Najljubši bin Ladnov sin muslimane poziva k maščevanju svojega očeta

Hamza bin Laden (Foto: youtube)

Sin zloglasnega Osame bin Ladna poziva muslimane, da se maščujejo za očetovo smrt. Najbolj iskanega terorista vseh časov je leta 2011 ubila ameriška vojska.

“Pozivam muslimane, da se pridružijo maščevanju Američanom za smrt mojega očeta Osame bin Ladna, posebej tistim, ki so sodelovali v tem grozljivem dejanju,” je izjavil Hamza bin Laden po poročanju Long War Journal. Dodal je: “Pridružite se v vstaji proti zatiranju in tiraniji, ki jo izvajajo ameriški agenti. Začnimo z oboroženo vstajo, da jih premagamo in vzpostavimo šeriatsko pravo in začnimo z revolucijo.”

Za smrt svojega očeta se skuša maščevati že dlje časa
Medijsko krilo Al-Kaide As-Sahab je domnevno razširilo Hamzejev poziv vstaje skupaj z angleškimi podnapisi. Hamza je že večkrat izrazil željo, da se maščuje Združenim državam Amerike. Tudi zdaj poziva džihadiste, naj napadejo.

V intervjuju za CBS news je nekdanji FBI agent Ali Soufan citiral Hamza v njegovem zvočnem sporočilu: “Američani, mi prihajamo in to boste občutili. Maščevali se bomo za to, kar ste storili mojemu očetu. “

Analitiki in strokovnjaki verjamejo, da bo Hamza bodoči vodja Al-Kaide, ki je”najmočnejša” v vojno opustošeni Siriji. Združene države so že določile Hamzo kot “globalnega terorista”.

D. Š.

 • tarantela

  Sem proti vsakemu pobijanju, ker eno umor povzroči drugega in se sproži verižna reakcija, ki jo je težko ustaviti. Razumem pa, da hoče sin maščevati očetovo smrt, saj Američani nimajo kaj iskati na tujem ozemlju.

  • Torej ti odobravaš, da bi za eno življenje, odgovarjali tisoči, ali še več ???

   Sam se je odločil Bin Laden tako, kot se je in povzročil samo z uničenjem v akciji “11. september” nepopravljivo materialno škodo in v smrt poslal na tisoče nedolžnih in s tem povzročil še na tisoče nesrečnih njihovih svojcev – žena, mater očetov, njihovih otrok …….
   Malo pomisli, kaj pišeš, no.

  • mona lisa

   Halo si ti čisto normalna.

 • xtc

  No tud s temle Hanzijem bodo kmalu nafutrali ribice.

  • Vedno sem obsojala, kadar sem brala o pobitih vseh iz družine – nezaslišano in gnusobno
   dejanje – a kaj se lahko zgodi, če ostane nekdo, ki nima v glavi vse na pravem mestu ???

   Kaj imamo s tem zločinom mi ???

 • FUCK COMMUNISM

  Ubijejo naj se njega!

  • Anonimni_Profesor

   Kot steklega psa v zadnjih stadijih!

 • Hun

  pravilno!…oceta je treba mascevat

 • Caetano

  Al Kaida je gotovo tudi pri nas! Zelo pomembne celice so bile odkrite v Bosni, kjer je tudi na razpolago veliko orožja še iz vojne, s katerim se radikalci lahko takoj oborožijo in založijo.

  https://www.youtube.com/watch?v=UiyI3Vtz3EU

  Al Kaida je sicer zadnja leta pod kontrolo pakistanske obveščevalne službe, s katero je imela že prej tesne stike, zato ni posebno aktivna na zahodu, ampak bolj v Afriki. V Siriji je njena podružnica po navodilih centrale sprejela strategijo, da je zaenkrat sovražnik št. ena Asadov režim. To je bilo zagotovljeno s pomočjo savdijskega denarja in del strategije filoislamista Baracka Huseina Obame.

  Mislim, da ti zadnji pozivi k islamistični revoluciji za šeriatizacijo sveta izhajajo iz dejstva, da je izkupiček Al Kaide iz lokalnega jihada v Siriji precej piškav. Nadejali so se lokalnega islamističnega emirata, dobili pa so v končni fazi kontrolo nad malim koščkom ozemlja okoli Idliba, kjer so tudi čisto obkoljeni. Niti z zavezniškimi Erdoganovimi turškimi četami in milicami v Siriji niso uspeli ustvariti ozemeljske povezave. Medtem, ko je izplen Al Kaide takšen kot je pa so Kurdi in SDF poželi ogromen uspeh in so edina resna protiutež Asadovemu režimu, ki se je tudi rehabilitiral v sorazmerno velikemu delu države. Medtem, ko so od IS kalifata ostale samo še črepinje.

 • bojan

  ta sin je trčen bedak …