Na ukrajinskih ulicah kot v vojnem stanju: 20-letna hči multimilijarderja povzročila nesrečo, v kateri je umrlo šest ljudi

Foto: Twitter/Facebook

Iz drugega največjega ukrajinskega mesta Harkov poročajo o razmerah, ki spominjajo na vojno stanje. Te so nastale po tem, ko je 20-letna hči tamkajšnjega bogataša prevozila rdečo luč, se zaletela v nasproti vozeči avto in pri tem povzročila smrtne žrtve. 

Nesrečo je povzročila 20-letna Aljona Zajceva, hči ukrajinskega bogataša, ki je s svojim lexusom prevozila rdečo luč na semaforju in se zaletela v touareg. Silni udarec je povzročil, da se je njen avtomobil obrnil in pristal med pešci, kjer jih je šest umrlo, med njimi je bila tudi komaj 15-letna šolarka. Po nesreči sta na kraj nesreče nemudoma pripeljala dva džipa z oboroženimi varnostniki, ki so Zajcevo zaščitili pred jezno množico, ki je bila priča trčenju. Eden izmed očividcev je povedal, da je kraj nesreče spominjal na vojno območje.

Foto: Facebook

Grozi ji do deset let zaporne kazni
Hči multimilijarderja Vasilija Zajceva v nesreči ni bila poškodovana, a ji je policija odredila tridnevni pripor. Med hudo ranjenimi je bila tudi ženska v sedmem mesecu nosečnosti in ni še znano, ali je plod poškodovan. Zajcevi grozi do deset let zaporne kazni, mnogi Ukrajinci pa se bojijo, da se bo izvlekla zaradi vplivnega očeta, ki je med drugim tudi lastnik energetskega podjetja.

Foto: Facebook

Povzročiteljica nesreče naj ne bi bila vinjena
Policija je potrdila, da 20-letnica v času nesreče ni bila pod vplivom alkohola, znano pa je, da je 49-letni Gennady Dronov, v katerega se je zaletela, prevozil semafor, na katerem je bila prižgana zelena luč.

H. M.

 • Mannuro

  Dobila bo 3 mesece pogojno, ker je prevozila rdečo luč.

 • Pepy

  Novica dneva – al’ kaj – pa koga zanima Olena Zaitseva – ? pa kaj od tega imajo ljudje v Slo- ? ….

 • Valter BraniSlav

  V križišče jo je pognal zvepleni 171 cm

 • Rožle

  V kapitalizmu lahko vzameš 5-6 ..človeških življenj brez posledic …
  v komunizmu pa par miljonov ..in to še z državnim odlikovanjem …

  • Hun

   res primerjava za slovenske bebaste desnicarske hinavce

   • Olga

    Resnica boli?

    • Hun

     kdo bi vedel kaj je resnica, mogoče otrok, žival, rastlina..?

     • Bozz

      Mogoče oni, ki so v gulagih pustili življenje?

   • Rožle

    Uzam … Helex …

   • sprehajalec

    Boš rekel, da nima Rožke prav ali kaj?

  • Steiermark

   Pa še ti “jemlci človeških življenj v kapitalizmu” so se, večinoma skotili rdečim podganam, ki so si prilastile vse na komunistični način oz. s krajo – tudi pri nas, najboljši primer za to je opankarjev podmladek, ki niti pismen ni isto kot njihov “generator” , prevaranti, delomrzneži , delovati po mafijsko pa znajo….Fuj, kaj se nam plazi po našem svetu, nekaznovano!

 • Hun

  dobila bo pogojno

 • Balkica

  Malo objestnosti, mladostne nepremišljenosti ali zamišljenosti in že je nesreča tukaj. Zelo hitro se lahko zgodi.
  Punca je tudi sebi uničila življenje. Težko bo živeti v spoznanju, da je kriva za smrt šestih ljudi.

  • AlojzZ

   Če ima vest.

 • xtc

  Hm?
  Realno,smrklja mora odgovarjati ne gledekoliko bo oče izplačal nesrečnim sorodnikom.

 • Burek Burecki

  To me spominja na velenjsko cefurko almo iz big brotherja. Ni ravno ubila 6 ljudi ampak je uklescila motorista med vozili saj namesto da bi gledala kam vozi je obracala glavo nazaj in mahala znancem. Te mrhe so polne samih sebe in ogrozajo ostale nedolzne ljudi…

 • Olga

  Tele s selfiji imajo nekaj skupnega: trole!

  • Olga

   Se stinjam!

 • Morala

  Z denarjem in vplivom bo očka vse uredil, le mrtvih ne more obuditi!! Kazen bi morala biti!

 • Olga

  Ženska zgleda kot naša LaToja.

  • Rožle

   La Toja pa že ni naša …
   ona je La Šipša …

 • Jože Novak

  Kokoš je rekla na sodišču, da ji je žal za vse, dali so jo za 2 meseca v pripor, da ne izgine iz države, ata želi podkupiti sorodnike žrtev, jamra pa, da prepotentna hči že 24 ur ni jedela….

 • Jože Novak

  Hmm…
  Novejša informacija je, da je bila tako zadrogirana, da so jo morali policisti popoldan dati v sobo za treznjenje in ji naslednji dan razložiti, kaj je naredila.

 • sunday

  pri nas bi vse dokaze zavrgli oz. izločili iz postopka – najverjetneje ne bi šla za kakšno urco niti v pripor – tako se to dela pri nas, kar pomeni, da je ukrajina še vsaj malo bolj pravna, so jo vsaj v pripor dali!!!

  • cosmosjasnovidec

   Ja vendar bo tole enak primer kot pri nas coklarski ćefutarski “jankovići”.

 • cosmosjasnovidec

  Pijana ni bila je pa bila popolnoma zdrogirana.
  In kaka je sedaj tole razlaga “znano pa je, da je 49-letni Gennady Dronov, v katerega se je zaletela, prevozil semafor, na katerem je bila prižgana zelena luč”????
  Normalno,da ga je prevozil saj je pa imel prednost.Ali pa bi ga morebiti moral pri rdeči?

  • AlojzZ

   Kako se bo razlagalo? Verjetno tako: “49-letni Gennady Dronov, v katerega se je zaletela, je prevozil semafor.”

 • Valter BraniSlav

  Ne bodite naivni. Ni se zaletela slučajno. Za njo stoji zvepleni 171 cm in zelo.zelo zelo močan gejevski lobi

  • Rožle

   Ti se pa neki ponavljaš …to pa ni glih najbolš

   • Valter BraniSlav

    V mojih letih sem lahko malo senilen. Kot bi rekel debelinko Kim DOTARD.

 • Adolf Hitler

  zakoksana kurbetina!

 • denacifikacija

  Ukrajinci so med peščico držav na planetu, ki imajo še hujši prometni zakonik kot mi. Kakšno kazen bi dobila pri nas, vozniško in avto itak adijo, ostalo pa ne vem, si mislim, da polnih 30 let, mogoče 20, če je šlo res za splet nesrečnih naključij, ni bila v spremenjenem stanju zavesti in je njej ata res tako bogat. Lahko pa tudi, da sploh ne bo sedela, v pravih pravnih državah je dejansko možno, da se storilec reši kazni, če je šlo med postopki kaj hudo narobe in ni šlo za naklepno dejanje. Pri nas ne, država mora vedno zmagati, nesrečne okoliščine, na katere ni imela vpliva, so lahko kvečjemu oteževalne, potem bi jo obsodili še, ker je čarovnica.

  Sem pa zadnjič meditiral zakaj vedno rečejo, da so ljudje “pod vplivom”, kakšnim vplivom, kaj točno naj bi vplivalo na kaj? Vinjeni je tudi butasto, sploh če so pili pivo ali šnops. Mogoče alkoholizirani, ampak človek ni napitek, ne moreš biti nekaj, kar se je nasičilo z alkoholom, kot bi opisovali mokro krpo. Pravilno se mi zdi, če bi govorili o spremenjenem stanju zavesti, ne glede na vzrok, morda je bila zgolj zelo utrujena, pod stresom ali preprosto zasanjana, mogoče so jo hipnotizirali, saj ni važno, preveč se osredotočajo na kemične ter druge empirične analize in premalo na zavest osebe. Problem je že kabina vozila, načičkana z raznimi lučkami in digitalnimi ekrani kot božična jelka, izolirane so pa tako dobro, da se sploh ne zavedaš več okolja in relativne hitrosti, kot bi vozili vesoljsko ladjo, le da se v tisti neskončni praznini nimaš kam zaletet. Sicer je super vzdušje, a precej brez veze, vsi tisti drobni signali samo motijo, dušijo pa naravne zaznave telesa, in kar je še huje, ves tisti disko lahko povzroči hipnotični trans.

  Sicer je pa cela prometna zakonodaja ena velika prevara, dejstvo je, da smo dosegli tehnološki zid, ko se je vse razvilo v napačno smer, preveč je sile na cesti, prevelike mase se prehitro premikajo, na zelo ozkem prostoru, večina energije se porabi za brez veze, ko bi se dalo potnike in tisto malo običajne prtljage peljati popolnoma varno in za minimalne stroške. Ker pa je v avtomobilsko industrijo vključenih na milijone ljudi,razvejanih po celem svetu in različnih branžah, se velja vprašati, če se sploh še da kaj spremeniti in smo obsojeni na te steze smrti, dokler zasičenje ne bo povzročilo popoln zastoj in kolaps celega sistema. Prvi so krivi nemci, namesto da bi razvili trend lahkih in varčnih, mehansko preprostih, električnih osebnih vozil, delajo čedalje bolj komplicirane robote na kolesih, ki se neprestano kvarijo in povzročijo pravo vojaško razdejanje, v primerih nesreč. Avte razvijajo kot komplicirane ure, sestavljene iz številnih koleščkov, osi in zobčenikov, inženiring je neverjeten, a kaj, ko se da optimalne rezultate doseči na neprimerno bolj preprost način.

 • Anton

  kako ej bilo že pri nas npr s Kacinom ki je tudi povzročil prometno nesrečo, sicer brez žrtev, pa vendarle, je morda takrat odstopil, kot bi se pričakovalo, da to naredi nekdo na tako vidnem funkcijskem mestu?

  http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/funkcionarji-ki-so-vinjeni-sedli-za-volan.html?bl=1

  sarkazem press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!