Najstniška blogerka, znana pod imenom Vampirka, ubila mater in očima

Vir: Youtube

Ashlee Martinson iz Združenih držav je na Youtubu objavljala temačne pesmi in zgodbe, ki so na njen 17. rojstni dan postale resničnost. Nasilne fantazije najstnice, ki se je svetovni javnosti predstavljala kot “Vampirka”, so se končale z dvojnim umorom – njene mame in očima. Krivdo je že priznala pred sodiščem.

“Dobrodošli v peklu. Zašepetala sem ji v uho, nikoli več ne boš videla luči dneva.” Takšne pesmi je pisala nesrečna, motena najstnica Ashlee Martinson. Pet dni po objavi zgornje pesmi je svojo fantazijo tudi uresničila. Očima je ustrelila, mater pa več kot 30-krat zabodla.

Dekle je bilo z mamo v precej slabih odnosih. Policiji je povedala, da je bila žrtev nasilnih maminih parterjev že od malih nog. Dokumenti, ki so bili predstavljeni na sodišču, razkrivajo, da jo je eden od njih namerno ožgal s prižgano cigareto in še kot komaj devetletnega otroka posilil. Dokumenti razkrivajo tudi, da njen očim Thomas Ayers pri tem ni bil izjema.

Pretepal jih je, da sta imeli zadnjico v mehurjih
Ayers (37) je bil pred smrtjo obtožen napada, ugrabitve in spolnih napadov na osebo, mlajšo od 15 let. Kruti očim je pretepal tudi mlajše sestre Ashlee Martinson, stare 9, 8 in 2 leti. S pasom jih je mlatil tako dolgo, dokler niso imele zadnjic že v mehurjih in modre podplutbe okrog oči.

Tudi umorjeni materi “mlade vampirke” ni bilo prizaneseno. Ayers naj bi tudi njo pogosto pretepal in posiljeval, poroča RT.

Ashlee Martinson je po umoru pobegnila s svojim fantom. Uspela sta priti do zvezne države Indiana, kjer so ju na koncu ujeli. Ashlee grozi do 120 let zapora.

Ž. K.