NATO poziva zaveznike: Bodite pripravljeni, obstaja resna grožnja

Foto: epa

V zvezi NATO so resno zaskrbljeni nad rusko uporabo sile proti sosedom, na ta način pa želijo po njihovem prestrašiti tudi zaveznike NATO. Zato so se odločili za ukrep, ki bo Rusijo po vsej verjetnosti še dodatno razjezil.

Parlamentarna skupščina Nata je po tridnevnem sestanku v Tirani vse zaveznike pozvala, naj bodo pripravljeni odgovoriti na morebitno grožnjo Rusije. “Obstaja resna grožnja iz Rusije,” je pojasnil Michael Truner, predsednik skupščine, na kateri se je zbralo 250 predstavnikov iz 28 držav članic.

Zvezi NATO ne preostane drugega
V enoglasni izjavi so predstavniki zveze opozorili na rusko uporabo sile. V takšnih okoliščinah Natu ne preostane drugega, kot da v primeru agresivne ruske akcije proti katerikoli državi članici, resno ukrepa. Predstavniki držav so zvezo Nato pozvali, naj zagotovi varnost vsem članicam, še posebej tistim na občutljivih območjih, kjer obstaja nevarnost agresije. Nato je prekinil vse vrste praktičnega sodelovanja z Rusijo, potem ko si je ta pripojila Krim in podprla separatiste na vzhodu Ukrajine.

Generalni sekretar Nata Jens Soltenberg je Poljski, kamor bodo napotili dodatne vojake, obljubil zavezništvo. “Napad na Poljsko se šteje kot napad na celotno zavezništvo,” je dejal med obiskom v Varšavi. Takšen korak lahko sicer dodatno razjezi Rusijo, ki trdi, da širitev severnoatlantske zveze na Vzhod ogroža rusko nacionalno varnost, poroča Večernji list.

N. K.

 • pokvarjeniSvet

  Toliko o naši zaveznikih, prvo zrušijo svoj WTC, pobijejo polno nedolžnih američanov, gredo se vojne po BV in sproducirajo vojne po BV in Afriki….pol nam pošljejo sem migrante skupaj z njihovimi zavezniki Izrael, Saudska Arabija in ostale zalivske države….od leta 1945 ugrabijo celotno politiko v Zahodni Evropi, Sedaj so razširili njihovo kolonijo EU na Vzhod Evrope. Isti ljudje so razširili komunizem in sedaj nam širijo politiko politične korektnosti. In sedaj ko imamo alfa in omega problema s priseljenci in migrantskimi vali, da o nasilju, kriminaliteti, zločinih s strani priseljencev/migrantov sploh ne govorimo…nas silijo še v vojno z Rusijo.

  torej je jasno kdo je sovražnik človeštva številka 1, to so ti, ki so nam vse te probleme sproducirali.

  • Vlado77

   Kaj si popil? Vse si obrnil na glavo . Vse kar trdiš je res če stvari obrneš za 180%

   • pokvarjeniSvet

    kdo pa je vse to kriv ? marsovci ?

    • xtc

     Butci podobni tebi;ki trolate:A ti še ni jasno?:

   • soc

    Z ruskimi troli bolj kratkega dometa po forumih ni vredno komunicirati. Ignore. Na Financah si imel vsaj možnost uporabe take funkcije in je bila nirvana pred agitpropom, če se ti ni dalo z njimi ukvarjati.

 • samsara

  Samo ustrahovanje vedno in povsod, ko bi nekdo rad manipuliral, obvladoval, vladal izkoriščal…
  Jebite se oblastniki in vojska, vsi skupaj ali pa vsak zase, kot vam drago!

 • tarantela

  Kaj se gre NATO? Razlezel se je po vseh kontinentih, zdaj pa pravi, da smo ogroženi od Rusov!

 • macon

  Kak ruski napad na Poljsko, budale zmešane? Prej bodo kaki Nato psihoti oblečeni v Ruse napadli Poljsko.

  Rusi naj bi ogrožali svet, v resnici pa samo Nato provocira na ruskih mejah. Ja, Rusi so Ukrajini odmontirali Krim ampak to so malo drugačne zgodovinske postavitve in dinamike kot ameriški vojaki na Poljskem.

  • pokvarjeniSvet

   kdo je plačal in zoorgnaitiral nasilne proteste in državni udar in jim uspel sam padec Ukrajinske demokratično izvoljene vlade in predsednika ?

   A niso amerofili, kričali ko zmešani, da so se tresli zraven, da ZDA napada samo nedemokratične diktatorske države in režime ??

   Je res da je v Ukrajini korupcija…ampak kje je ni ? kje ni korupcije ?

   v ZDA, v Zahodni Evropi ?? če kdo to trdi, da tam ni korupcije se 100000000% moti.

   • macon

    Tisti pokvarjeni ukrajinski predsednik si je zaslužil železno kuglo na nogo in kramp za tolčenje kamenja, prav nič mi ga ni žal.

    Ukrajina in Kavkaz so dvorišče Rusije in nikoli ne bo drugače, ZDA naj se raje ne zaj.bavajo, Ukrajinci in Gruzinci pa si ogledajo zemljevid in nehajo fantazirat, da bodo Rusi izginili, če jih bodo zadosti kleli.

    • pokvarjeniSvet

     Res je bil je zelo koruptiven isto kot vsi ostali politiki v EU in na Zahodu (V Sloveniji isto), ki delajo v prid globalistov in njihovi agendi. Ni ga škoda zaradi tega…samo pol bi bilo prav da isto usodo z njim doživijo politiki istega kova na Zahodu ki so trenutno na oblasti in delajo vse v prid globalistov.

  • Lord H.

   Zgodovina se rada ponavlja, Poljake in tri baltiške države je upravičeno strah Putina. Sovjetska okupacija teh držav je trajala kar 50 let. Edini zaveznik, na katerega se lahko obrnejo, pa je Nato.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_invasion_of_Poland

 • avtohtoni neandartalec

  Tirana je glavno mesto Albanije, pripravljeni smo sprejeti nove Albanske družine, drugih migracij k nam praktično ni.
  Rusija ogroža sovjetske dežele, ni videti, da bi imeli ti narodi kaj proti, ko bodo napadli Nemčijo, takrat se pa lahko oglasijo.

 • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

  Hhahahah Nova24TV kje vi pobirate te bedarija?

  • avtohtoni neandartalec

   Zgleda naravnost iz generalštaba.

  • xtc

   Od kje se ti jemljejo tvoje?

 • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

  Se pravi gre ve po načrtih, da Amerika začne vojno v Evropi z Rusijo seveda preko NATO pakta.

 • xtc

  Jasno je;da potapljajočo se Putin postaja vseagresivnejši;dejansko je rusko gospodarstvo razsulo: enako industrijsdkemu;dejansko je Rusija po izgubi “evropskih” sužnjev postala država tretjega sveta in gospodarsko;finančno;kot industrijsko ne pomeni domala nič;zato komunist Putin obseden z ponovno vzpostavitvijo CCCP IMPERIJA PLUS;NE PREDSTAVLJA NIČ MANJŠO TEŽAVO KOT ISLAMISDTI in Erdogan:
  SdEFINITIVNO JE IN LOGIČNO JE NAMESTITEV VOJSKE NA MEJO ZARADI MOŽE AGRESIJE zato je tudi jasno ;da Nato čimpreje vpokliče enote iz vseh članic EU za pomoč pri varovanju mej;vključno z SLOVENSKIMI VOJAKI;TREBA PA JE TUDI POJAČATI GOSPODARSKE SANKCIJE:
  Vse Natove obveščevalne službe pa bodo morale pričeti;kit je že opozoril BND z zatiranjem proruske plačane propagande;odkrivanjem propagandistov in njihovo onemogočenje ter nadzor nad proruskimi izdajalci oz tistimi;ki bi lahko subverzivno delovali v eu ;v korist Putinove Rusije ter ukreopanje zoper nje:

  • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN
   • xtc

    hE;HE;HE KDO SPLOH VERJAME TAKIM NESLANIM ŠALAM;JA TAKI KOT SI TI ŽE DRUGI PA NE:

  • razerznak

   hahahahaah kaj si ti snofral da ti možgane skisalo, kakšna nevarnost rusije hahahaha a to ko so ukrajinci zafurali državo pa se ruski % odločil da bojo šli po svoje? ( krim, donbass pa lugansk), hhahahhahah nato hahahahah kaki joke hahahaha

   • xtc

    Zopet kaj opojnega?
    RESNICA BOLI;a ne?
    Rusi so nadlega in to smo enkrat že videli zato kar naj bodo za svojimi mejami:

    • razerznak

     ja sej lej murico v vsaki državi morjo met bazo ker če ne, pol so nervozni in rabjo pomirjevala

     • razerznak

      a še zdej peče?

   • soc

    Kolega, manj vodke ti priporočam za večjo verodostojnost misli. Vidim pa, da boš z veseljem agitiral za odcepitev pašaluka Jesenice iz Slovenije čez dve desetletji, tri. Bodo šli Bosanci pač po svoje, nda?

    • razerznak

     vsi ki niso slovenci bodo deportiani tile bosanci so pa drugi v vrsti , za vsemi muslimani ki so v prvi, cigani so nekje vmes ,

     • soc

      Vidim, da k brihtnim ravno ne sodiš, prevajati v Slovenščino za telebane se mi pa ne da. Здравствуй.

     • razerznak

      jp zabit sem v zid ko ti

     • soc

      Tolaźi se… Upam, da ti na Tomšičevi dobro plačajo za beee aktivizem. Verjamem pa žal ne. Gauss je krut.

     • razerznak

      kaj to tomšičeva , aja sej ti to veš k si sam tja hodu ane

 • samsara

  NATO je militantna organizacija globalnih banksterjev, ZDA pa njihova ‘gorila’, ki je že pozabila, da je nekdaj, davno tega, še bila svobodna. Zdaj je v njeni zavesti samo to, kar želijo njeni absolutno gospodarji, ki jo izdatno pitajo s steroidi in genetsko spremenjeno hrano in pijačo.

  • črnaovca

   Vse je posel in za denar gre predvsem za to da bi kupovali drago in pokvarljivo Amijevsko orožje, ve se kaj odprodajajo

   • Borut Stari

    Mi pa brez streliva bizgec.Vsi butalci vse vedo, ti pa sploh.

  • Borut Stari

   Serješ na napačno luknjo.

 • samsara

  “Zvezi NATO ne preostane drugega”
  …ko da stori tisto kar njigovi globalni gospodarji ukažejo.

 • antimur

  Pahor in ostala kučanistična drhal že pripravlja vse za varnost Slovenije. Med drugim, seveda po nasvetu nepogrešljive udbe in vrhovnega karambaše Kučana, je povabilo Putina na svečanost ob ruski kapelici. Barabe, ki cefrajo Ustavo RS kot svinja meh, se malo menijo za plebiscitarno voljo ljudstva, ki je izrazilo vso podporo evroatlantskim povezavam. Kučan, Pahor in ostali rdečuhi, tudi to je veleizdaja.

  • b434241

   Veliko ljudi v Sloveniji podpira Putina. Ce tebi ne pase, se ne pomeni, da se mu morajo vsi odpovedat. Pa ne samo v Sloveniji, marsikdo na zahodu ima raje Putina, kot Obamo.

   • Borut Stari

    Ljudska neumnost je neizmerna, demenca pa še bolj.

 • xtc

  Zanimivo je kako je Nova tiho o tem kako že drugi desni mediji po EU in Sloveniji že poročajo kako velike vsote denarja namenja Putin za financiranje skrajno levih in desnih skupin in proruske propagande;ter plačancev ;ki po portalih pišejo proruske pravljice;kako je zadeva alarmantna pove to ;da BND ima že resen namen stopiti temu na rep z vsemi sredstvi:Eden glavnih podpornikov Putina v Nemčiji je član SPD in bivši kancler Schroeder;prav tako Putin podpira tudi anarhistične skupine::
  Skratka gre za razbijanje EU:
  dejstvo je ;da se pri nas rusofili nabirajo okrog Kučana in komunistov saj so le ti vsi neomajno zaprisegli zvestobo Moskvi;CK JU TAM IN GENERALNEMU SEKRETARJU TAM IN RDEČI ZVEZDI TER KOMUNIZMU_DO GROBA:
  iN RUSOFILI;KOT KOMUNISTI_V BISTVU ENO IN ISTO SO NAJVEČJA PETA KOLONA ZNOTRAJ EVROPSKEGA prebivalstva:
  Smešno bo videti zagato slovenskih rusofilskih komunistov z Kučanom;Tuerekom;gERŽINO;šKRABCEM ;KO BO PRIŠLA ZAHTEVA PO KONTIGENTU VOJAKOV ZA Baltik tudi v Slovenijo:

  • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN
   • xtc

    Saj vem ;da te moti slovenščina ne vsebina:

  • b434241

   Ti kar podpiraj islamizacijo Evrope, ce ti tako pase. Ravno Shroeder je proti islamizaciji. Ocitno je bolj pameten od tebe. No, o tem ni dvoma. Je pa pomenljivo tudi to, da je Rissia Tv najbolj gledan politicno novicarski portal na youtube. Itak, da gre za propagando, ampak ocitno je ta ljudem ljubsa, kot propaganda zahodnih kanalov. :))

   • xtc

    kOMUNISTI PROTI ISLAMIZACIJI_VES ČAS PA PODPIRALI ISLAMSKE TERORISTE PO Bližnjem vzhodu_tisi navadn klovn;ki niti zgodovine ne pozna ali pa je noče:

    • b434241

     Ampak takrat begunci niso vdirali v Evropo. Takrat so ostajali v svojih drzavah.

     • xtc

      Nehaj se sprenevedati in lagati poznamo zgodovino:

     • b434241

      Ti se sprenevedas kot kaksen solarcek v 2. razredu OS. Nikoli niso islamisti v takiem stevilu vdirali v Evropo, kot ravno sedaj, ko se Evropa upogiba Erdoganu, Obami in ostalim. Namesto, da bi vojska branila meje, muslice resujejo iz morja ter jih naseljujejo po Evropi, zraven jim pa se placujejo stroske in dajejo socialno podporo. Ti pa to podpiras, obenem se pa delas budalo iz tistih, ki znamo razmisljat. Do zdaj nisi povedal se nic v bran svojim blodnjam. :))

     • xtc

      kOMUNISTI(RUSOFILI) in muslimani(imigranti) ste enaka nadloga in nesrečaza Eu: Prve tja od koder so prišli druge pa k njihovem CK bogu v Moskvo:
      Sicer pa komunisti vseskozi že podpirajo islamski terorizem:

     • b434241

      Saj sem ti ze povedal, da nisem komunist. Niti musliman ali rusofil. Rusija je v resnici precej bedna drzava z nizko stopnjo kulture. Nekako na tvojem nivoju. Sicer imas pa prav, komunisti so podpirali terorizem in ga se danes. Razlika je v tem, da je bil vcasih center komunisticne partije v Moskvi, danes je pa v Bruslju. Ti in tebi podobni ste pa hlapci eu komunizma. Jaz na sreco nisem.

     • xtc

      Ti si slovenska kombinacija oboljega_komentarji izdajajo:

     • b434241

      To imas samo ti tezave z razumevanjem. V resnici sem kristjan. Ne verjamem sicer dobesedno v Sveto pismo, vsekakor pa podpiram moralna nacela – ne kradi, ne ubijaj, bodi tak do drugih, kot zelis, da bi bili drugi do tebe, … Prav tako sem podpornik in zagovornik krizarskih vojn. Sem mnenja, da je trenutni papez izdajalec, ampak mi ta ne predstavlja kakrsne koli avtoritete. Kulturno zgodovinsko je krscanstvo drzalo skupaj nas imperij, in s krscanstvom so se nasi predniki uprli islamu. Veliko duhovnikov je izdajalcev, prav tako sta izdajalca Obama in Merklova. Ti si pa ocitno pristas eu komunizma in islamizacije Evrope. Pa bodi, dol mi visi.

  • razerznak

   jp, kar novo jahto pa benza sm si kupu s dnarjem

 • rubec

  Naši naj že danes začnejo pripravljati pomoč da ne bo Nato zopet jamral da na kombiju ki smo ga prispevali zopet olje spušča. Držim pesti da bi vsaj vžgal.

 • črnaovca

  Vodka je super pijača v zmernih količinah, če je je preveč lahko povzroči slepoto in zamegli razum a to drugo je splošna lastnost alkohola. Vrh NATA je verjetno na kašnem viskiju ali konjaku, vsekakor je nevarnost splošna

 • rubec

  V litovskem mestu Siauliai (tam so bolj poceni) sem si pred kratkim privoščil eno njihovo. Od ruskih avionov je tako treslo da mi ni bilo treba nič migat. Pa njej tudi ne.

  • xtc

   Seveda ;če si se peljal na Mig_anju:

 • Caetano

  Rdeča armada naj bi se borila proti zahodnemu kolonializmu in imperializmu, a je že takoj na začetku zasedla in anektirala neodvisne države na Kavkazu, ki so nastale po razpadu carske Rusije, Gruzijo, Armenijo, ipd. Po paktu Lenina z Nemci v prvi svetovni vojni, ki je sploh omogočil boljševiško revolucijo vidimo, da se zavezništva z imperialisti boljševiki nikoli niso izogibali, če je bilo v njihovo korist. Potem so jih ustavili Poljaki, da niso prodrli v Evropo.
  No, v drugi svetovni vojni Stalin po paktu s Hitlerjem, ki vojno dejansko omogoči, anektrira in nasilno boljševizira pet ali šest evrop. držav oz. njih delov, ozemelj, ki jih Leninu v 20. ni uspelo zasesti, zaradi odpora Poljakov.
  No, danes pa lahko vidimo težnje bivšega KGB-jevca kako bi širil svoj vpliv. In spet se sklicuje na anti-imperializem.!!!

 • garfi

  kgb terorist putn je aktivist za ww3

  • Lord H.

   Putin je psihopat par excellence in imeti avtoritarnega psihopata na čelu države s tolikšno vojaško silo je izjemno nevarno (sploh za male sosede, ki se ne morejo ubraniti same).

   • garfi

    skril se bo v bunker z 10 letnim preživetjem in pritisnil na gumbe

 • razerznak

  kakšna nevarnost rusije hahahaha a to ko so ukrajinci zafurali državo pa se ruski % odločil da bojo šli po svoje? ( krim, donbass pa lugansk), hhahahhahah nova pa nato hahahahah kaki joke hahahaha

  • Lord H.

   Stavim, kolikor želite, da boste ob razpadu EU videli rusko okupacijo vsaj vzhodnega dela Estonije.

   • Caetano

    Rusija je pomagala razkosati že kar nekaj držav po razpadu SZ, ječe narodov. Moldavijo tako, da je od nje umetno odtrgala Pridnesterje. Gruzijo, s tem, da je podprla nastanek Abhazije in južne Osetije ( najprej celo s podporo čečenskih islamistov ala Basajev Šamil, ki je bil sprva zaveznik nato pa nasprotnik Moskve, ko so zavzeli Čečenijo ), nazadnje pa tudi Ukrajino od katere je odtrgala de iure Krim, de facto pa tudi vzhod Ukrajine.

   • razerznak

    če so je konkreten procent ruskega prebilstva tam in je estonija failana država potem že prej pa ne, bo enako kot z krimom

   • garfi

    kjer so rusi (tudi mrtvi) je rusija

    • xtc

     So kot islamisti in Squiperie:

   • soc

    Njegovi tukajšnji troli bi rekli, da je pač Rusija največja država na svetu in njen narod velike duše, po dodatni zemlji zato nikakor ne hlepijo, z veseljem pa pomagajo sosedom. Finci, Gruzijci, Poljaki, Balti, Čehi, Madžari, Ukrajinci… jih zato zgodovinsko seveda prisrčno ljubijo. A kaj češ, vedno se bo našel kak bebček, ki bo tej burleski res verjel. Zato pa so Rusom troli nujni.

 • tarantela

  Men je Putin všeč, posebno na konju.

 • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

  Amerika hoče preko NATO pakta začeti vojno v Evropi z Rusijo in to jim zaenkrat uspeva zelo dobro. Hec je v tem, da je Amerika preveč posrana država, da bi se spravila direktno na Rusijo ampak njim odgovarjajo vojne daleč stran od ameriških tleh zato jo bodo začeli preko Evrope.

  • xtc

   Kakšen beden zaključek:
   Po tvojem je Ukrajin napadla Rusijo;a misliš da kdo tebi verjame v teh klovnovskih izjavah?

  • garfi
  • Mihilus

   Amerika se ne upa iti vojne z Rusijo. Jim pa je tale nov nasprotnik zelo prikladen, ker vojna proti “terorju” je bila res že izpeta in patetična in ji nihče več ni nasedal. Zdaj pa lahko ponovno manipulirajo svoje province (beri evropske države) z grožnjo mogočne Rusije in se tako še naprej igrajo z nami.

 • xtc

  Rusofili (komunisti) izgubljajo živce kmalu bodo v Eu enako zaželjeni kot islamisti in v istem rangu_tudi ti so pripravljeni v svoji divji prisegi večno rdeči MOSKVI SABOTIRATI eu tudi z orožjem in bombami ter terorizmom isti kot oni drugi:

  • razerznak

   kisli možgani na delu

   • xtc

    jEP!
    in resni dokazi kaj so komunistićni rusofilski prisežniki moskovskemu CK POČELI V IMENU PARTIJE IN moskve:lepo nas opominjaj Teharje;Rog;Šahti;Brezna;Jame in grobišča po Sloveniji_izdjalci in zločinci enkrat to ostanejo večno z njihovo prisego Moskvi:

    • tarantela

     Ja, in njihovi pradedje in potomci še v devetem kolenu. Amen!

     • xtc

      Točno tako in nič drugače Moskovski CK petolizci izdajalci in potencialni niovi zločinci:

 • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

  Na svetu ne bo miru dokler obstajata Amerika in vera.

  • garfi

   sebe vključi v svoj zapis

   • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

    Ne rabim nisem veren in nisem američan.

    • xtc

     Komunis in rusofil no taki ste že pognali yUGO PO HRIBU:

    • garfi

     si vernik v komunizem

  • xtc

   Tipično kar pride iz ustyugorusofilskega komunisti enako sem že poslušal v Yugi;lepše se nebi mogel razkriti:

  • b434241

   Ni vsaka vera enako slaba. Recimo vera v komunizem je veliko slabša od vere v Kristusa. Kristus je učil, da je potrebno druge spoštovati, ljubiti, drugim kaj dati. Da se ne sme ubijati in tako naprej. Komunisti ne verjamejo v boga, verjamejo pa, da se za osebno korist splača lagat, ubijat, krast. O islamu je pa že drugod veliko povedanega. Ne gre toliko za religijo, kot gre za ideologijo. Večina ljudi potrebuje neko zgodbo, s katero osmislijo svoje življenje. Tako pač je, taka je naša genetika. Zato je dobro, da je ideologija prava, in krščanska ni tako zgrešena, je pa res, da se prevečkrat zlorablja, oz. da potrebuje popravke. :)

 • xtc

  Če rusofilski komunisti(vidite jih kdo jih vodi_ob Kapelici);obtožujejo Rupnika izdajstva so prav patetični;Rupnik je bil v precepu ali upanje na preživetje pod NEMCI IN OBRANITEV PRED VSE HUJŠIM DIVJANJEM RUSOFILSKOKOMUNISTIČNIH GOŠARJEV;ki bi jih pobili vse vključno z nedolžnim prebivalstvom:
  Rupnik se je povezal z okupatorjem za rešitev naroda pred komunističnoruskim iztrebljenjem;komunistično rusofilski izdajalci pa z mOSKVO;DA BI UNIČILI IN IZTREBILI NARODNI DEL ;KI JIM NI BIL NAKLONJEN(VEČINA) IN PRIŠI NA OBLAST:

 • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

  Ameriški vojak govori o Ameriki

  https://www.youtube.com/watch?v=ESZN_YDE-TU

  Zelo poučno in zelo resnično.

  • garfi

   Kdo vse je proti odstranitvi zločinskih diktatorjev ?
   Zakaj ni teh omenil in ti tudi ne.
   Večina gleda stran in računa na profit.

   • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

    Aha se pravi je zdaj veliko bolje, ko ni več diktatorjev ampak anarhija, Isis in vojne?

    • xtc

     Še posebej :če ga ustvari Putinov prijatelj Asad se gleda vstran;a ne?

     • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

      Ja Rusi branijo Assada Američani pa Isis in oboji imajo svoje interese v Siriji s tem, da so Američani že uničili Libijo, Afganistan, Irak zdaj je na vrsti Sirija potem pa Evropa.

     • garfi

      zakaj enačiš kgb terorista putna z Američani ?

     • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

      Saj ne enačim Putina z teroristično Ameriko kje si pa to videl?

     • garfi

      Kaj smo že ruska republika ?
      Boš šel mahat z zastavico pri kapelici ?
      Pa ne pozabi rdeče rutke.

     • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

      Nismo ruska republika pa tudi Putin ne pride prvič v Slovneijo tako, da se nimaš kaj bat, da bi postali.

    • garfi

     Torej navijaš da se vrnemo v objem matere rusije ?
     Še malo kvasi neumnosti pa bomo kot venezuela

     • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

      Rusija ti noče popolnoma nič. Američani so tisti, ki so ti poslali migrante in ustvarili Isis.

  • xtc

   Približno enaka leva propaganda;kot pri nas ko komunističnilevirusofili privlečejo na RTV odpadniške koristolovce;opurtuniste ali stremuhe;ki morajo oditi iz SDS ko jih odkrijejo_enaka jamranja:
   Rešuje nas to ;da je JJ IN SDS TRDNA PODPORNICA zavezništva Nato in EU IN NE RUSIJE:
   Vojak razlaga in to navaden?
   Ta pa res vse ve še eden pijanček ali kak s kupom prekrškov;ki so ga zabrisali nečastno iz vojske ;ker je delal s**** to pa se zamolči:

   • b434241

    Mene ste SDSovci prepričali, naj ne volim SDS na naslednjih volitvah. Primca, Kanglerja, ali katero drugo desno stranko, SDS pa verjetno ne. Ste kot furmanski konji in ne opazite, da škodujete samemu sebi.

  • garfi
 • garfi
  • ĐSADERERĐŠĐŽAASBDDDVNBN

   Putin je pohvalil ta video in priznal, da se je nasmejal torej mi rusoflili sprejemamo ta video. In seveda vse pohvale Klemnu za odličen glasbeni video.

   • garfi

    RUSOFIL, TIRANOFIL..

   • tarantela

    Ta video je pa zlata vreden! Humor brez žlehtnobe.

 • tarantela

  No, tole je pa za tiste s širokim srcem in smislom za humor; za vse, ki imate radi ruske skazke in vse kar je lepega, saj ni le politika na tem svetu. To je topla pravljica o Vasilici prekrasni, film iz leta 1939
  https://www.youtube.com/watch?v=qdVzal_961w

 • Dostmamrecesije

  Če se ne motim, je morala vsaka država razpisati referendum o vstopu v NATO. Če ljudstvo odloči, da bodo vstopili v NATO, se Rusija nima pravice vmešavat v to. Saj bi v NATO rade vstopile tudi države, ki so bile nekoč del SZ. Temu Putinu kar nekaj stvari ne diši, ampak problem je v tem, ker za svoje notranje sovraštvo in težave išče sovražnika zunaj Rusije. Vse okoli njega so krivi, razen on. Zdaj že vidi rusofile kako bodo pljuvali po meni.

  • Mihilus

   Potem ne razumeš kako je si je NATO priključil države srednje in vzhodne Evrope. Te province so priključili k svojemu imperiju z vojno četrte generacije. Vse pridružitve NATU od 1990 naprej so potekale tako, da so najprej ciljnim državam oprali glavo z občutkom manjvrednosti. In nas potem povabili v svoj klub velikih in uspešnih kjer se lahko pretvarjamo, da smo enakopravni. Zavzeti smo bili s kombinacijo propagande in ekonomije. Vojske sploh niso uporabili, ker so nas uspeli zavzeti ideološko in smo kar sami na vso moč želeli k njim.

   • tarantela

    Če bi danes pri nas razpisali referendum o izstopu iz NATA in EU, bi bili verjetno v večini za izstop. Naše sanje ob vstopu v ti dve skupnosti sta se v tem času razblinile.

    • xtc

     Definitivno večinsko bi glasovali za ruski gulag_bemti kje se jemljete čudaki?

     • b434241

      A avstrijska možnost pa ni dobra? Avstrija je v EU, ni pa v Natu. Podobno je s Finsko.

     • mojadezela

      To je za nas najboljša možnost.

     • mojadezela

      Največji čudak na tem forumu si ti.

     • valentin

      Ne deluje najbolj zdravo, je res.

     • mojadezela

      saj tudi ni zdrav, vsaj v možgane ne.

     • xtc

      Rusofili sodite med čudakekot komunisti_v bistvu ste eni in isti cvileči ob Kpelici:

    • Olga

     Samo tistim, ki jim to ni bila osebna opcija!

  • xtc

   Evo ti ga na_Nato je okupiral in nasilno anektiral nekdanje članice Varšavskega pakta;te so v bistvu želele nazaj pod ruski škorenj;pa jim je to grdi Nato z okupacijo preprečil:
   Tule spodaj že imaš podoben izdelek_aleluja troli:

 • Mihilus

  Ameriški neo-coni so zelo veseli, da so uspeli dobiti nekoliko resnejšega “sovražnika” kot je bil boj proti terorju kateri je bil zadnje čase že kar patetičen. Zdaj bodo lahko spet svoje province silili v nabavo svojega ničvrednega orožja. Problem je samo ta, da tale novi sovražnik ne samo, da ima modernejšo obrožitev temveč tudi obvlada vojskovanje četrte generacije. S svojim propagandnim aparatom je prepričal že zelo lep delež prebivalcev Anglo-ameriškega imperija, da je Rusija the good guy in NATO zlo, ki ga je potrebno ustaviti. Morala in oprema Ruske vojske je odlična medtem ko je zavezništvo NATO v razsulu, razjedajo ga notranji spori. Ogromno kvalitetnega kadra je vojsko zapustila, vojske NATA že dolgo časa zmanjšujejo svoj sestav in so v zadnjih 20 letih močno znižale kriterije za rekrutiranje. Države NATA so z intenzivno imigracijo razbile kohezivnost svojih narodov, ljudje nimajo nobenega občutka pripadnosti. Pravzaprav je ogromno takšnih, ki bi se z vsemi sredstvi borili imperiju.

  NATOv imperij je v zatonu in v kolikor se ne spreobrnejo učinki multikulturne norosti bo za vedno pristal na smetišču držav tretjega sveta.

 • xtc

  Smostojna Slovenija ni nikolibila “intimna opcija” slovenskih komunističnihjugorusofilov_za njih je edinozveličaven CK v Beugradu in Moskvi z generalnima sekretarjema na čelu:

  • b434241

   Važno, da se amerofili zadovoljite z evrodiktaturo in prenosom sedeža komunistične internacionale v Bruselj.

   • xtc

    Kolikor vem je še vedno v Moskvi načeluje mu pa generalni sekretar in KGB jevec Vlado:

    • b434241

     To je problem, ker bolj malo razmišljaš in potem tudi bolj malo veš.

     • xtc

      No tako kot razmišljaš ti navadno razmišljam jaz ;ko opravim na školjki in potegnem vodo:

     • b434241

      To se tebi samo zdi. Če bi opravljanje potrebe tako dobro vplivalo nate, bi bilo super, da bi čim več časa preživel kar na wcju.

     • mojadezela

      Hahaha mogoče pa res večino časa preživi tam in potem misli kako pameten je.

     • xtc

      Samo opisal sem vama vajin doseg razmišljanja_da vaju podučim ;da nebo preveč obremenilo vajinih glav:

     • mojadezela

      Ti mene ne moreš podučiti prav v ničemer. Si preveč primitivnega razmišljanja in premalo razgledan.

 • valentin

  Ja, ko ti sape zmanjkuje in ne moreš biti prvi se izgovoriš, da te v teku sotekmovalec spotika, da ubira krajša pota, da ogroža sponzorstvo, posle itd. ,

  • xtc

   Ja to Putin jamra že ves čas ;da ga spotikajo:

   • valentin

    Zagotovo ga spotikajo, a do sedaj se je že večkrat pobral, medtem, ko se bo Barack Husein Obama poslovil od prekimavanja stricem iz ozadja in se poslovil od tekmovanja.

    • xtc

     Seveda jamra če ni sposoben in je državo pritiščal pred gospodarski zlom;nihče mu nebo preplačeval nečesa zato ker je pač komunist in Rus_še KItajcine:

     • valentin

      Ne omenjaj nesposobnosti, ker se je spravil nanj celoten NATO in nora EU, pa mu ne morejo do živega.

     • xtc

      Kolikor vem se je on spravil nad Ukrajino že preje pa je rovaril po Baltskih državak in sedaj jamra njegova nesposobna ambicioznos pelje Rusijo v gospodarski krah;še pragmatični Kitajci se ga ogibajo:

     • mojadezela

      Ti si ali slep in gluh ali pa samo neumen. Mislim da si bolj ono drugo.

     • xtc

      Lepo si se opisal tvoja propaganda(plačana) pa je vse bolj prozorna:

     • tarantela

      hi-hi

     • mojadezela

      Moja propaganda????Povej mi kaj več, ker ne vem o čem govoriš.

 • xtc

  Slovenski narod je res naro bedakov ;da si dovoljuje ;da mu jugorusofilski komunistični patroni takole solijo panet in lažejo;v nobeni od držav bivšega vzhodnega bloka;kamor je seveda sodila tudi yuga ni take rusofilije kot ravno v Sloveniji(še v Srbiji je je vse manj);in nobeden od narodov;ki je bil pod ruskim škornjem noče niti pod razno nazaj v njihov izkoriščevalski objem;Rusi so v vseh teh deželah izredno nepriljubljeni vključno z Madžarsko_ki je ravno tako okusila njihov teror:

  • valentin

   Se zna zgodit in se dogaja, da bo Grčiji prekipelo od norih EU birokratov in uničevalskega NATO ter se nagnila proti Rusiji, kjer vidijo verodostojnega partnerja.

   • tarantela

    S temi prikritimi grožnjami Grki tudi finančno izsiljuje Merklovo; enako počne Turčija. dokler so bo dalo, bodo praznili banke, ko bo zmanjkalo, bodo pa Rusi dali. Mi imamo pa menda od tega “postransko ” škodo.

    • xtc

     He;he;he ;kaj bodo dali Rusi?
     Sirotinjo?
     Tabogati so pa itak znosili vse na Karibe in ZDA in zahod:

     • tarantela

      Še ne tako dolgo nazaj so Grki odkrito grozili EU, da se bodo povezali z Rusi, če ne bodo dobili evrčkov. Pismo rosno, to je pa vsak lahko slišal. Evropske banke so takoj odprle prifošelne, tudi Slovenci ( pod Pahorjevo vlado) smo morali podpisati garancijo za lep kupček teh soldov, ki jih – mimogrede – Grki ne bodo nikoli vrnili in bo šlo iz naših skoraj preluknjanih žepov. Zakaj pa misliš, da nosi Merklova denar na jug Turkom in Grkom; seveda to dela po navodilih USA, oz NATA.

  • b434241

   Po svetu je vsak dan več ljudi, ki so na strani Putina in nasprotujejo Natu. Za Srbijo mi je pa malo mar. V resnici mi je tudi za Rusijo vseeno. Moti me politika zahoda. Odprta vrata islamistom, po drugi strani bi se pa radi šli vojno z Rusijo. Zame ni nič drugače, če je vzhodna Ukrajina ruska ali ukrajinska, je pa drugače, če se vsak mesec v Slovenijo uvozi 50 do 100 migrantov. No, na srečo bežijo iz Slovenije, ker smo prerevni. :))

   • valentin

    Na srečo, prav si povedal, sicer bi imeli tu že cel muslimanski harem.

   • xtc

    Točno tako;od njega že bežijo Srbi;Črnogorci;Kubanci; itd res jih je vse več:

  • valentin

   Zanimivo, da ne čutiš nasprotnih posiljevanj in terorja.
   Treba bo uporabiti širše prepustni filter in bolj objektivno
   analizirati.

   • xtc

    Ruskega so že bili priča tako ;da vemo kakšen je;sedaj je tu iše ilamski ugotavljam pa da so iste baže:

    • valentin

     Rusi in islam ne gresta skupaj, ni kompatibilnosti, zagotovo !

     • xtc

      Ja dva bedaka težko prosperirata skupaj_ravno zato je treba oboje ograditi za meje in mir;

     • valentin

      Ne vem kaj je s tabo narobe, morda potrebuješ boljšo družbo in se zato nujno ogibaj stare, ki je zate zelo kvarna in neperspektivna.

     • mojadezela

      Mogoče bi pa samo moral na rehabilitacijo od poškodb možganov zaradi ecstasija.

     • valentin

      Upanje zadnje umira, pravijo, a tu je upanja zelo, zelo malo, ecs. pušča nepopravljive spremembe v genetiki.

     • mojadezela

      Tebe bi jaz dal v živalski vrt, kjer bi bil ograjen in bi si ljudje trumoma hodili ogledovat podvrsto homo sapiensa-homo bedakus. Bil bi prava atrakcija. Ljubljanski ZOO, bi mastno služil na tvoj račun.

     • xtc

      A pol si pa tibil un v ZOO v Ameriki ;ki so streljali po njem_da si tako nasršen?

     • mojadezela

      Ne da bi vedel. Jaz nisem nič nasršen, samo ti si neumen.

  • mojadezela

   Ne lapaj v tri krasne, ker si navaden hujskač. Madžari so v dobrih odnosih z Rusi, za to je poskrbel Orban in je zelo zanimivo, ko hvališ Orbana, še nisem slišal od tebe kake kritike na račun tega, da je Putinov prijatelj. Jaz si prav tako ne želim biti pod ameriškim škornjem, medtem, ko bi ti najraje videl, da bi v Sloveniji imeli vsaj 3 ameriške baze. Temu jaz pravim licemerstvo.

   • xtc

    Seveda ljubijo Ruse sploh po zatrtju njihove vstaje in po polnih grabnih posiljenih in poklanih žensk ob Balatonu res jih ljubijo verjamem ti _tako;da bi jih poklali:
    Orban je pač samo pragmatik;ki ve kje je meja::

    • mojadezela

     Dej spat pejd, ker očitno od knofov že par dni ne spiš in se ti že blede, da take kvasiš in vpletaš dogodke izpred pol stoletja.

     • xtc

      Ja resnica jeboleča rusofilček te ljubezni Madžari niso pozabili in je tudi ne bodo:

     • tarantela

      a to je radio Erevan povedal?

     • xtc

      HE;HE;HE RESNICA IN ZGODOVINA STA PAČ K******; katerih realnost boli kot hudič:
      ŽAL SO TUDI pREKMURKE BILE DELEŽNE TEH DAROV;da o ropanju in drugih stvareh niti ne govorimio:

     • tarantela

      To so bili Donski Kozaki; menda so fajn orihtali, bolje kot domači. Žal je Kozake Stalin zreduciral in si Putin ne bo mogel pomagati z njimi, kar je velika škoda.

     • xtc

      Nič zavajat;ker je bil noj sorodnik ponekem čudnem naključju dodeljen enotam KNOJ_A ;ki so patruljirale ob meji od Fale vseskozi do Hrvaške meje je imel vse to možnost videti in videti v živo tako ;da nategi nebodo prijeli:

     • tarantela

      Jej, jej, Ti si pa politično kontaminiran, si imel žlahto pri KNOJ-u! Tukaj namreč ozmirjajo vse prednike in potomce teh sovragov.

     • xtc

      Ja žlahtnik je bil prisilno mobiliziran in nato kot “PROSTOVOLJEC” DODELJEN TJA:

     • valentin

      Tovrstne darove so zapuščali tudi Italijani, Nemci itd., povsod kjer se je
      potikala vojska.

     • mojadezela

      Ti, da poznaš resnico???? hahahaha…..ti si moron na 3-kubik

 • mojadezela

  To je navadno hujskaštvo. Rusija nam nič noče. Američani pa bi radi prodali stare zaloge krš orožja vshodoevropskim državam, ki so presrane, ker jih non-stop strašijo z nekimi ruskimi grožnjami. Resnično si NATO želi vojne, ker neprestano dreza v Ruse jih neprestano blati in jih obkroža s svojimi bazami. Ven iz NATA in razglasiti nevtralnost, ali pa naj nas sami vržejo, kar bi bilo še najbolje.

  • valentin

   Samo NATO se oglaša in opozarja na nevarnost z ruske strani, ki je ni. Torej, dejstva potrjujejo, da je z
   zahodno vojaško zvezo močno narobe.

   • mojadezela

    Že zdavnaj bi se morala razpustiti ta krvi željna organizacija. Varšavskega pakta ni več torej naj razpustijo tudi NATO, ker nima več nobene funkcije, razen tega, da za amerikance dela svinjarije po celem svetu.

    • valentin

     Ravno o tem sem razmišljal, da ni več
     potrebe po takšni zahodno vojaški tvorbi, ki nima pomena, razen z namenom, ki si jih že omenil.

    • tarantela

     Se mi zdi, da nekateri še niso odrasli in bi se radi igrali vojake.

     • valentin

      US vojake ? zanje je bilo izdelanih že
      mnogo in preveč krst odpeljanih iz bojišč iz celega sveta v ZDA. Zakaj ? Ne bojujejo se več proti zlu kot v 2. Sv. vojni, ampak za interese njihovega izprijenega vodstva, ki ni plemenito in ni v dobro bit nacijam, ki ne ogrožajo, a si samo želijo živeti po svoje in ne pod njihovim diktatom in jarmom.

 • xtc

  Pravilno je ;da se na meje namesti vojsko in orožje;vendar zgolj zaradi varnosti;zoper Rusijo je le treba stegniti gosodarske sankcije in Rusija bo padla gospodarsko na kolena kot je CCCP;ZAKAJ VOJNA :ČE VSE DOSEŽEŠ Z PRAVIMI EKONOMSKIMI PRIJEMI:
  Nizke cene ;energentov;surovin;sankcije in konec bo enak kot pri CCCP gospodarski in finančni zlom;
  ZDA niso CCCP porazile z orožjem ampak gospodarsko in Rusija je na isti poti zloma:Rusija je dejansko tehnološko in gospodarsko na nivoju tretjega sveta tako kot nekje Iran:

  • tarantela

   Ti povem, da Rusija takoj crkne, če Slovenci nehamo trgovati z njimi.

   • xtc

    Definitivno in iz same zamere pridejo požgat Kapelico:
    Kam boste pa pol hodil hodit po kolenih in cvilt za matjoško Rossijo?:

    • tarantela

     No, počasi prihajaš k sebi.

     • xtc

      ?????????

     • tarantela

      Potrpi, saj bo!

     • xtc

      ?????????????????????????????

     • tarantela

      višja matematika…

     • xtc

      ????????????????????????????????????????

     • tarantela

      Dej mal špari vprašaje, jih boš še drugje rabu!

     • xtc

      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • valentin

     No vidiš, da gre. Humor namreč.

   • valentin

    Ja, baje si Rusi ne morejo oprati perila, ker jim Gorenje ne dobavlja več pralnih mašin.

  • valentin

   Še dobro, da nimaš kakšne višje vojaške funkcije, sicer bi si že dal zmoliti kakšen ” father our “.

   • xtc

    Boš hudo jokcak;ko bogospodarskofinančni “škrip” vaše Rdeče Meke?

    • valentin

     Rdeča je zame samo ena izmed barv v
     pestri paleti zajedalcev . Vklopi razum in ne jemlji vedno račun, ki ga ne boš mogel plačati.

     • xtc

      Jaz sem ga že ne maram islamitov;rRusov niti rusofilov_komunistov so zame enak d******** in ne vidim za njimi nobene potrebe tukaj:

     • valentin

      Jaz te imam prav rad, da si ti tukaj, no tam kjer si, svobodno pod soncem, le,
      da ne počenjaš neumnosti in pišeš
      nesmisle.

      p.s. stare mame in dedki so že pokojni

 • xtc

  ZaNIMIVO BO VIDETI FRISE LEVAŠKIH RUSOFILČKOV;KO BO MORALA DAT soldate za Baltski teritorij:
  Za slo vojsko pa velja med Nato vojaki rek ;da je hudo nezanesljiva in čudna poveljniški kader pa izrazito proruski zato jih bodo razdelili na več delov med druge;naši častniki pa bodo dobili le mariginalne naloge:

  • valentin

   Za mizerno plačo in delo za tuje interese so Slo vojaki še predobri.

 • valentin

  Tudi Grčija je očitno žrtev izsiljevalskega orožja Sionistov in ZDA, sicer bi Cipras, vsaj po obisku Putina, rekel ne NATO Izraelskim vojaškim vajam na Grškem ozemlju. Vaje so namenjene dokončnemu uničenju Palestine, na kar javno opozarjajo prav člani Narodnega odbora za osvoboditev Palestine. Pri tem pozivajo Grške upornike, da vsaj ponovijo akcije, kot so blokirali Izraelsko ladjo, ki so jo natovarjali z orožjem leta 2009 v Grčiji, ko je potekal genocid v Gazi. Tudi sedaj Izraelska mornarica dnevno strelja na ribiške ladje Palestincev in samo v preteklem tednu je bilo 12 ribičev nasilno odpeljanih, njihove ladje pa težko poškodovane. Vse v času te mornariške vaje ! Seveda na ladjah ni bilo drugega orožja kot mreže in nekaj trnkov. Ribištvo je pač ena zadnjih prehrambenih dejavnosti, da lahko 70.000 ljudi v Gazi preživi, Izraelcem pa je pomembneje Palestino dokončati in za vedno olastniniti plinska in naftna polja. Zato je več kot neprimerno, da Grčija te vojaške vaje podpira, da se je pridružila Ameriško Sionistični navezi tudi zdaj, ko naj bi Grke vodila leva stranka. Američani pa vsako leto podarijo kakšne 3 milijarde Izraelu za nova orožja, kot je Grčija pred več kot 10-imi leti kupila za več kot 20 milijard orožja prav v Izraelu. Ja, izhod iz NATO nacizma je edina rešitev, pa ne samo za Palestino, s tem bi tudi pri nas za vedno odstranili oprane orožarske glave, ki so si nasilno vzeli vodilna mesta v politiki. Grki pa naj resno razmislijo ali se jim bo dvoličnost in hinavstvo obrestovalo? Ali pa je sporazum z Merklovo za dolga leta uničil Grško samostojnost in, če hočejo ime Grčija zadržati, morajo ubogati gospodarje! /virGlobalCir/

  • xtc

   Lubi jezus vzami še kake tablete ;da se ti še ne poslabša stanje:

   • valentin

    Ne razburjaj se, vidim, da te vsaka resnica popolnoma zmede in pretrese.
    Jezus pa je za vse enako dober, verjemi.

 • xtc

  Človek ne more zadržati smeha ob rusofilskokomunističnih blodnjah in mokrih sanj:
  sAMO SMEJEM SE BUTASTIM IZPADOM zakaj Tsipras ni Grčije popeljal iz EU IN nATA v roke Putinu?
  Kaj bi mu PUTIN dal?
  Sirotinjo?Ga odrešil bankrotA?
  Sankcij?Glave na kolu?
  Dva GOSPOPDARSKA BOLNIKA REŠUJETA DRUG DRUGEGA::
  IN ZA KONEC NAJLEPŠI KOMUNISTIČNI DEL_PAlestinci (muslimani) so prijatelji Moskve in rusolilov_no teroristi;ki jih je tudi že Egipt iz varnostnih razlogov zagradil;vse rove pod Gazo pa zalil z Nilom;ker ni bilo konca ne kraja terorizma:in seveda ygorusoliski komunisti ne morejo iz kože palestinci(teroristi) so žrtve;kot leni in zapravljivisocialistično mahnjeni Grki:
  Prev je ;da Judje delajo red na bližnjem vhodu in krotijo tolpo tam ;drugače bi bilo še huje:
  Seveda pa rusofilski komentatorček še posredno namiguje na to ;da je bil yugo komunističen raj uničen z strani ZDA;ker je bil bojda super uspešen model_seveda mokre sanje in laži;saj se je komunizem zažrl samega sebe in ko je pufodajalce minila volja po devanju pufov se je tudi komunistični raj sesul;kot še vsi in tudi ruski se bo gospodarsko;kot se je enkrat že:

  • valentin

   Ne samo, da ne razumeš, tudi bereš in pišeš bolj slabo.

   • xtc

    Ja hudo je ko te nekdo razgali;a ne:
    Yugonostalgičnirusofilskizadrtkomunist;podpornik terorizma in antisemitist_točno taki ste bili v yugi in enak besednjak ste imeli_ne da se vas zgrešit in ne morete prikriti kaj ste_nagon po komunizmu je močnejši od razuma:

    • valentin

     Svetujem ti temeljit pregled pri psihiatru,
     in pozanimaj se prej, da ni slučajno Yugonostalgičnirusofilskizadrtkomunist;podpornik terorizma in antisemitist z nagonom po komunizmu, ki je močnejši od razuma:

     • xtc

      gGlej revček:
      Si točno enakih besed inrazlag ;ko moja nekdanja učiteljica zgodovine v Yugi(sekretarka partije na šoli) povsem enak besednjak o grdih ZDA IMPERIALISTIH in grdih JUDIH ;KI ZATIRAJO uboge naše brate Palestince ;ki se z taktiko NOB JA (BERI TERORIZMA) UPIRAJO FAŠISTIČNIM JUDOM in naši bratski državi socialistični Rusiji;ki pomaga zatiranim narodom Bližnjega Vzhoda kot mi pri osvobajanju:
      Na kar je še organizirala zbiralno akcijo denarja na šoli za uboge teroriste Palestince in kjer je prišlo med mano in njo do hudega spora ker sem ji obrazložil ;da Palestinci niso moji bratje in da denarja pač ne bo;na kar je nekaj čebulila še staršem ;ki so ji povedali isto;no nekako tak pa si ti:

     • valentin

      Ravno ti me obtožuješ in sodiš po principu bivše yugo partije.

     • xtc

      Seveda te sodim :če sem imel z takimi b***** opravka žeod mladosti;vas zavonjam na kilometre:

     • mojadezela

      Pusti ga, ne dovoli mu, da bi te potegnil v svojo neumnost.

     • xtc

      Resnica ni neumnost in boli vas kot hudič;ko se vas razgali:

     • tarantela

      Mislim, da bi Ti lahko odprl delavnico prerokovanja in branja usod. Toliko vsega veš o ljudeh, da bi Ti posel zagarantirano cvetel. Pridem na otvoritev, če ne boš predrag…

     • mojadezela

      hahahha

     • valentin

      In prinesi mu mu še kakšno ustrezno substanco.

     • mojadezela

      hahah, pa ti pojma nimaš, kaj je resnica in realnost, ker živiš v svetu XTC-ja. To povzroča luknje na možganih, kar pa se ti že zelo pozna…..

     • xtc

      Ko se vas razgali jugorusofilske komuniste popi****** to vas boli;ker se ne da prodajati laži:

     • mojadezela

      Nič me ne boli, ker ti mene ne moreš užalit. Si preneumen…..

     • tarantela

      Dons maš pa en stand by na portalu.

     • xtc

      Živčki?

     • tarantela

      Jok, pampers. Zaradi smeha.

     • mojadezela

      Dec je varnostnik in je na šihtu, sej vidiš, da je non-stop pred compom. Verjetno, ga tudi v vojsko niso vzeli, pa se je moral zadovoljiti z varnostno službo, sedaj pa svoje frustracije izliva na nas.

     • tarantela

      Mogoče mu bo na ta način odleglo…

     • valentin

      Potrpljenje je božja mast, a gorje tistemu, ki se z njo maže.

     • xtc

      Hi;hi;hi prav smešni ste ;ko vam pohajajo živčki:

     • xtc

      Aha a sta z mamico podrla kupček pred aja ;aja?

     • tarantela

      Sej pravim, da moraš šlogarnico odpret.

     • xtc

      Torej nič kupćka podret?
      Kar z us**** plenico spat?
      No pol pa ni čudna ta nasajenost:

     • tarantela

      Zdej se mi je pa zehat začel, je že dolgcajt. Lahko noč!

     • valentin

      Mu ni pomoči, čeprav sem vložil precej naporov za human in konstruktiven dialog, a glej iz njega bruha ogenj in sovraštvo – neumnost brez primere.

     • xtc

      In to razlagajo komunisti_za crknt od smeha:

     • valentin

      Ma ti nisi za v nobeno komuno, niti tisto
      od Marleya.

     • mojadezela

      tudi jaz sem poskusil isto, pa sem izpadel yugonostalgičen komunistični rusofil.

     • valentin

      Pa sva že dva, hvala Bogu.

     • AkcijaReakcija

      Stari ti si tak hudo razgledan in pameten, da se samo čudim, kje še najdeš čas za pisanje vseh teh komentarjev, saj moraš bit v življenu s vso to brihtnostjo zelo uspešen podjetnik ali svetovno cenjen kirurg. Kako ti uspeva vse to združit, da lahko še par ur na dan časa nameniš pisanju vseh teh komentarjev? Al si penzič?

 • valentin

  Zdaj je jasno, da so Egiptovsko letalo sestrelili.
  Seveda je danes vsako razlaganje, kako bo treba veliko časa, da najdejo zrušeno letalo zgolj velika vojaška laž. Tudi zadnji primer, ko je nenadoma padlo v morje Egiptovsko letalo in ga še vedno niso našli, niti črne skrinjice ne, pri tem ni izjema. Celo Egiptovske oblasti lažejo javnosti, da je treba počakati še 14 dni, da bo priplula na območje tragedije francoska ladja, ki bo poiskala črno skrinjico. Zelo umazan štos, kot bi imeli Francozi ladje na Marsu! Zdaj je znana resnica! Egiptovsko letalo je priletelo v središče Ameriške pomorske vojaške vaje in takoj strmoglavilo. Čudno, kajne? Seveda so zamolčali javnosti, a so nekateri le odkrili, da je šlo za vajo Phoenix Express 2016. In zdaj bodo ponovili laž o malezijskem letalu, pa German Wings in podobne tragedije, kajti, če bi letala našli bi videli, da jo šlo za vojaško sestrelitev, tega pa ne smejo dovoliti. Amerika res misli, da je bog in lahko pobija kjerkoli in kogarkoli brez kazni! /virYourNewsWire/

  • xtc

   Ti a oni nad Ukrajino ;ki so jih sestrelili Rusi pa nič?Aoni so se pa sami:
   Zopet teorije laži:zarot ipd komunističnega podtikanja inpevar;si pač le še eden od yugorusokomunistekov;ki vas najbolje pooseblja šef v Murgljah:

   • valentin

    Glej ti verjameš samo eni strani, jaz ne. Vrtam, raziskujem po spletu in si ne domišljam, da imam vedno prav in sem vseved.

    • mojadezela

     Nima smisla se z njim pregovarjat, ker drugega kot NBC, BBC, CNN ta revež ne pozna. In za njega je vse kar tam lažejo sveta resnica. Škoda je le to, da bukselj še ni dojel, da obstajajo še drugi viri informacij.

     • tarantela

      Oprosti, a on ve kaj je NBC, BBC, CNN?

    • xtc

     Besednjak te izdaja;kaj si_še posebej te je izdalo ono o ubogih teroristiH Palestincih:

     • mojadezela

      hahaha pa ti maš res zluknjane možgane od kemije…….

     • xtc

      Boli;ko se nehote izdate in ne opazite;a ne?

     • valentin

      Bolj označen kot si ti res ne moreš bit.

     • xtc

      Obup ob razritju je huda reč ;a ne?

     • valentin

      Ne obupaj, razmišljaj in treniraj možgane.

     • mojadezela

      ne vem o čem govoriš, vem samo to, da si beden.

     • xtc

      He;he;he boli ;ko si enkrat razgaljen ;a ne?

   • mojadezela

    Kje imaš dokaze, da so ga Rusi. No kar na plan z njimi prosim. Če mi to dokažeš, se bom posul z pepelom in bom s teboj vred pljuval po Rusih. Saj to ni pretežka naloga zate, glede na to, da si ti edini, ki pozna resnico.

    • xtc

     Kje imata vidva dokaze za vajina trolanja no a bo šlo z dokumenti na mizo:
     Nizozemci so zelo verjetno prepričani v odgovornost Rusov;sicer pa Putin bo moral za svoje neumnosti krepko seči v žep tožba zpoer Rusijo je že na sodišču nebo poceni:

   • valentin

    Te Murgle so res popularne, a jaz vem le, da so
    nekje v Ljubljani, da je moj šef od tam, preberem od tebe, nisem vedu.

    • xtc

     Sj ne veste vi ste zato da ne veste in ne mislite to počne vaš šef v le na komando :

     • valentin

      Ne, ne, ne, mogoče se boš premislil, moj šef ni iz “tega sveta”.

 • xtc

  Zelo ;celo do solz me nasmejejo že hudo zmedeni rusofilčki ;ki prično;ko se ne da več prodajati laži ali so razkriti;z trolanjem o nekih zarotah in domala so celo strokovnjaki za iskanje “flight recorderjev” in celo vedo vse kaj se je dogajalo z letali;za katere še nihče točno ne ve kaj se v resnici točno je dogajalo v zadnjih trenutkih na njihovih krovih;zanimivo pa je ;da ta spoznanja popolnoma izgubijo ;ko gre za Malezijsko letalo;ki so ga nad Ukrajino sestrelili bodfisi ruski plčanci bodisi proruski separatisti z BUKom ;tam pa trolajo;da vse ni nič res: Zanimivo:

 • valentin

  Naj razveselim xtc-ja, ker vrtam še iz drugih medijev poleg CNN, BBC,
  Pravda, itd.
  Kajti G7 se je vkrcal na Titanik.
  Japonci so pretekle dni gostili samooklicane svetovne velikane, G7 kot jih poznamo. Najprej je neverjeto dejstvo, da so med sedmimi velikimi
  državami tega sveta kar trije, ki so zločinsko vodili 2. svetovno vojno,
  Nemčija, Italija in Japonska. Povzročitelji te vojne in vseh ostalih so seveda organizatorji srečanja, torej ZDA. In kaj so se morali dogovoriti? Da bodo junija podaljšali in razširili sankcije proti
  Rusiji, torej je Titanik pripravljen, da izpluje in konča svojo pot.
  In prav je tako, da Zahod dočaka Rotschildovo zgodbo o Titaniku, seveda z enakim koncem, torej večnim potopom! Zanimivih je kar nekaj podrobnosti. Izdajalska Hitlerjeva hčerka je zagovarjala, da bi ukinitev sankcij bila absolutno prehitra, Poljski Rusofob na mestu predsednika EU Sveta Tusk zahteva celo razširitev sankcij, edino Japonci, čeprav po obisku Putina, so bolj tiho ostali. Seveda, ko pa so grožnje nad njimi izjemne, Fukushima še gori, ampak, če je Cipras skočil v dober dogovor s Putinom, morda tudi Japonci preskočijo sovražni Zahod. Kaj pa Slovenci?
  Smo pripravljeni na škodo, na žrtve, nam to ni mar, za nas so pomembne odločitve naših poglavarjev, ne tistih, ki celo govorijo Slovensko!

  • tarantela

   Upam, da se ne bomo še mi potopili, škoda pa vsekakor bo.

   • valentin

    Potop je neizbežen, lajemi zrak in vzdrži.

  • xtc

   Točno tako RUSKI tITANIK JE IZPLUL;SEDAJ ZAHTEVAJO jAPONCI OKUPIRANO NAZAJ ŽE aBE JE TO JASNO POVEDAL:

   • valentin

    Marsikaj se da doseči, brez groženj, vojne, napihovanja, a zato je potrebna modrost, ki jo
    morajo tako eni kot drugi dogovoriti.

    • mojadezela

     Največ modrosti so hočeš nočeš pokazali pač tako osovraženi Rusi, vsaj do te točke, lahko se še vse spremeni ampak trenutno je jasno, kdo neti vojno in kdo umirja situacijo.

     • xtc

      Definitivno vojno neti Putin;ki je napadel Ukrajino in šari po Bltskih DRŽAVAH TOREJ JE ZADEVA JASNA:

     • valentin

      Nama je jasna, a ti boš moral še razčistiti, pa ne z mano in mojadezela

     • xtc

      Vama je jasna le petokraka v Moskvi in Putin za šefa CK IN PARTIJE;VSE OSTALO TAVATA V MEGLI:

     • valentin

      Menim, da se v tej megli dobro znajdeva
      in znava poiskati sonce, lahko bi se učil
      od naju.

     • xtc

      Ja vidim da sta uspešna v tavanju in prodajanju rdeče megle_le kupcev vama zmanjkuje:

     • mojadezela

      Hehehe kok ti špila, da že zvezde vidiš.

     • xtc

      Špila vam rusofilom ;ker ne morete nobenga več nasamariti;še Srbi in Črnogorci bežijo v nATO;kUBA GRE OD pUTINA PREČ NIHČE VEČ NOČE IMETI POSLA Z NJIM RAZEN SLO RDEČIH TROLOV ;KI BI UMRLI ZA NJEGA;ČE BI JIH LE OB kAPELICI MALCE POČEHLJAL ZA UŠESI;PA ŠE Z TRTICO BI POMAHALI OD VESELJA:
      Ja ;norot na rdečo zvezdo; Moskvo;CK JE NEOZDRAVLJIVA JE LE ENO ZDRAVILO ZOPER TO:

    • xtc

     Japonci so lepo povedali da se morajo Rusi pobrati z Kurilov;ki so jih strahopetno zasedli;potem ;ko je Japonska defacto kapitulirala in tega JAPI NE BODO NIKOLI ODPUSTILI rUSOM;GRE ZA HUDO NEČASTNO DEJANJE:
     sICER PA V DIREKTNIH SPOPADIH Rusi Japi so jih Rusi vedno fasali ;da se je kadilo za njimi_Cušima_Port Arthur:

     • valentin

      Pa ti veš kakšni okupatorji so bili Japonci in kaj so počeli v Aziji in na Kitajskem,danes se več to ne more ponoviti, pa sam gojim simpatijo in spoštovanje do te nacije Dalnjega Vzhoda.

     • mojadezela

      Japonce so najprej, naščuvali Angleži proti Kitajski, ker so hoteli kitajsko zlato. Kitajska je takrat imela ogromne zaloge zlata, saj so porcelan in svilo prodajali izključno za zlato. Japonce se izrablja za geopolitične in druge interese vse od takrat, le da sedaj že precej časa to namesto Anglije to počne ZDA.

     • valentin

      Ja to je ta AA imperij, ki zganja hudiča po svetu in je zadnji v vrsti zveri iz Sv. pisma, ki mu je prirokovan padec.

     • mojadezela

      Vsi imperiji padejo. Tudi ZDA imperij bo. Oni sami seveda nočejo uporabljati besedo IMPERIj, ker je dobila slab prizvok zaradi britanskega imperija. V resnici pa je točno to, saj širi svoj vpliv, tako z vojno kot ekonomsko.

 • tarantela

  Družba, lahko noč!

  • valentin

   Dobro ostani in lahko noč.

  • mojadezela

   lahko noč

   • valentin

    Tudi tebi voščim.

 • xtc

  Upam le ;da zahtevo po čim več soldatih za Baltski kvadrant Nato pošlje Sloveniji čim preje še prted Putinovim obiskom_zanimivo bo za smejat:

 • xtc

  Moram pa še definitivno nekaj zapisati o ubogih trudečih se rusofilskih prodajalcih rdeče megle:
  šE DANES SE SPOMNIM PODOBNEGA BESEDNJAKA NJIHOVIH KOMUNISTIČNIK KAMERATOV IZ YUGE;KI SO PELI IDENTIČNE PESMICE KOT ONI MALO PRED RAZPADM cccp:
  Dnevno sonas futrali kako je CCCP št ena v svetu tako vojaško;kot drugače;kako moderna orožja ima in kako je samo še vprašanje časa kdaj bo zlomila ZDA in Nato ter samo še odštevamo sekunde do bankrota ZDA in Zahoda;no nato je prišla kruta realnost riknila je CCCP;Juga;vzhodni blok in očitno se bo zgodovina pšonovila še enkrat:

 • zoro

  da bi rusi napadli poljsko težko verjamem, bi pa bil zelo vesel , če bi ruknli turke in to dirkt sredi čela blesava erdoganova!

 • berendy

  Nas bosta pa Cerar in Erjavec Putinu, ob njegovem obisku Vršiča, kar šenkala.

 • soc

  Spet udarna tema za ruske in FDV trole, svi na broju…

 • Hribouc

  Zelo tajni načrt predvideva, da RasPutinovi tanki udarijo kar po glavnih prometnicah od Vzhoda proti Zahodu takoj po končani maši pri Ruski kapelici. Poljake in Erdogana bodo pohodili v parih dneh, v Srbiji in na zapufani madžarski bodo Rusjake prosto spustili čez. RasPutin in Kučan bosta imela večerjo
  na blejskem gradu in žurala bosta do jutra, ko bodo tanki čez prevozili Slowenistan in zastonj tankali na Petrolovih pumpah, kjer bodo svečani sprejemi s kruhom in s soljo ter v rdeče oblečenimi topless mladenkami Lukafakisove ZL. Kordiševski bo imel svečan bombastičen govor na trgu Revolucije v Lublani, asistirala bo Tomićka in ostali Srbijanci na položajih v Kučanovem Slowenistanu.Seveda bo proslava združena z Pravoslavsko mašo pred Univerzo. Ker bo RasPutinu tako všeč bo kar iz Slowenistana, natančneje-z Lublanskega gradu, na katerem bo visela slowenistanska, pardon, ruska zastava, vodil osvajanje prekletega in razuzdanega Zahoda Evrope.Z lublanskega gradu bo odletel direkt na veliko parado zmage čez tri dni v osvojeni Pariz. Kaj pa Džermeni, pravite? Saj tam ima prijatelje, Merklco in Scroderja, ki prodaja njegov plin in nafto po Zahodu in ljuba Džermeni bo kapitulirala, ko bodo pregazili in uničili do tal Varšavo in Prago. Pol bo pa novi Demokratični socializem od Bajkala do Bretonske obale.

 • Seveda obstaja resna grožnja, logično, a zato ker Nato kopiči vojsko pred Rusko mejo.

 • viisaus

  Nisem kakšen rusofil,toda poglejmo dejstva.Koliko suverenih držav je v zadnjih 10 letih napadla rusija in koliko zda– nato.Saj ni potrebno biti posebno pameten da nekdo razume pomen vsega skupaj.V zda in ostalih članicah se vojaški proračuni krčijo in če hočeš da se zvišajo,potrebujeh stalno napetost–upajmo lahko,samo da ne bo kakšne vojne.Vse nekdanje države varšavskega sporazuma, katere je terorizirala nekdanja sovjetska zveza jih v bitu razumem,, oni imajo z rusi negativne izkušnje,,toda to kar nekateri mediji.med njimi tudi nova24(ki je drugače za mene osebno mnogo bolj verodostojen..kot ostali mediji),se gredo marketinški populizem.Nalijmo si čistega vina in priznajmo,da če ne bi zda,zaradi lasnih interesov,razsula pol bližnjega vzhoda,, ne bi v evropi vedeli ne o beguncih,ne o migrantih.Nenazadnje je Nemčija zavrnila 99 % ukrajinskih beguncev in sprejela vse te arabce,zaradi katerih nas bo še kako bolela glava v prihodnosti…….