fbpx

Na londonski podzemni železnici sredi belega dne špricala kri! Storilec še na begu!

Foto: British Transport Police (BPT)

Iz britanske prestolnice poročajo o srhljivem napadu na moškega z nožem na podzemni železnici. Moški je bil napaden medtem, ko je sedel na centralni liniji podzemne železnice, konkretneje med postajama Stratford in Mile End. 

Do napada je prišlo v času nasilnega vala napadov, ki so prizadeli London. Žrtev je bil zabodena v obraz, očividci pa poročajo o tem, da je v času napada povsod špricala kri.

Po navedbah britanske transportne policije detektivi trenutno zbirajo vse možne informacije v zvezi z napadom. V izjavi za javnost je policija sporočila, da je bila o napadu med podzemnima postajama Stratford in Mile End obveščena v nedeljo ob 12.47. Na prizorišče so nemudoma prispeli policisti v spremstvu reševalnega vozila, ki je oskrbelo napadenega.

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Napadalca ujele varnostno-nadzorne kamere
Voice of Europe poroča, da naj žrtev ne bi utrpela življenja ogrožajočih poškodb. Glede na to, da so bile v bližini mesta napada nameščene varnostno-nadzorne kamere, je pričakovati, da bodo napadalca kmalu izsledili in ga privedli pred roko pravice.

N. Ž.