Na Škotskem transseksualni zaporniki posiljevali ženske

Datum:

Preteklo leto in pol so na Škotskem v ženske zapore naselili ducat nasilnih in spolno prestopniških transspolnih zapornikov. Ženske na Zahodu pod hudim udarom. Levičarska iluzija o »napredku« povozila feminizem, posledice trpijo zahodnjakinje.

V preteklih letih se je položaj radikalno obrnil, saj ženske začenjajo čutiti negativne posledice sistema, ki so ga v veliki meri kreirale njihove domnevne feministične zagovornice, ki jim smrtonosni »progresivni« stroj prav tako ne prizanaša. Ikone starega vala feminizma, npr. J. K. Rowling in judovska aktivistka Gloria Steinem sta bili zaradi nasprotovanja transspolni ideologiji, češ da transspolne ženske niso prave ženske, popolnoma povoženi in jima kot »transfobkama« ni več dovoljeno predavati na univerzah.

Škodljiva transspolna ideologija
Transspolna ideologija pa medtem že terja nove žrtve, to so tokrat zapornice v škotskih zaporih. Direktorica skupine »Ohranimo zapore enospolne« dr. Kate Coleman je za Times dejala, da so »dokazi, ki kažejo na negativne posledice, če so zaporniki ne glede na identifikacijo moškega spola pridržani v ženskih zaporih«. Negativne posledice namestitve bioloških moških v ženske zapore so bile dokazane že pred časom, ko je leta 2015 predsednik britanskega združenja za spolno identiteto dr. James Barret posvaril parlament, da obstaja »mnogo zaporniških podatkov, ki nakazujejo, da so gonilna sila moških spolnih prestopnikov osebe, ki se identificirajo kot ženske«. Eden od izstopajočih prestopnikov, kjer transvestiti spolno napadajo zapornice, je obsojeni posiljevalec Karen White, roj. kot Stephen Wood, ki je spolno napadel več zapornic, potem ko je bil sprejet v ženski zapor zaradi trditve, da je transvestit. Nekdanja upraviteljica ženskega zapora v Stirlingu na Škotskem Rhona Hotchkiss je dejala: »Po mojih izkušnjah transspolniki v ženskih zaporih vedno povzročajo težave. Moramo gledati skozi dejstvo, ne le da obstaja možnost posilstva, ampak da so ženske neposredno ogrožene zaradi navzočnosti fizično močnejših zapornikov, kar jim povzroča stisko in zaskrbljenost.« Škotska vlada se o sprejetju zakona sploh ni posvetovala z ženskimi zapornicami, ampak je le slepo sledila zahtevam transaktivistov in se zavzemala za »okolje brez transfobije«. V začetku tega leta je škotska policija razkrila, da je osumljenim posiljevalcem in drugim zločincem dovoljeno, da si lahko sami izberejo spol, s katerim se identificirajo, od njih pa ni treba zahtevati dokazila. Tako je med biološko moškimi zaporniki le eden, ki je operacijsko opravil popolno transformacijo spola, medtem ko se jih je enajst le identificira kot ženske.

Vojna proti Zahodnjakinjam
V zadnjem času so se pritiski z levice na klasično bele moške preusmerili na bele ženske, kot da jih liberalni sistem kaznuje za premajhno udeležbo pri rušenju tradicionalne zahodne družbe. V Ameriki se je že pojavil fenomen, imenovan »beli feminizem,« ki bele feministke obtožuje rasizma ter zatiranja njihovih »obarvanih« kolegic. Belke so močno napadli demokrati, ko so 2. novembra na volitvah za guvernerja Virginije s kar 60 odstotki podprle republikansko kandidatko. Prav tako mediji množično molčijo o vseh posilstvih, ki jih priseljenci zagrešijo nad Evropejkami, medtem ko te militarizirajo proti lastnim moškim in »patriarhiji«. Tu so potem še tekmovanje transspolnih športnikov, ki tekmujejo v ženskih disciplinah, s tem pa močno dvigujejo standarde, kakršnih ženske ne morejo doseči, kar je povzročilo, da je veliko mladih športnic ostalo brez štipendije.

Ignacij Dolar Kunc

Sorodno

Zadnji prispevki

Tihotapca migrantov med vratolomno vožnjo ustavil šele stinger – ta nato pobegnil

Policisti so v sredo pri prevozu migrantov v Drašičih...

Pozor! Več kot 100 tisoč obrtnikov v prihodnjem letu čakajo bistveno višji računi za elektriko!

Energetska zbornica trdi, da so opozorila Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije...

Kaj je policija počela na domu Aleša Hojsa?

"Saj pravim, Udba v Svobodi. Verjetno sta policista delala...

Možnost popravnega izpita koalicije; Levice “neživljenjskost” zakona ne zanima

Na današnjem dnevnem redu državnega zbora je tudi predlog...