Naši sosedje: Katoliške otroke silili, da so se učili islamskih pesmi, drugače so jih kaznovali

Foto: iStock

V avstrijskem mestu Linz so v eni od tamkajšnjih osnovnih šol grozljivo zlorabili katoliške otroke – prisilili so jih, da se naučijo in nato recitirajo islamske pesmi v okviru islamskega “praznika” ramadan. Če so se uprli, so bili kaznovani.

Šokirana mama osnovnošolca je razkrila: “Bili smo na poti domov, ko je sin nenadoma začel peti: ‘Alah, Alah’.” Seveda ga je povprašala, kaj je to, on pa ji je odvrnil, da se je tega naučil v šoli in da mora to prepevati. “Bilo je kot klofuta v obraz,” pravi zgrožena. Sin pa ji je nato odvrnil: “Mama, to se moramo učiti. Učitelj je rekel, da če tega ne storimo, bomo poslani k ravnatelju, ki nas bo kaznoval.” Po poročanju Jihad Watcha je moral to in druge islamske pesmi vaditi kar dva meseca.

Mama je za omenjeni medij povedala, da nima ničesar proti ramadanu, bi pa morali vsakemu učenci dati možnost, da se nastopa ob tem islamskem običaju ne udeleži. Toda stanje v šoli je bilo več kot očitno drugačno.

Avstrijsko mesto Linz. (Foto: iStock)

Avstrijskim katoliškim učencem je učenje islamskih pesmi sicer zaukazal učitelj, ki je ravno te vere. Tuji mediji razkrivajo, da je v začetku ramadana prišel v razred in otrokom naročil, da se morajo naučiti pesmi, ki opevajo ta del njihovega običaja. To so morali početi ves čas od 16. maja do 14. junija 2018.

M. S.

 • cploger

  Je učitelj še živ?

  • joza joza13

   Gotof je !!!

 • Gr Enze

  UČITELJU DATI JESTI PUJSA ZA KAZEN IN TO TRIKRAT NA DAN CEL RAMADAN !

 • Slovenec 33

  Ja kakšna je pa razlika med tem učiteljem pri sosedih in komunističnimi učitelji v okupirani Sloveniji, ki zahtevajo od slovenskih otrok, da se na pamet učijo pesmi verskih blaznežev, ki so izvajal genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki sedaj ležijo po več kot 600 moriščih po slovenskih deželah.
  Vam bom bom povedal, če ne veste.

  Nobene, to so IDIOTI, ki načrtno zatirajo patriotizem pri naraščaju avtohtonih prebivalcev in ne bi smeli biti učitelji ampak bi lahko bili le hlevarji na svinjskih farmah.

  • karlina

   TOČNO-KOMUNIZEM=ISLAMIZEM !!!!!!

 • Vera

  Ubogi otroci !

 • KP

  Linz? Hitler se kar vrti,ne samo obrača v grobu….

  • matjazr7

   Hitler pleše v grobu. Ne vem zakaj uradna zgodovina ne ponovi malo bolj pogosto, da je bil Hitler oboževalec muslimanske vere. Verjetno zaradi tega, ker o islamu ne smemo vedeti nič slabega. Preberi si malo tole: https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world in ne pozabi, da so Arabci narodi, ki so se v zadnjem stoletju najprej povezali z nacizmom, potem s komunizmom, sedaj pa s skrajnim islamizmom. Tako da nič dobrega od njih …

   • KP

    Vem precej o tem,ne skrbi. …pa muslimanski odredi SS in podobno. Za ponucat so bli dobri tu katoličani,muslimani,za kanonfuter…Če pa bi Hitler vedu,da mu musliči dvakratžganci prevzemajo Linz,bi bil vesel? A si že kdaj bil v Linzu?

 • Olga2345

  Takoj odpustiti ravnatelja in učitelja! Kurz naj naredi red!

 • xtc

  Ravnatelj in Učitelj v zapor,nato odvzem državljanstva in izgon iz celotne EU.

  • karlina

   PODPIS !!!!!

 • Anton

  ne bi bil v koži očeta omenjnega sina, ker si ne upam predstavljati, kaj bi storil z učiteljem. Brez sankcij pa učitelj pri meni zagotovo ne bi šel.

  sarkazem press

 • Ana Job

  Povsod v Avstriji ni tako. Tudi v naših zasebnih waldorfskih so se že dogajali raznorazni ekscesi, ne na temu migrantov, pa vendarle so bili v ospredju nenaravni učni procesi.

  Na avstrijski tv je danes cela kolobicija. Kot kaže bo Avstrija s 1.7. skenslala šengen, dokler EU ne bo srečala pamet, v kolikor Me*rkleova na današnjem sestanku ne poklekne pred ostalimi in ne odstopi od svoje migrantske politike, je pa tako, da če se do 1.7. ne bo uspelo dogovoriti z EU za zaprtje mej, ji bo vlada padla, ker pomeni v Nemčiji predčasne volitve in zmago A*fD, kar pa so radikalna desnica! Našega premiera o tem niti na sestanek niso povabili, pa je Slovenija v šengenu, sestali so se samo najmočnejši, ostali pa bodo morali očitno poslušati.

  Nihče si ne želi vzpona radikalne desnice !!! To sploh ni dobro. Provzaprav najslabše, ker to pomeni konec E*U. in začetek destibilizacija Evrope, kar pa na dolgi rok pomeni samo vojno!

  • karlina

   Hvala draga Ana, za tvoje informacije, mislim, da se v vsakem primeru EU, niti slučajno ne piše dobro, nasprotno-ljubi Bog, si niti slučajno ne upam pomisliti, kaj vse nas lahko še čaka.

   • Ana Job

    Hvala, draga prijateljica. Vsekakor je res, da se nam ne piše nič dobrega.

   • Gr Enze

    TOLE SO PA BABJE ČENČE

  • Anton

   neumnost, kakšna radikalna desnica, tudi spoštovanemu, eminentnemu gospodu Janezu JANŠI, so levaki, totalni nespspobneži, internacionalisti, veleizdajalci pripeli to oznako. Hinavščina brez primere, predhodnje kot aktualne informacije botrjujejo v nasprotno, namreč, da največji radikalisti so prav levaki sami, ki s svojo politiko internacionalizma ogrožajo varnost, kulturo Evrope, in krščanstvo.

   sarkazem press

   • Ana Job

    No, to so pač zadnje avstrijske novice, očitno spremljate izključno novo in ertv.

  • stajerc5

   Hmmm, cisto cudna razmisljanja od tebe…. A ti resno mislis, da je vsaka desna misel vredna pol dolfija ali kaj? Res cudno…

   • Ana Job

    Ne to so najnovejše novice. Niso moje misli. Spremljaj malo avstrijske medije. Jaz merklce ne odobravam, vzpon skrajne desnice v Nemčiji pa je stvar, ki ni dobra za nikogar.

    • stajerc5

     Mogoce ni dobra, je pa potrebna,….ali pa se bodo sli Nemci tudi varianto “nase” lustracije in kimali kot nas blesavi folk? Levica na tretjem mestu, po zadnji blabla*? Pri nas misljeno.

     • Ana Job

      Da je merklca nekdanja socialistka (komunistka) to vemo in da je našuntana, da jemlje migrante je tudi jasno. Žensko bi bilo potrebno definitivno odstraniti iz vlade in takoj ustaviti migracijo ljudi iz vzhoda . Z nastopom radikalne stranke pa bo sigurno nastala hujša destabilizacija Evrope in tudi razpad le te. Slovenija trenutno prejema veliko denarja iz evropskih skladov. Destabilizacija Evrope lahko vodi v vojno, v kateri bo prišlo do spopada med krščanskim in muslimanskim svetom. Poglej predele Francije. Niti policijski oklepnik tja ne zaide…. Predeli Švedske, policisti v geto ne nosijo glave na prodaj, ker jih kamenjajo…

      Nemčija potrebuje takojšen odstop merklce, nikakor pa ne nasilne Hitl*erjeve politike, ki bo muslimane spravila na noge in bodo udarili nazaj. Amerika ve kaj se dogaja in to hoče. To si želi. Lahko bi že davno zaustavila premike migrantov , pa jih ni. Stvari je potrebno urejati zelo preudarno in postopoma blokirati pravice migrantov, kar počne Avstrija.

     • stajerc5

      “Besser ein Ende mit Schrecken als ein Schrecken ohne Ende!”
      “It’s better to make a painful break than draw out the agony.”
      Ti razumes, za ostale mi pa dol visi…

     • Ana Job

      Strinjam se, moraš pa vedeti, da bo takoj, ko bo muslimanski svet začutil nad sabo pritisk, pričel z upori, nemiri in da bo v Nemčiji velika štala. Avstrija je zavzela postopno, protimigrantsko politiko, ki je seveda hudo razjezila Erdogana, a je dovolj učinkovita, da se migrante za malenkosti pošilja nazaj. Kakšne levičarske, zasebne šole, kot je ta v Linzu pa si očitno še privoščijo spodrsljaje.

     • stajerc5

      Ahhh, saj ne vem, je to malo napihnjeno(raca) ali kaj drugega. Saj ni bil samo en ucenec v razredu, hejjjj….
      Kakorkoli, Herr Kurz je prijel gajzlo v roke in kolikor vidim plesejo ostali njegov wienerwalzer pod taksnim ritmom kot jim ga da on!
      Kapo dol, Hut ab!

     • Ana Job

      Takega bi mi rabili. Na začetku sem mislila, da je samo populist, pa ima očitno res jajca in resnično dobro deluje v smeri napredka in vodi zaenkrat odlično, protimigrantsko politiko. Veš, mnenja sem, da bi se morali Slovenci bolj povezovati z Avstrijo in manj riniti k Madžarom. Avstrija bi nam lahko zelo pomagala, a niti na levici, niti na desnici ne želi nihče slišati za slovensko-avstrijsko sodelovanje. T*omčeva je celo posegla v cenzus slovenskih delavcev, ki delajo v Avstriji. To je zelo zelo zgrešena politika.

     • stajerc5

      Okoli ovinkov bi ze bila dobra povezava z Avstrijo, ker sta Orban in Kurz ze veckrat izmenjala mnenja(osebno) in bi se “mogoce” se lahko tudi mi vstulili v to skupino, AMPAK, seveda z vlado pod kapo SDS-a, ker smo drugace res na poti Helene in avtobusnega soferja.

     • Ana Job

      Had… Mi smo na poti 9 level Dantejevega pekla!!!

      “Pred mano ustvarjene stvari le take: so kakor jaz, ki tu stojim za večno,: kdor vstopiš, pusti zunaj upe vsake. ”

      Z levico na čelu se pričenjajo še bolj mračni časi.

     • stajerc5

      Homer…..Odisej….. Had…..Kucan…()()()()()()
      Skyla in Karbida….??? Jih poznas, pri nas?

     • Ana Job

      in tvoji grehi, tvojih dni o smrtnik,
      bode trplenja in poniževanja
      ob dnevih tvojih muk,
      kot opomin dementnim plebejcem
      v bedo in temo Slovenije izgani!

     • stajerc5

      Ooo ja, samo, kaj ko je zivljenje tako kratko, da taksnih stvari ne mores vec doziveti… OK, upanje umre cisto na koncu, cisto na koncu, predno dusico izpustis.

     • Ana Job

      Seveda, upanje nam je vsem potrebno. Tudi v politiki in ljubezni.

     • stajerc5

      Me je veselilo, da sva malo podebatirala za mojega godeka. Trikrat lahko ugibas, kako mi je res ime…

     • Ana Job

      Pošasti imamo pa mi kar nekaj v Sloveniji. Ena je murgeljska…

     • stajerc5

      Ta je sef v Hadu, misli sem bolj na svinjerejca in vecnega studenta!

     • Ana Job

      Židana? Ta je pozabil, da so komunisti izumili kulake, med katere tudi sam spada.

     • stajerc5

      Ce ga vrzes v svinjak, ga bodo se vecje prasice kot je on pozrle za zajtrk!

     • Ana Job

      Odkar ima Nemčija tako količino migrantov, se je pričel med muslimani v Nemčiji razraščati tudi anti*semitizem in nasilje nad ljudmi z ži*dovskimi pokrivali.

     • stajerc5

      No ja, s tem si tudi povedala, da ves, da je konec blabla in da je potrebno storiti vsaj nekaj v stilu Seehofferja.

     • Ana Job

      Muslimanski teologi so si sicer enotni, da ‘miroljubni’ Mohamed ni ubil nobenega ž*ida (tako kot jih ni niti H*itler, ne lastnoročno). Je pa v svetih spisih (Sunni Haidth) zapisano, da je leta 625 božja vojska pod Mohamedovim vodstvom v Banu Qurayza obglavila 600-900 ži*dov.

     • stajerc5

      Oh ne, ne se sedaj ti iz zgodovine, taksne ali drugacne….
      Oni so, cisto simpl, 500 let za nami, in to je to! Nic vec in nic manj!
      Ko mi to zelo , zelo dober njihov posteno pove, ja, kaj naj se potem vec recem?

    • Slavko Drev

     Haloooo draga moja levica podarja EU musličem. In to na način, da jih plačujemo za uničenje evrope. Pamet v roke ženska.

     • Ana Job

      Jaz zase že vem kako in kaj, samo naša, politična leva banda ne ve.

 • karlina

  GROZLJIVOOOOOO, ENOSTAVNO GROZLJIVOOOOO, ALI SE BODO TO UČILI TUDI V SLOVENSKIH ŠOLAH, ZE TAKO JE NAŠA ŠOLA POSTALA PREVEČ MULTIKULTI IN PREMALO ZAVEDNA, SLOVENSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • samotoje

  Priprave na življenje v totalnem islamu potekajo tudi v Iranu. Na odbojkarski tekmi v ligi narodov igrata Nemčija in Iran. Med odmori Iranci učijo Nemce iranskih plesov- pet dedcev poskakuje in v rokah vrti robčke- upam, da so posmrkani- in na srečo Nemcev ne mečev. Ko so skakljali prvič, so imeli oblečene rjave pajace in so izgledali kot zaporniki. Naj Nemci vidijo, v kakšni opravi jim bo dovoljeno plesati.

 • stajerc5

  Od srca hvala, sem pa res-res razocaran in zalosten, glede na jutr..ops, danasnji dan, da ni ene same SLOVENSKE ZASTAVE v celem Portorozu, kjer sem v momentu!!!! Niti ENE SAME!!!!!
  Pizde smo, piiiiiiiizde blesave, brez vsakega nacionalnega ponosa, brez… ehhhh, saj nima smisla, da se kaj pisem.
  Najraje bi se razjokal.

  • Ana Job

   Nikar se ne sekiraj, mi smo edini v vsej ulici, ki smo jo obesili, pa je 11 hiš. Ljudje so postali apatični. Le kaj bi vzdramilo narod iz spanca se sprašujem.

   • stajerc5

    Vzdramilo? Tisto kar bi butalskemu narodu privoscil: Meseca in Zidana z absolutno vecino, do lakote in krepanja od nje.
    Drugo varianto pa tako poznas: Prava Vlada z vecino, spremenjena ustava od A-Z in zacetek iz nule. Vsepovsod so katastrofe, ampak najvecja je v domaci in solski vzgoji. Za spremembo mentalitete pri mladini, so nam rdeci krvoseski vzeli spet naslednje dve generacije, ce zacnemo jutri drugace!

    • Ana Job

     Zakaj pa misliš, da ljudje množično bežijo iz te gnojne jame, imenovane Slovenija? Še bolj bodo bežali v tujino, na teden se izseli že 36 Slovencev…

     Da pridejo v vlado ljudje kot so razni prodajalci Amwaya, imitatorji iz radia Gaga, buziji, rejci prašičev, ki zatirajo podjetnike, oboževalci Che Guevare in podobni nori kalibri, kaže na razkroj slovenske nacionalne identitete, imamo dokaz, da je postala slovenska kmečka pamet precej uboga – kot sirota bi rekel Šifrerjev Andrej.

     • stajerc5

      Saj pravim, namesto da bi skakal v zrak od veselja kot ponosni kranjs…, ops, stajerski Janez, me je pa sram prijateljem iz cez luze sploh povedati, da je danes njihov 4.Julij(drzavni dan USA) za SLoVENCE! Kako jim naj to razlozim, da “Niko nikog ne jebe za zvei posto”, in da je najvecji praznik v Sloveniji en pickin dim!?!?? Da niti slucajno ne bos slisal v celem Portorozu ene same Avsenikove in da me ubijajo z guslama na struju, in da bi vzel kalasnikov, ce bi ga imel, in bi me jutri vsaj vsi spoznali na prvi strani nasih “cektret cajtntgov”!!!

 • stajerc5

  Tudi tebi vse najlepse!

  • Ana Job

   Hvala enako. Se bom potrudila, da se bom imela, kar se da lepo, saj veš da nas ljubezen drži po konci.

 • garfi

  NWO grožnja
  Nobody in California is Talking About This, What you’re about to see should scare you!
  https://www.youtube.com/watch?v=hy0rhmf6QtU

 • KAPIBARA

  Dokler musliči ne bodo sodelovali (jedli) pri družinskih praznikih “koline” in spoštovali (jedli) Velikonočne šunke, se ne bodo asimilirali !!

 • mare

  Kjer je nenormalno, da si domoljub, da se boriš za svojo domovino, kjer ne smeš kritizirati oblasti, govoriti o primitivnem obnašanju tujcev, ki nam jih “človekoljubne” organizacije vsiljujejo, kjer so tujci večvredni od domačinov, kjer mediji terorizem označujejo kot nekaj normalnega in nam ga prikrivajo, tam je nekaj hudo narobe, na žalost je to Evropa. Ni potrebno da jo osvojijo z orožjem, ampak jim jo bomo sami podarili.

  • Franjo

   vse te današnje kao človekoljubne organizacije so izdajalske organizacije. razformirat in pozapret vse pod urgentno

 • mona lisa

  Takega učitelja takoj izgnat v vukojebino od koder se je privlekel.

  • Franjo

   zapret dosmrtno

 • Cucurbita Pepo

  Bogi indoktrirnirani in zlorabljeni otroci s strani versko blaznih katolikov in muslimanov.

  • Peter Leskovar

   Članek govori, da so bili zlorabljeni s strani muslimana, zato izpusti katolike iz tega.

   • Cucurbita Pepo

    Otrok ni Krščanski otrok, ni Muslimanski otrok, je pa otrok Krščanskih ali Muslimanskih staršev – Richard Dawkins.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!