog-covjeka-1108800/

 • Ana Job

  Zakaj, kar naprej, vsak dan beremo samo še o posilstvih migrantov??? Še malo, pa se mi bo nova dokončno zagravžala!!!

  • garfi

   so te posilili ?

 • samsara

  Zahrbtno, strahopetno, podlo, izprijeno, patološko…
  Navdih demonskega…

 • lauraas

  Najboljše bi bilo da tudi nova ignorira zločine migrantov!

  • garfi

   zakaj že ?

 • garfi

  zelo so nas obogatili
  leviĆarski Banditi pripravljajo nova uvažanja iz bosne in srbije
  hrvati so se vzdržali pri glasovanju v ozn proti Američanom
  Banditi ne

 • xtc

  Barabo obesiti.

 • Joža Gabroža

  ZAKAJ JIH JE SADAM HUSEIN POŠILJAL V PLINSKE CELICE ALI JIH OBEŠAL -zato ker te golazni ne spametuje noben zakon najmajn pa EVROPSKI

 • DJURO SUMAR

  Mediji so dogodek ignorirali, ampak za NOVA24TV ni ovir, oni imajo svoje poročevalce po vsem svetu in zvedo vse, še zlasti, če se zgodi na Švedskem, Franciji ali Nemčiji. Doma v Sloveniji pa nimajo očitno nobenega novinarja, saj niso nič poročali o tem, da so našli na smetišču žensko glavo, nekje pa človeško dlan. Ampak ker to niso storili muslimani, ni pomembno.

 • Zgornji

  Lacerirano, … KAAAJ ??? A JE ZMANJKALO SLOVENSKIH BESED, IN MORATE UPOPRABLJATI SAMO ŠE MIGRANTSKE TUJKE , ALI KAJ ??? !!! ???

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!