Muslimanski pridigar, ki želi pobiti vse nemuslimane, je od vlade dobil že 526.658 evrov socialne pomoči

Fotografija je simbolična (foto: iStock)

Pridigar, ki sovraži vse, kar ni islamskega izvora, je v Švici od socialne pomoči dobil 600.000 švicarskih frankov, kar je 526.658 evrov. Alaha je v svoji pridigi naprošal, naj uniči vse nemuslimane. Nikoli ni delal, nedavno pa je priznal, da sploh ni imam in da nikoli ni preučeval teologije.

Libijski priseljenec je med svojo molitvijo v švicarski mošeji Alaha pozval, naj uniči vse nemuslimane in ”sovražnike” islamske vere. Švicarska televizija SRF je delila celo zvočni zapis  pridige. Med ‘‘sovražnike” šteje jude, kristjane, hindujce, Ruse in šiite.

Ramadan je v zadnjih 13 letih od švicarske vlade prejel 600.000 švicarskih frankov, kar je 526.658 evrov finančne socialne podpore, poročajo lokalni mediji. Po njihovih besedah je pridigar leta 1998 v Švico prišel iskat zatočišče po tem, ko so ga domače oblasti preganjale zaradi širjenja verske propagande in ”muslimanske bratovščine”. Z dodeljenim političnim azilom in dovoljenjem za bivanje je 64-letnik med letoma 2004 in 2017 živel zgolj od socialne pomoči, delal pa nikjer.

Foto: iStock

Finančno pomoč je izkoriščal, odvetnik pa zdaj zanj laže
Komaj zna govoriti mešanico francoščine in nemščine, pridigal je v majhnih mestih Biel in Neuchâtel, pojavil pa se je tudi na libijskem islamskem kanalu na televiziji Tanaush. Ko so se preiskovalci osredotočili na njegovo početje, so ugotovili, da je ob spremljanju romarjev v Meko in Medino prenočeval in se sproščal v luksuznih hotelih. Njegov odvetnik ga zagovarja in pravi, da Ramadan druge religije globoko spoštuje. To seveda ni res, saj priče in zvočni posnetki dokazujejo drugače. Pridigar v svoji izjavi dodaja: ”Ljubezen, strpnost in velikodušnost so moje smernice v odnosih, ki jim imam z muslimani kot tudi z nemuslimani.” V izjavi, ki jo hranijo švicarski pristojni organi, je pridigal tudi, da je ”oseba, ki se spoprijatelji z nevernikom, prekleta do sodnega dne.” Omenjeni pridigar sploh nikoli ni preučeval teologije, sam pa je tudi zanikal, da je imam.

A. L.

 • Olga

  Miroljubni Islam po Poriću na delu!

  • _

   kaj ti je Porić kriv, kokoš zmedena?

   • Olga

    S kom se druži Porić….? Z Jankovićem! Kdo je Janković? Krouptivnez, ki zlorablja stisko matere samohranilke za seks !
    Torej sklep: Pokaži mi s kom se druži in povem ti kdo si, pravi Slovenski pregovor!
    Islam terorizira svet in Evropo! Lepa družba!

    • haha

     JOJ KAKO SI NAIVNA.

     • Olga

      Vi pa pokvarjen, če zagovarjate zlorabo! Berite nemške časopise, ki se zgražajo nad Burgermeistrom aus Leibach….

     • .

      Zagovarjam DOKAZ.

     • Antonius

      DOKAZ so policijski prisluhi v katere se je ujel ljubljanski župan Janković.
      Če se Janković nima ničesar bati, naj sam zahteva objavo posnetih prisluhov.
      Če Jankovič ni ničesar kriv je povsem nesmiselno, da sodnica izloča dokaze, ki Jankoviča razbremenjujejo očitane krivde.

     • hm hm

      prav. Če je kriv naj gre sedet. ZAKAJ PA MAFIJOSO BAVČAR ŠE NE SEDI, a samo še to pojasniš?

     • Antonius

      Mafijozo Bavčar se pa ne more izogniti dokazom, zato ga je mafijsko sodišče moralo obsoditi. Sedeti pa ne bo šel zaradi dveh razlogov. Prvi je, da je sestavni del mafije, drugi “razlog” je pa kompleten sodni postopek, ki ga peljejo v smer zastaranja. Vprašajte se, kdo v ozadju vodi Bavčarjev primer na sodišču.
      Najprej se je sodnik načrtovano inkriminiral z javnim komentiranjem Bavčarjevega primera, potem so pa v skrajnem roku določili prav istega sodnika, da bo razsojal o Bavčarju. Vmes je seveda v prazno tekel čas z Bavčarjevo pritožbo vred, da so načrtovano zamenjali kar DVA raz-sodnika. Takole razvlečeno tečejo zadeve s pritožbami in obsodbo Bavčarja.
      Opazujte krivosodno igro, ki jo nekdo v korist Bavčarja zelo pedantno igra iz ozadja.
      Tudi večina ustavnih sodnikov v tej sestavi ni vredna nobenega zaupanja. Predvsem skrbijo zato, da krivosodna šlamastika ne uide na ESČP in poskrbijo, da se v ponovnem razsojanju zgublja sodnemu postopku omejeni čas. Z zastaranjem so se rešili zrežirane Patrie in z zastaranjem postopka bodo rešili Bavčarja.

     • Steiermark

      Ampak, Antonius, temu hm hm vendar ni mogoče razumeti tako “zapletene” resnice o rdečih in jugomafijozotih – genska zasnova…..

     • Antonius

      Bodiva nespametnemu “hm hmu” hvaležna, ker nama je ponudil priliko, da vsem ki naše komentarje berejo pojasnimo, kako naše krivosodje deluje.
      Če bi s provokatorji ravnali, kot je treba, se z njimi sploh ne bi zapletali v dolgovezne nesmisle. Izkoristiš priliko, ki jo ponudijo, da širši javnosti daš vedeti, česar morda ne ve. To je vse, zaradi česar nam morejo biti provokatorji pomembni.
      Ah, seveda, pa klike priskrbijo NOVI 24TV.
      Saj veste, reklame pa to, kot rečejo tamladi.

     • rrrrr

      Antonius, spet ste vrhunsko komentirali!

     • anzek

      Po mojem ima Bavčar v žepu še enega đokerja. Ga še ni izkoristil. Govorim o primeru Kramberger. Takrat je bil on notranji minister. Verjameš, da lahko iz Ljubljane prideš do Prekmurja v 20 minutah? On je prišel, torej je bil vnaprej obveščen. Sigurno je, da nekomu stiska jajca in to tistemu, ki je bil v ozadju tega umora. Ve se kdo je bil zadnji šef zločinske partije, istočasno tudi udbe, ta je bil tudi naročnik tega umora, o tem sem prepričan.
      Tudi Kangler, v nekem intervjuju, je govoril, kako njemu kot kriminalist na primeru Kramberger, niso dovolili podati razbremenilne dokaze za kasneje obsojenega. Pa se mu je, prej kot v 14 dneh po intervjuju, zgodila “ptičja hišica”.

     • rubec

      Eldeesovci ne grejo sedet Zapori so samo za esdeesovce. Moraš biti hudo velik bučman da tega še ne veš.

     • piko8

      Bavčar nebo sedev zato kjer pozna naročnika umora g. Ivana Krambergerja

     • Steiermark

      Kako se “dokaz” zagovarja? Ali je to zopet neka vaša špecialiteta ali kaj? Vam za dokaz, da so vaši očetje ali kar vi sami, poklali več kot 200.000 poštenih Slovencev, niso dokaz njihova telesa raztrosena, po odkritih množičnih grobiščih, več kot 700, ni dokaz, da je to dejanje v naši Sloveniji izvršila jugotitoistična gamad, ki je po 45 letu prihrumela v Slovenijo, željna slovenske krvi, kaj bi še potem ti rad dokazoval, ko še svojih misli in razumevanja nimaš razčiščnega oz. nisi sposoben dojeti tega, česar bi se moral sramovati!

     • Steiermark

      Najbolj pa je žalostno to, da to ni Burgemeister aus Leibach, ampak aus serbien, in je, žal, ravno zaradi njihove okupacije v Sloveniji, samo samo Burgemeister v Leibachu….

    • haha

     a jo je posilu?!

     • Olga

      Znate brati? ZLORABIL!

     • _

      DOKAŽI !!!!! TO SO RESNE OBTOŽBE. EVO. DOKAŽI. Sicer naj ti on sam pove. Briga me.

     • Steiermark

      Ali ti naj “dokaže” ali “pokaže”?

     • Steiermark

      Olga preveč pričakuješ od jugosrbskih podtaknjencev, v Sloveniji!

     • Steiermark

      jugosi ne razumete evropskega načina kultiviranega izražanja in komuniciranja….njee njee njeeee

    • !!!

     naj te Janković toži, evo, če izjaviš, da je tisto lahko babo posilil.

     • Olga

      Napisala sem ZLORABIL, naučite se brati! Sicer pa, seveda, skriti, griziti, utisati…nič novega! Se ne bojim nikogar!

     • what the f..?

      stara ti kar eno kavico spij in nehaj skoz žalit druge ljudi, ki ti NITI 1 CENT niso dolžni.

     • Steiermark

      what the fucking tepec!

     • dob

      Ko te jebe, pezde!

     • Steiermark

      še eden z jugoviško zlagano mentaliteto, ki drugim v usta polaga, kar sam razmišlja in si ne upa reči, obtožiti svojega rodžaka, divjaškega in neevropskega ravnanja, proti nemočnim in pomoči potrebnim! Rdeča jugozalega izkorišča vsako priložnost, da si tako ali drugace podredi in izkoristi Slovence – Slovenke!

     • dob

      Tisto ni “tisto”, je človek in ni baba! Predvsem pa ni lahka.
      Ti usrane si pa izbiraš vzornike med kriminalci in posiljevalci in za takšne glasuješ. pri tem te sploh ni sram, ampak se še hvališ s tem. Usrane!
      Stavim, da če bi Janković koga tožil, se ta tožba ne bi zgubila na sodišču, kot se sicer vse tožbe proti njemu.
      In ti Olgi groziš, da jo bo Janković tožil za obrekovanje? Te tako v rit sunem, da boš letel do drugega portala!

  • Franc Šink

   Miroljubnega islama ni bojim se da tudi krščanstva ne.Upam si trditi da tudi druge vere tega pojma ne poznajajo

   • dob

    10 zvezdic za tvoj komentar!
    Kdor bo rekel, da je krščanstvo miroljubno, naj se spomni, da je žrtvovanje sebe za višje cilje tudi nasilje! Le da je obrnjeno k sebi, navznoter, in ubija sebe, ne drugega! Islamisti na to tudi računajo, da je Evropa krščanska in ima napako v razmišljanju in čustvovanju. Ki pa je ne popravlja! Ne popravlja je zato, ker se Cerkev ne obnavlja! Objema svojo dogmo na način kot Islam objema svojo, komunizem pa svoj Manifest!
    Kolikokrat smo tu doživeli, da je neki komunistični zaslepljenec rekel: saj vi verujete v Boga, pa zdaj nastavite še drugo lice, kaj javkate!

    Komunizem in Islam zahtevata od žrtve, da razmišlja enako kot njen rabelj in da zato sam ponudi svojo glavo. Če tega ne stori, ga komunist in Islamist spomnita na “človekove pravice”, ki veljajo za vse enako! Za rablje enako kot za žrtve. Le s to razliko, da se rabelj ne ozira na pravila. Rabelj sproti seka glave. Potem se pa žrtvam posmehuje, češ, tle mate vaš pravni sistem, pa se pritožite, saj ste si ga sami napisali… mi vas samo jebemo po vaših lastnih samomorilskih zakonih!

    Razmnožujemo se in zelo kmalu bomo s televizije javno propagirali vašo demokracijo, z večino glasov v parlamentu. Hvala za to to priložnost! Pri vaši demokraciji lahko zmaga vsaka diktatura in potem tudi ostane na oblasti. Večina v parlamentu je vse kar potrebujemo.
    Tako vladata oba, kučan in Islam! Z večino.

    Če je pa nima, pa uvozi volivce od drugod.
    kučan uvaža jugoinostalgike in muslimane. Islam si bo pa večino sam napravil, z razmnoževanjem.

    Religije so samomorilska ideologija. Ideologije so pa morilska religija.
    Če jih damo skupaj, dobimo človeka, ki dela samomor, le da ga dela po različnih poteh. Ampak na koncu je oboje smrt.

    • Mojca pokraculja

     Se bojim, da islam ne bo zavladal s tem, da bi prišel v parlament, ampak tako kot sami propagirajo:

     “poti do šarije (šeriata) v Sloveniji so sledeče:
     – Če je šarijska (šeriatska) država vzpostavljena v neki drugi državi in se le-ta odloči, da bo prišla sem in prevzela oblast. Torej, govorimo o zunanji politiki šarijske države. To se je velikokrat dogajalo v zgodovini, kjer so Muslimani začeli osvajati območja, katerim so vladali tirani (danes je pa demokracija isto, le da je ”moderna” oblika tiranije).
     – Druga metoda je, če bi se džihad začel v Sloveniji, kot se je zgodilo nedavno nazaj v Bosni ali na Kosovu, kjer so tudi Muslimani iz drugih dežel prišli pomagati – kljub temu se v Bosni in na Kosovu ni
     vzpostavila šarija (šeriat). Zakaj to ni bilo tako, prepuščam vsakemu, da sam razišče. To se trenutno tudi dogaja v Iraku in Afganistanu – tako so prej talibani prevzeli oblast, ker so branili čast Muslimanov, je bila to samo posledica tega dejanja. Kljub temu pa moram povedati, da je to indirektna metoda in ne direktna metoda. Za vse tiste, ki radi lovijo v motnem, to pomeni: Da s tem ne mislim, da bi Muslimani sami v Sloveniji morali razglasiti džihad zaradi tega, da bi prevzeli oblast, ampak pravim, da je to indirektna metoda, kjer je vzpostavljanje šarije posledica branjenja vere, časti in lastnega življenja (čemur rečemo džihad).
     – Naslednja
     metoda je, da določena območja družbe povzročijo padec režima. Tako je tudi
     storil Poslanec Muhammed, naj je Božji mir z njim, v Medini. Aws in Hazradž sta
     bili dve plemeni v Medini, ki sta se odločile pomagati Allahovemu Poslancu.
     Znano je, da je bilo tedaj okrog 15.000-20.000 ljudi v Medini – od tega je bilo
     samo 5-10 % muslimanske populacije, pa so kljub temu prevzeli oblast.
     – Zadnja metoda, kako
     priti do šarije v neki državi (konkretno v Sloveniji), je, da ljudje, ki v njej
     živijo, sprejmejo Islam in jo tako sami vzpostavijo. Tako se je zgodilo v
     Maleziji, Indoneziji, Etiopiji itd.
     To so moji osebni vidiki, katere lahko zaključim na podlagi zgodovine, ki je dejansko dobra
     učiteljica. Vsak Musliman je dolžan verjeti v to, da je šarija boljša od drugih političnih sistemov, sicer ne more biti Musliman v nobenem primeru, saj negira lastnost, da je Allah edini Zakonodajalec. Želim še nekaj opomniti: Govoril sem o vzpostavljanju šarije in ne o siljenju ljudi v spreobrnitev (to je velika razlika), ker je le-to prepovedano!
     Upam, da si dobil odgovor na svoje vprašanje, kljub temu da bo to še dolgo časa, a Allah najbolje
     ve, ostala stvar teorije.
     Allah najbolje ve.”

     • dob

      Parafraziram tole:
      >>- Zadnja metoda, kako priti do šarije v neki državi (konkretno v Sloveniji), je, da ljudje, ki v njej živijo, sprejmejo Islam in jo tako sami vzpostavijo. Tako se je zgodilo v Maleziji, Indoneziji, Etiopiji itd.<<

      v tole:
      – Zadnja metoda, kako priti do komunizma v neki državi, je, da ljudje, ki v njej živijo, sprejmejo komunizem in ga tako sami vzpostavijo.

      Dovolj je, da je religija (ideologija) nasilnejša od vseh drugih, potem se bo to samo od sebe zgodilo! V Sloveniji se je s komunizmom to že zgodilo.
      Večji kot je vodja te ideologije primitivec, dlje se obdrži na oblasti!
      kučan je daleč največji primitivec med vsemi politiki, zato pa vlada že od 68-tega naprej! Malo je verjetno, da ga bo od tod zrinil kdo, ki je večji primitivec od njega, ker tega preprosto ni: kučan je največji primitivec!

      ****
      Tole je zapis nekoga, ki je kučanov primitivizem zapisal tako, kot ga je videl na lastne oči:

      Bi ga moral videti Kučana, kako je, tako kot Dolanc, držal roko, da so lahko "borci" cmokali po njej. In to na Primorskem. Najprej so dve uri drug drugega hvalili in izvajali neke ceremonije, potem pa je prišla na vrsto še vrsta za cmokanje Kučanove roke…Manjkal je samo komunistični livriran služabnik, ki bi s svileno servieto obrisal ocmokano roko za vsakim ocmokateljem. Ocmoknjenec pa je med cmokanjem odsotno zrl v daljave demokratičnega socializma.
      Ko so bile notranje ceremonije pod streho, se je šlo ven, kjer ni bilo strehe. Bil pa je dež in mračiti se je začelo. Ker me je zanimalo, ali se bodo izvajale tudi kake zunanje ceremonije, sem si našel primerno mesto in pričel vse skupaj opazovati z distance kakih deset metrov.

      Milan in Štefka sta se postavila na sredo nekega manjšega platoja, kaka dva metra vsaksebi. Z vsake strani jima je po en komunistični služabnik držal veliko marelo, vmes pa je bil prazen prostor. Tisti komunistični služabnik, ki je marelo držal Štefki, je bil tudi sam večinoma na suhem, saj je bila marela dovolj velika za oba. Dež ga je le občasno obscal, ker se je bila Štefka kar naprej premikala, kot da bi poplesavala, in ji je moral slediti z marelo. Prav tako je Štefka kar naprej nekaj govorila, vendar sem bil dobil občutek, da v vsem času, ko je bila tam, ni povedala vsebine enega samega celega stavka. Levo od Štefke, dva metra stran, je stal Milan. Ravno tako pod enakim dežnikom, samo da ga za razliko od Štefke ni delil s komunističnim služabnikom, ampak je bil pod velikim dežnikom sam, komunistični služabnik pa se je v obleki močil na dežju.

      Zadeva mi je delovala nekoliko čudno, če že ne bizarno, in instinkt mi je pravil, da tukaj še nekaj bo. In res ni bilo treba dolgo čakati. Medtem ko je bil Milan povsem nedejaven in je svojim ljudem, ki so hodili mimo njega, namenjal le kako besedo, pa se je Štefka precej razvnela, se obrnila nazaj proti Mercedesu ML, ki je bil kakih pet ali šest metrov stran, in nekomu nekaj zaklicala. Mlajši možakar je poletel kot zlati prinašalec h lastniku in se ustavil na dežju med Štefko in Milanom in pričel od nje sprejemati neka navodila. Potem pa se je, kot sem jaz razumel, pričelo spreminjanje navodil tako, da je možakar, kakih petkrat ali šestkrat že skoraj prišel do Mercedesa ML, pa se je moral vrniti nazaj do Štefke po nova, oziroma, drugačna navodila. Končno je bil iz avta Štefki nekaj prinesel in se vstopil poleg, da bi lahko prejel še nove doze deževnice.

      Medtem, ko sem z zanimivostjo spremljal to socialno dogajanje, pa se je za Milanom pričelo dogajati še nekaj. Del rahle gužve, ki je dogajanje obkrožala, se je bil izločil in se na dežju postavil v vrsto med Milanom in Štefko. Bili so vsi po vrsti kandidati za večni artritis in takojšnjo pljučnico, vendar začuda v bližini ni bilo nikogar, ki bi jim ponujal kake socialne sistemske rešitve.

      Ko so se že dodobra namočili, pa so ti kao nekdanji partizani, kot kaki taboriščniki, po vmesnem prostoru med Milanom in Štefko, pričeli krevsati proti njima in jima počasi prihajali za hrbet. Takrat se je vrsta obrnila proti Milanu in v hipu sem bil dojel, zakaj se je bil komunistični služabnik, ki je držal marelo Milanu, močil na dežju, komunistični služabnik, ki je držal marelo Štefki, pa ne. Milan je namreč desnico držal podobno, kot da je škof in roka je seveda rabila posredovanje marele. Odročena roka je morala ostati suha, zato močenje komunističnega služabnika.

      Ko se je Milanu z desne strani približal prvi kandidat za večni artritis in takojšnjo pljučnico, se je bil le-ta sklonil pod dežnik, popadel Milanovo desnico in cmoknil nanjo. Zanimalo me je, kaj se dobi v zameno, vendar ni bilo nič videti. Še najbolj zanimivo je bilo to, da cmoknjenec cmokatelja sploh ni pogledal, ne prvega, ne zadnjega in ne tistih vmes, ampak je zrl nekam v daljavo, kjer je verjetno opazoval dogajanje demokratičnega socializma.

      Manjkal je samo komunistični livriran služabnik, ki bi za vsakim ocmokateljem, s svileno servieto, obrisal Milanovo ocmokano roko. Ker se je bila vrsta ocmokateljev nekoliko razredčila, sem v ozadju zagledal razsajanje nekdanjega očeta naroda, ki je svoje bele brke tudi čuval pod ogromno marelo tako, da se je bil njegov komunistični služabnik močil na dežju. Razsajanje pa je očitno bilo namenjeno spodbujanju ocmokateljev.

      Po zadnjem cmoku na Milanovo roko pa je bilo celotne predstave hitro konec. Tako suhi, kot mokri so se pobrali v avtomobile in odbrzeli.

      Ko sem se vračal proti domu, mi ni šlo v račun, kako to, da so se, po eni strani, nekdanji partizani lahko tako poniževali pred samimi seboj in drugimi in cmokali po Milanovi desnici, po drugi strani pa, kako pokvarjena oseba je ta bivši predsednik Milan. In kot se v takih trenutkih rado zgodi, se mi je poblisknilo. Vse te ceremonije in cirkus, ki bi mojemu očetu, ki je bil partizan tri leta, šle na bruhanje, se lahko tržijo samo zato, ker je v Zvezi borcev pravzaprav zelo malo partizanov in ker vse visi na državnem proračunu. Za neke beneficije, ki niti ne pridejo v javnost, pa so nekateri očitno pripravljeni narediti vse.

      Če upoštevaš, da so partizani v vsej vojni ubili manj kot 1000 Nemcev, med vojno in po vojni pa približno 50 krat več naših ljudi, je seveda jasno, da nekateri v Zvezi borcev imajo kaj skrivati. In ravno tako vedo, da brez dotoka vedno novega in novega denarja tega ne bodo mogli več skrivati. Zato vsa ta ihta. Saj jih ne brigajo ne partizani in ne NOB, ampak izključno podkupovanje ljudi, da v javnost ne pride razprava, ali je bilo vredno za manj kot 1000 pobitih Nemcev med vojno, po vojni pobiti 50 krat več naših ljudi.

      Na Primorskem je bilo seveda dogajanje drugačno, zato ni čudno, da se je Primorska precej oddaljila od našega Milana. Ko sem bil star kakih 10 let, sem bil očeta vprašal, koliko Nemcev je med vojno pobil. Oče je bil na moje presenečenje nekam živčno odgovoril, da je vojna grda stvar, ampak da ni bil ubil nobenega Nemca. Ker se mi je bilo v tistem trenutku zazdelo, da me s tem, ko ni bil ubil nobenega Nemca, ponižuje, sem ga takoj vprašal, koliko Italijanov je pobil. In odgovor se mi je bil zdel naravnost srhljiv. V vsej vojni je bil ubil samo tri fašiste in še te samo zato, ker so mu preprečevali prehod čez neko jaso in se mu je zdelo, da če ne bo no njih, bodo oni njega. Sicer še teh ne bi. Ta pogovor sem si bil za vedno zapomnil zato, ker se je bil tako zelo razlikoval od vseh predhodnjih in tudi večine kasnejših, ki so vojno opisovali bolj tako kot mehki porniči seks. Mi je pa prvič postalo jasno, da ima zadeva še neke druge razsežnosti, o katerih običajno ni govora.

      Tako je le redko kaka grozljiva iz vojne prišla na dan. Moj oče je bil sicer doma v hribih in dolinah, kjer so volkovi bolj domači od boga in so hiše raztresene daleč naokoli. Eden od daljnih sosedov in daljnih sorodnikov starega očeta je bil še posebej znan po ubijanju Italijanov in je to rad počel z najbolj različnim priborom.

      Zgodilo se je, da je moja mati, ki je živela v mestu in je bila veliko mlajša od očeta, enkrat slučajno videla, ne da bi vedela za vzrok, enega od rezultatov tega nonotovega daljnega soseda in sorodnika. Italijani so po začetku policijske ure začeli nekaj tovoriti po cesti, ki je vodila iz hribov in mati je smuknila v prvo nadstropje, da bi bolje videla, za kaj gre. In je imela kaj videti, kajti kolona se je bila naenkrat ustavila pod hišo in Italijani so pričeli histerično nekaj iskati po cesti. Ker niso in niso ničesar našli, je nekdo prižgal neko luč in na drugi strani ceste, se je v plitkem jarku pokazala odsekana glava italijanskega vojaka, ki se je bila zaradi rahle vzpetine odkotalila z voza. Mati je večkrat povedala, da so se ji zdeli tisti Italijani, ki so odsekano glavo svojega tovariša pobirali, najprej se niso mogli odločiti, kdo jo bo, izgledali bolj mrtvi od mrtvih. Za daljnega soseda in sorodnika mojega nonota pa je pobijanje Italijanov bil šport. Je pa res, da so to, čeprav lepi, svinjsko samotni kraji, ki spodbudijo take samoohranitvene nagone, kot si jih drugi ljudje niti predstavljati ne morejo. Hribi in soteske so namreč veliko bolj depresivni kot gore ali ravnine in sploh niso za šibke karakterje.

  • Steiermark

   … po porniću….

 • rubec

  Kaj se pa tu še čaka. A noben švicar ne nosi fajercajga?

 • sumljivislon
 • lauraas

  Lepo lepo, podporo mu še povečajte, levičarji.

 • FUCK COMMUNISM

  Kozjejebci uspesno delajo na tem, da se Evropejcem utrga! Cimprej, tem hitreje jih ne bo vec v Evropi!

 • AIRWAYS

  Da te srat prime. Evtanazija za takega je najbolj mila kazen.Slej kot prej lahko eksplodira. #hujskač

 • xtc

  Najprej naj vrne prijeto.Če nima pa prisilno delo in to tako ,da vidijo vsi vsaj 10 let nato pa ,smrtna kazen zaradi pozivanja k masovnem genocidu,terorizmi in zločinom.

  • Steiermark

   Naj dobijo to, kar delajo in želijo nam, Evropejcem!

 • terminalar

  Lud jebe zbunjenog, bi rekli taspodnji. Menda je v Evropi izmerjen višji IQ od njihovega,… haha

 • ,

  Migracija se mora ustavit, to je jasno.

 • Franc Bizjak

  Vse kaže, da bela rasa predvsem pa zahodna civilizacija dosega vrhunec zblojenosti h kateremu so največ doprineli “levaki”. Morda malo manj na tehničnem, sicer pa že desetjetja vstrajno stagnira na vseh področjih pa naj gre za politično, gospodarsko, vojaško ali demografsko moč. Verjetno je res najbolje, da jo musliči dokončno likvidirajo saj takšna kot je očitno ni vredna in sposobna preživetja na tem planetu.

 • Antonius

  Jap, sociala in sodstvo sta bolezen, ki uničujeta krščansko Evropo.
  Kmet problemov s podganjo zalego vendar ne rešuje z njenim vzdrževanjem.

  • šah mat

   Sodstvo ni bolezen! To lahko samo bolni desničarček izjavi.

   • Olga

    Seveda ne, dokler vozi po desni (h), je pravilno ugotovil Gorenak!

    • wtf

     spet ti.

   • Steiermark

    Se strinjam s tabo, sodstvo ni bolezen ampak je “bolano”, okuženo z rdečo kugo!

 • Artur
 • RealRevolution

  Uporabnik AlojzZ,papez in njegovo Medjugorje ter Fatima so krivi,da marsikdo zajadra med heretike.On blebeta o laznem miru.Njihov mir je na nepravem mestu,ni Krscanski.
  “Pridite in sprejmite tiste,ki vas bodo poklali-islamiste in od vznotraj pozrli-judje”.
  In ne “samo” poklali,gre za islamizacijo narodov,ljudstva.
  A ne veste kaj to pomeni?!
  Taksni ne naredijo nic za Krscanstvo!
  Jezus je rekel,da je prinesel mec na zemljo in ne miru.Seveda z njim imamo notranji mir,ampak tisto je drugo.Niso religije zamanj opisane kot vlacuge, RKC(vlacuga),ter hcerke od vlacuge(protenstantizem).
  Sedaj smo v 21 stoletju in zgodilo se bo to kar najbolje zna vlacuga z jezuitom na celu,ampak sedaj dokoncno.Potem ji bo glava odsekana,ker bo izdana/iskoriscena od zveri.
  Najvecja vojna v Krscanstvu je zmeraj bila v cloveku,duhovna.To pa se potem preslika v “fizicna dejanja”.
  Resnica in VOJNA ZA PRAVICNOST!

  • šah mat

   Nisem ja/šist ampak to si pa dobro, dobro povedal.

   Bravo za tale stavek

   “Najvecja vojna v Krscanstvu je zmeraj bila v cloveku,duhovna.To pa se potem preslika v “fizicna dejanja”

   Zelo, zelo dobro povedano. Čestitam ti za to inteligentno in pametno ugotovitev.

  • tarantela

   Sej ni treba živet po verskih dogmah, po nobenih. So pa klavci tako verniki raznih ver, kot ateisti. Po mojem mnenju je najboljša vera nekako taka: ne delaj drugim, česar nočeš, da drugi delajo tebi in
   če ne moreš pomagati, potem vsaj ne nagajaj in ne meči polen pod noge.
   Če bi vsi tako živeli, bi imeli mir.

 • Snorri Sturluson

  Ta svet je čisto zblaznel

 • tko mimgrede

  MImgrede nekaj….zakaj Bavčar še ni v zaporu?

  • Anton

   mimogrede zakaj Kučan, Janković pa da ne naštevam še naprej levaške sodrge, zakaj oni niso na Dobu? Dokazov mimogrede dovolj, ne zgolj indicev kot v primeru Janeza Janše.Toliko o našem pravosodstvu ups krivosodstvu

   sarkazem press

   • ?!

    česa je g. Milan Kučan kriv?!

    • Anton

     Milan Kučan zame ni nikakršen gospod, toliko o tem, o tvojega sprenevedanja pa ne mislim komentirat

     sarkazem press

     • jan

      Glava hobotnice ni nič kriva? Problem v tej državi je žal, da je njegov antagonist enak. Drug drugemu zagotavljata imunost, čeprav poskušata drug drugega zadavit.

     • Anton

      vprašanje kdo je v tej državi antagonist oz protagonist za normalni razvoj demokracije in zdravega tržnega gospodarstva, aja ups tu sploh ni dileme

      sarkazem press

    • tarantela

     Najbrž je kriv to, da ga večina Slovencev ceni bolj, kot Janšo!

     • Drago

      Seveda, saj že več kot 60 let živi od komunistične propagande in farbanja naivnih ljudi.

     • Nata

      Ceni tarantela ? Ne bo držalo. Večina je ocenila, da lulati proti vetru ni dobro.

    • rubec

     A od česa je kriv. Starost miki, starost.

    • Nata

     Gospod ??? Odspod ; ja !!

   • Drago

    Ker imamo na vseh ključnih mestih komuniste. To so pri nas že dolgo znana dvojna merila. Že dolgo znana dejstva. Pri nas zakoni ne veljalo za vse enako. To je tako očitno, da bolj bit ne more.

 • jan

  Pripravljajo nam holokavst, nad nami Evropejci, mi pa molče hodimo v prepad…

  • !!!

   POLITIKI IZ BRUSLJA delajo proti nam!! Zapomnite si. Poglejte kaj je naredila prodana merklova. ZAHTEVALA JE odprtje meja, neka stara kuzla.

   • Steiermark

    Če je “stara kuzla” odprla meje muslijevskim zverem, je ni odprla v Sloveniji. Pri nas so jo odprli in še odprto držijo največji sovražniki ljudstva – levaki – trenutna vlada in oni v ozadju!

   • jan

    In Junckerjeve migrantske kvote v imenu solidarnosti: Kakšne solidarnosti? Z ljudmi, ki nas sovražijo (terorizem) in nas hočejo iztrebiti? Cerar in ostali pa to verjamejo ali so pa tudi oni zavestni globalistični izdajalci.
    Bruseljski globalisti množično uvažajo migrante, dokler to Evropejci prenašajo, če se bodo temu slučajno uprli, pa bodo nad njih poslali točno prišleke. Saj je vojskovanje edino, kar znajo.

   • janko

    Sedaj je dejala, da se to ne sme več ponoviti. Ampak jih imamo že toliko, da lahko rečemo, da imamo v EU tempirano bombo.

  • Franc Šink

   Da in to kot ovce.

 • Franc Šink

  Ali govorimo o islamu, ali o Jankoviču ?

  • ,

   Janković je po materi Slovenec, po očetu pa Srb. V vsakem primeru ni islamist, ker sta oba omenjena naroda krščanska.

   • rubec

    Saj je tudi lopata s katero je šaflal temeljni kamen za džamijo kupljena v krščanski sloveniji mar ne?

    • Nata

     Hm? Kaj, ko bi ga povprašali ?

   • Steiermark

    od kdaj se pa jugopodtaknjence kar prekrsti v Slovence? Četudi ima slovensko državljanstvo, še zato ni Slovenec ampak je lahko samo slovenski državljan! Glede njegove narodnosti bi bilo pa zanimivo analizirati njegovo poreklo, glede na to, da je njegov stric, materin brat , tamali, tudi srbin ……

   • Franc Šink

    Potem je pa kot Tito. Mati Slovenka, Oče pa…?

    • Steiermark

     tudi pedofil in množični morilec tito, ni bil sin Slovenke in Hrvata ampak je bil podtaknjena satanistična podgana , od stalina….

     • janko

      Vsekakor je bil ateist in marxist. Kjer so bili taki na oblasti, tam je bil pravi pekel!

 • !!!!!!

  BRUSELJ in angela merkel, so izdali evropsko varnost, odprli so meje, da so vstopili teroristi. Naj so prekleti vsi izdajalci.

 • lojze

  No, ni kaj, pravi socialist tale “imam”!

 • anzek

  Pridigar, ki sovraži vse, kar ni islamskega izvora, je v Švici
  od socialne pomoči dobil 600.000 švicarskih frankov, kar je 526.658
  evrov

  Pa sem mislil, da so švicarji bolj pametni, pa izgleda da sem se uštel.

 • bojan

  vrjetno dobil nagrado za pobijanje nevernikob … in take švica financira ne da bi jih pod marš nagnala iz države

 • tzt

  Tudi pr nas se po CSDjih valjajo podobni pritepeni tiči. Nič ne delajo, vlečejo na polno socialo in se vozijo v vozilih višjega cenovnega razreda.

 • Nata

  Zakaj pa dobiva socialno pomoč ? Naj mu jo dajo njegovi !

  • Olga

   Naj gre tja, od koder je prišel!

 • anzek

  Da imajo muslimani točno začrtan načrt, kako vzpostaviti širiat tudi v SLO je menda vsem bolj ali manj jasno. Tu je prispevek na to temo. Kljub temu, da je tekst dolgi, ga prosim, prečitajte.
  ________________________________________________________________

  Spodaj je tekst iz spletne strani muslimanske skupnosti v Sloveniji, ki jo sestavlja v glavnem muslimanska mladina, objava je iz leta 2010!

  ——

  Anonimno: “Pozdravljeni!
  Zanima me (teoretično gledano), kako lahko v Sloveniji vzpostavimo šarijo? LP!
  Hočem ostati anonimen in hočem, da na vprašanje odgovori osebno Alim Hasanagić.”

  Odgovor:

  Pozdravljeni!

  Moje osebno mnenje, kako je možno v Sloveniji vzpostaviti šarijo (šeriat), je, da obstaja kar nekaj
  načinov, kako je to mogoče narediti. Seveda, govorim samo hipotetično (teoretično). Te načine lahko najdemo v islamski zgodovini in število teh načinov, kako Muslimani lahko prevzamejo oblast oz. vzpostavijo šarijo v določeni deželi je natanko 4. Če nekdo najde še kak dodaten način, naj mi to
  sporoči in ga bom rade volje upošteval, ampak način v osnovi mora biti halal – dovoljen – torej, da mi ne bo nekdo prišel z načinom, da to lahko naredimo ”diplomatsko” z udeležbo v parlamentu, ker je tak način v osnovi prepovedan in je delo, ki človeka vodi ven iz Islama (o tem bo verjetno v prihodnosti na
  naši spletni strani kar veliko govora, še posebej v času volitev v Sloveniji).

  Te poti do šarije (šeriata) v Sloveniji so sledeče:

  – Če je šarijska (šeriatska) država vzpostavljena v neki drugi državi in se le-ta odloči, da bo prišla sem in prevzela oblast. Torej, govorimo o zunanji politiki šarijske države. To se je velikokrat dogajalo v zgodovini, kjer so Muslimani začeli osvajati območja, katerim so vladali tirani (danes je pa demokracija isto, le da je ”moderna” oblika tiranije).

  – Druga metoda je, če bi se džihad začel v Sloveniji, kot se je zgodilo nedavno nazaj v Bosni ali na Kosovu, kjer so tudi Muslimani iz drugih dežel prišli pomagati – kljub temu se v Bosni in na Kosovu ni
  vzpostavila šarija (šeriat). Zakaj to ni bilo tako, prepuščam vsakemu, da sam razišče. To se trenutno tudi dogaja v Iraku in Afganistanu – tako so prej talibani prevzeli oblast, ker so branili čast Muslimanov, je bila to samo posledica tega dejanja. Kljub temu pa moram povedati, da je to indirektna metoda in ne direktna metoda. Za vse tiste, ki radi lovijo v motnem, to pomeni: Da s tem ne mislim, da bi Muslimani sami v Sloveniji morali razglasiti džihad zaradi tega, da bi prevzeli oblast, ampak pravim, da je to indirektna metoda, kjer je vzpostavljanje šarije posledica branjenja vere, časti in lastnega življenja (čemur rečemo džihad).

  – Naslednja
  metoda je, da določena območja družbe povzročijo padec režima. Tako je tudi
  storil Poslanec Muhammed, naj je Božji mir z njim, v Medini. Aws in Hazradž sta
  bili dve plemeni v Medini, ki sta se odločile pomagati Allahovemu Poslancu.
  Znano je, da je bilo tedaj okrog 15.000-20.000 ljudi v Medini – od tega je bilo
  samo 5-10 % muslimanske populacije, pa so kljub temu prevzeli oblast.

  – Zadnja metoda, kako
  priti do šarije v neki državi (konkretno v Sloveniji), je, da ljudje, ki v njej
  živijo, sprejmejo Islam in jo tako sami vzpostavijo. Tako se je zgodilo v
  Maleziji, Indoneziji, Etiopiji itd.

  To so moji osebni vidiki, katere lahko zaključim na podlagi zgodovine, ki je dejansko dobra
  učiteljica. Vsak Musliman je dolžan verjeti v to, da je šarija boljša od drugih političnih sistemov, sicer ne more biti Musliman v nobenem primeru, saj negira lastnost, da je Allah edini Zakonodajalec. Želim še nekaj opomniti: Govoril sem o vzpostavljanju šarije in ne o siljenju ljudi v spreobrnitev (to je velika razlika), ker je le-to prepovedano!

  Upam, da si dobil odgovor na svoje vprašanje, kljub temu da bo to še dolgo časa, a Allah najbolje
  ve, ostala stvar teorije.

  Allah najbolje ve.

  p.s.: Za več informacij
  o šariji in o njeni vrednosti in pravičnosti predlagam, da prebereš tekste od Muhammeda Kutba, katere prevaja naš dragi brat.

  Alim Hasanagić

  Vir: http://www.publishwall.si/aktualno/post/144533/muslimani-v-sloveniji-kako-vzpostaviti-sarijo-seriat-v-sloveniji

  • janez zorman

   V bistvu je šarija politika in nima praktično skoraj nič z vero, kar poudarja tudi Hasanagić – zgoraj.

   • anzek

    Seveda je šarija politika, kar pomeni, da noben “pravoverni musliman” ne sme spoštovati ustave . Ustava pa je v bistvu družbeni dogovor/napisana pravila igre z vrednotami, ki so na našem ozemlju morajo spoštovati.
    Ne, ne, muslimanom moramo pokazati pot od koder so prišli, ni druge!!

    • !!

     ” ŠARIJA” pomeni ŠERIATSKO ” PRAVO”, ki je kruto in je prakticirano v Savdski arabiji, kjer so vsakodnevna obglavljanja, rezanja nog in rok, bičanja!!!!!! ŠERIATSKI SISTEM JE KRUT IN NEČLOVEŠKI.

     • bednick

      Če “šeriatski sistem uporablja človek”, potem je človeški.
      Ne idealiziraj človeka- največjega škodljivca na Zemlji.

     • !

      NI človeško glavo odrezat, zato prosim, vtihni. Nasvidenje.

     • Ne človek, ki se je spridil v hudiča. Človek kot človek kaj takega ne počne.

    • fikus

     Samo tako …. kar nazaj, z istim pasaportom, kot so prišli sem.
     Kdor ni pripravljen spoštovati pravil, ki veljajo v državi, kamor je prišel, nima tam kaj počet….

   • !!!!!!!!!!!!!

    ” ŠARIJA” pomeni ŠERIATSKO ” PRAVO”, ki je kruto in je prakticirano v Savdski arabiji, kjer so vsakodnevna obglavljanja, rezanja nog in rok, bičanja!!!!!!!! ŠERIATSKI SISTEM JE KRUT IN NEČLOVEŠKI.

  • !!!!!!!!!!!

   šeriata tukaj ne bo, lahko si ga globoko nekam zarinejo, to se mora povedat.

   • KIKI

    Kdo ti je to obljubil? Sv. Peter ali Alah sam?

  • !!!!!!!!!!!

   šeriata tukaj ne bo, lahko si ga globoko nekam zarinejo, to se mora povedat

   • anzek

    Da, prej ko se nevarnosti zavemo, lažje opravimo z njimi.

 • RealRevolution

  Spodi Tarantela pod mojim prejsnjim komentarjem zavaja do onemoglosti.
  Saj zato pa ima taksen vzdevek.
  Tisti,ki so proti Krscanstvu ne smejo imeti mira(kdo je proti).Mesat pa se ne sme niti priblizno z drugimi “verami”.
  Pravzaprav miru nimajo ze sami po seb,sploh nimajo pojma, naj gredo v dolgocasno Kitajsko ali pa kam drugam vadit satansko jogo.
  V Krscanstvu je polno nepozabnih custev,emocij,vednost za,resnica, pravicnost,prava ljubezen in se marsikaj kar taksni nimajo pojma.
  Prava hrabrost se je boriti z ramo ob rami za pravicnost!Ne bojte se sovraznikov cetudi jih je 10× vec,
  bojte se samo Boga.

 • domovina mili dom

  Iste metode kot pri komunistih. Komunisti so izkoristili za svojo revolucijo fašiste in nacije, da so pobijali. Sedaj “novodobni” komunisti uporabljajo musli džihadiste za teroriziranje sodržavljanov in bratov po krvi.

 • MEFISTO

  Jaz sem cenejši!

  Za 100.000 Evrov dam eliminirati vse komuniste in postkomunistične rdečuhe.

  Če bi plačnik in naročnik postal plačilno nesposoben, pa sem pripravljen opraviti to domoljubno delo tudi brez honorarja.

  • KIKI

   Ne boš sam, bojim pa se, da nas bo premalo, ker še marsikdo iz prejšnih Yugo
   časov molči kot grob, saj ga je še vedno na smrt strah, da imajo stene ušesa! In
   ti osebki bojo zatajili na celi črti!

 • Dostmamrecesije

  Vse nagnati nazaj v Sirijo in se naj tam sredi puščave razstreljujejo, kakor jim paše, nas Evropejce pa naj pustijo pri miru.

 • FeriSS.H

  “Njegov odvetnik ga zagovarja in pravi, da Ramadan druge religije globoko spoštuje”

  Še ime odvetnika nebi škodilo … tako, za malo kasneje

 • !
  • samotoje

   Če bo “sav svoj život” delal na islamizaciji Slovenije, to ne bo prav dolgo.

 • Valter BraniSlav

  Pazite da tega ne preberejo Slovenski filantropi, Zdruzeni Luzerji ali Mirovni Institut. Takoj mu bodo se sami poslali denar.

  • Olga

   On je take teroriste treniral v Jugi!

 • Valter BraniSlav

  Take kot je ta bi morali Evropejci ze zdavnaj izgnati, pa se nase petokolonase z njimi. Zal Jozip Broz Tito ni vec ziv, on bi vse to uredi preko noci.

 • Janez

  TA “PRIDIGAR”
  BI BIL PA – SE ZDI – PRAVA DRUŽBA ZA “NAŠE” PROVOKATORJE ,
  In
  Za “naše ZL, SD, SMC, DESUS POKOMUNISTE – DA JIH SPRAVI V “RED”.
  MISLIM,
  SPRAVI V RED UTRGANA
  RAZMIŠLJANJA – NAŠIH POKOMUNISTOV – O MULTIKULTURI. L.R. J. KOMENDA

 • montyamp

  Švicarji niso zabiti kot murglosrbska hunta morilskega potomstva pri nas .
  Bo dobil nepozabno porcijo .

 • Valter BraniSlav
 • PRIČEVALCI

  Če želimo biti druga Švica moramo storiti enako.

 • antimur

  Takšne golazni se ne rešiš drugače, kot po načelu zob za zob, oko za oko, ne pa da jih redimo in cartamo.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Okol pa hodi v neki spalni srajci kot največji klošar.

 • bednick

  Vsa vaša jeza, pomešana s strahom, je zastonj.
  EU je skorumpirana do fundamenta.
  Fertik je.
  p.s.:
  samo ne zdej udrihat po meni.
  Jaz nič kriv.

 • Pravi Slovenec

  Janez Janša bo moral plačato 6000 €, ker so njegovi možgani počasnejši od prstkov.
  #tweet #think
  http://www.rtvslo.si/crna-kronika/sodisce-tudi-v-primeru-setinc-paskove-zavrnilo-jansev-predlog/430820

  • KIKI

   Uživaš? Kdaj bo pa umazan novinar plačal za umazano poročanje o
   otrocih JJ ? Nikoli!

 • Pravi Slovenec

  Skoraj tako podlo kot Zvon1 in Zvon2.

  • ,

   vatikanske svinj.

  • Minovak

   In še bolj, mnogo, mnogo bolj podlo F21…cca 50 milijard NAŠEGA, zasluženega denarja. In ti si mi “pravi Slovenec”…dej no…!

 • Olga

  Komunajzli, to so vaši “gostje”! Ne spreminjate teme in ne podtikajte drugim!

 • janez zorman

  Ampak toti Arabci in naši komunisti imajo zelo podobne navade; cel živleje na puf !

 • Sodni dan

  temu človeku pa potegnem danko čez usta ven !! Se opravičujem izrazu ker je premil za takega človeka . Kaj se bo zgodilo če njihova verska vojna dobi protinapad !! Nebi rad videl tega scenarija.

 • luckyss

  Takšno razmišljanje pač ne sodi v Evropo…to so vedeli že naši pradedje, ki so ob podobnih prilikah kurili kresove…Politiki pa so nas izdali…
  Nič se niso naučili iz zgodovine…kolaboracija slej kot prej kliče po jamah…

 • samotoje

  Tale je za k nam. Če bo po dveh letih v posrbljeni Ljubljani znal povedati:”Jest prišla iz Libija. Ful dobr znala slovensk”, se bodo ponorele “dobrotnice” podelale od same sreče.

  • !

   srbski narod je krščanski, zapri ta gobec.

 • Janez

  PRIDIGAR !
  TALE ISLAMSKI – SE MENI ZDI PRECEJ PODOBEN?
  “Našim”
  KPS STALIN PREDVOJNIM KOMUNISTOM : Kardelju, Mačku, Kidriču, M. Ribičiču itd.
  TUDI
  NJIM
  JE BILO MED VOJNO VSEENO,
  ČE POBIJEJO VSE, KI NISOO BILI ZA BOLJŠEVIŠKEGA ZLOČINCA STALINA !
  Veliko
  PODOBNOSTI V FANATIZMU JE MED TEM PRIDIGARJEM IN KOMUNISTI. Se zdi. L.r. J. KOMENDA

 • NAŠI PREDNIKI so kurili KRESOVE , da so se tako med seboj obveščali, da
  SPET prihajajo v deželo Turki.

  V obrambo pred Turki pa so naši predniki na najvišjih gričih zidali cerkvice, kar vidimo še danes.
  Žene in otroci so v cerkvicah molili, fantje in možje pa so na cerkvenih obzidjih čakali, da so tako ubranili žene in otroke v cerkvi in NAM domovino.

  Kaj pa nam počne zdaj ta “naša” moderna vlada – ? VLADA SMC !!!!
  Kaj je do zdaj že ukrenila, da ohrani naše ozemlje in obrani naša življenja pred njimi ??????

  N I Č …………………….N I Č……………………….N I Č …………..

  SMC skrbno hrani le geye in lezbijke….. za ostalo prebivalstvo, jo bolj malo briga.

  Se bomo morali res samoorganizirati ?????

  • PRIČEVALCI

   Bog vse vidi in sliši:

   [email protected] • 32 minut nazaj
   Si pa res izprijenec brez srca, brez duše, brez sramu.
   Ne prikaži se več sem, ker te bom lastnonožno pospremila v tvoje “mesto rodjenja”.
   Fuuuj, pokvarjenec smrdljivi …… in tako govno nosi moja uboga, trpinčena in izmučena zemlja…… samo poberi se !!!

 • Merkava4

  Če mu bo kdo naredil tretje oko – kuglo plačam jaz!!

 • A drgač Porič tut tko razmišlja? Kako pa on gleda na to? Drgač je pa men ta moški na sliki tako grd, prov umazano, fej

 • šmentanamuha

  Sam Bog ve, zakaj hočejo levičarski aktivisti, feministke in vsa LGBTQ zalega prijateljevati s temi človečnjaki, oni si obratno namreč tega ne želijo in jih vidijo kot nevernike, ki si zaslužijo smrt. Zgleda da so levičarjem neki črvi pojedli že vse možgane, no, tisto malo, kolikor so jih imeli.

 • Zgornji

  NOOO, A NIII PRIDEN, PARAZITKO PRIVOŠČLJIV ZLOBEN HINAVSKI LAŽNIV ZAJEDALSKI LENUHARSKI … ???

  • jap

   Ne deri se !!!

   • Zgornji

    Saj še tako ali tako nihče nič ne sliši, ne razume, in ne vidi , … četudi bi se res drl , … čeprav samo malo bolj naglas poudarjam , … :-P

 • PRIČEVALCI

  V naslovu zopet zavajate. Če napišete samo “vlada”, bralec avtomatsko pomisli na slovensko vlado.

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

 • cosmosjasnovidec

  Policaji pa stojijo za njegovim hrbtom in ga gledajo namesto,da bi smrdljivo muslimansko smet ustrelili.
  Obenem še pa ovirajo koga drugega kateri bi mu lahko poslal šus v tikvo tako,da ne bi bilo prič.

  • Vrhovni sodnik

   To je Švica, ne Dolenjska.

   • cosmosjasnovidec

    Ja že.Bi pa ga lahko preko cevi in daljnogleda od daleč nekje pogledal ter pozdravil vsaj kakšen lovec.
    Očitno je pritegnjenim švicarjem všeč njegovo kamelotrajbarsko bluzenje.

 • AIRWAYS

  Za muslimane je samo ena stvar. Smrt!

 • cosmosjasnovidec

  Naj se smrdljiva kamelotrajbarska muslimanska nesnaga spravi takole pridigat nekje tukaj v Sloveniji pa garantiram,da se mu bo razletela ta bušasta zapečena betica.