Navdihujoče besede Viktorja Orbana, ki jih tudi sam živi: Več, kot ima država otrok, več ima prihodnosti

(Foto: Wikipedia)

Svetovna populacija hitro narašča, medtem ko je stanje v Evropi povsem obratno. Madžarski premier Viktor Orban, ki je govoril na demografskem forumu v Budimpešti, je izpostavil, da je Evropo, ki  je stara, bogata in šibka, močno prizadela množica ljudi, ki je mlada, revna in močna. Smer tega gibanja sledi neizprosnemu trendu in le vprašanje časa je, kdaj se bodo te množice spet usmerile v našo smer.

Orban opozarja, da ima Evropa na voljo le nekaj časa, da oceni nastalo škodo in zapolni vrzeli, ki so zatresle njene temelje, saj lahko bizarne koalicije aktivistov za “človekove pravice” in tihotapcev kadarkoli sprostijo vozel in bodo te množice spet pred našim pragom. “Le malo časa imamo, da reorganiziramo naše politike v luči sveže pridobljenih izkušenj in uskladimo naša stališča.”

Po prepričanju Orbana ostaja diskurz o migracijah v Bruslju še vedno ujetnik politične korektnosti. Še vedno namreč bolj spoštujejo tiste, ki govorijo v imenu aktivistov za človekove pravice in evropske liberalne elite. “V Evropi še vedno lahko srečamo ljudi, ki kot ekstremiste označujejo ljudi, ki si drznejo opozarjati na povezave med migracijami in terorizmom ter na kulturne konflikte, ki nastajajo med migranti in avtohtonimi prebivalci celine.” Orban poudarja, da se danes veliko ljudi opravičeno sprašuje, koliko incidentov, ki so se pripetili v Parizu, Bruslju, Berlinu in Manchestru, se mora še zgoditi, da se bomo končno zavzeli in se pričeli braniti, da bomo lahko živeli na celini, kjer se nahajajo igrišča z veselimi otroki, ne pa sirene policijskih avtomobilov in reševalnih vozil.

Za prihodnost je nujno, da zaščitimo otroke
V luči nedavnega napada na Manchester je Orban povedal, da je bil to napad na prihodnost Evrope, saj so bile tarče napada nedolžni mladi ljudje, ki se niso bili sposobni zaščititi. Izrazil je polno podporo Madžarske Veliki Britaniji in dodal, da je treba narediti vse. da se zaščiti prihodnost Evrope. “Morali bi povečati zaščito južnih meja Evropske unije in preprečiti vstop vsem tistim, za katere velja najmanjši možni sum, da želijo napasti naše družine in otroke.” Izpostavil je, da Madžarska zagovarja stališče, da lahko svojo prihodnost zaščitimo le, če zaščitimo naše otroke. Če jih ne moremo vzgajati na varen način, s tem ogrožamo svojo prihodnost. Madžarska bo iz tega razloga zaščitila svoje družine ne glede na ceno in nasprotovanje, ki bi lahko prišlo iz Bruslja.

Vedno manj zakonskih zvez ustvarja vedno manj otrok
“V Evropi smo priča silovitemu boju med konkurenčnimi vizijami prihodnosti. Izhodiščna točka te razprave je, da medtem, ko je vedno več ljudi, ki nas obdajajo, v Evropi populacija upada.” Po prepričanju Orbana je napočil čas za konkretne pogovore, saj Evropa, naša skupna domovina, izgublja boj med velikimi civilizacijami. Vedno manj zakonskih zvez prinaša vedno manj otrok, zato ni čudno, da se populacija stara in upada. Orban opozarja, da smo v Evropi priča dvema različnima pogledoma  eden izmed njiju želi demografski problem nasloviti prek migracij, drugi pa zagovarja stališče, ki ga deli tudi Madžarska, da je demografske probleme treba reševati na podlagi opiranja na lastne rezerve.

“Za madžarsko vlado družina predstavlja središče vizije za prihodnost,” je povedal Orban. Dodal je, da se strinja z motom demografskega foruma, ki se glasi “Narediti družine spet močne,” in dodal, da so močne družine tiste, ki bodo prispevale k ustvarjanju močne, konkurenčne družbe in ekonomije tako na Madžarskem kot tudi v Evropi. “Na Madžarskem imamo cilj imeti čim več otrok, kajti tam, kjer so otroci, je tudi prihodnost.”

N. Ž.

 • Slovenec

  Kdo si pa lahko privošči 6 otrok? Orban, Janša in župniki …..LOL

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Tvoji siptarji, cefurji in kozjejebski migranti, katere vi levuharski prasci uvazate v Slovenijo imajo vsi po 10 jebenih mladicev! Izfukal nas bojo iz lastne drzave, ti se pa norca delas, preklet idiot! Ce bo slo tko naprej bo tvoja baba nosila burko, ti pa turban! Budala!

   • Steiermark

    Takšni hlapci – izmečki normalnega človeka, tega niso sposobni dojeti, zato plešejo po muziki rddečih genocidnih prascev……

  • Koliko jih imaš ?

   • Steiermark

    Takšni izmečki je bolje, da jih sploh nimajo ter da ne širiijo svojih pohabljenih genov….

   • stajerc5

    Nobenih, se je ze izpovedal, da je asexuel, pomeni, v sebe zaljubljeni drkadzija!

  • janez zorman

   Zgodovinski spomin ??? Spomni se samo nekaj desetletij nazaj, pred partijsko revolucijo in pred vsiljenim zadružništvom, koliko otrok se je rodilo slovenskemu podeželju. Skoraj ni bilo kmetije, da se ne bi rodilo od 8 – 12 otrok. Ko pa so “revolucionarji” pričeli z vsiljenim zadružništvom, z razlastitvami zemlje, z delavsko revolucijo, ki je do 80. leta pridelala 30 milijard pufa,…z strašenjem kitajskega vzorca,…so pridni in marljivi ljudje postali apatični in prestrašeni, saj niso vedeli kaj jim še lahko prinese kumrovška ideologija. Skoraj ne poznam “reveža” iz Murgel, ki ne bi mogel preživljati svoje dece, pa poglej kakšna revščina od tam prihaja – v glavah mislim.

  • fikus

   Slepec.

   • Slovenec

    Kdo od navedenih pa nima otrok?

    • stajerc5

     Vsi tisti pedri, ki si jih nastel v enem drugem komentarju!

  • Anton

   na plemenskega žrebca(beri Tito) si očitno pozabil? On je imel raztresene otroke po vsem svetu.Imel jih je toliko, da je bošček pozabil voditi evidenco za vse

   sarkazem press

   • Slovenec

    Ja, sej pravim. Veliki diktatorji si lahko privoščijo veliko otrok …. Tito, Orban, Janša ….

  • šmentanamuha

   Pozabil si še na brezposelne Cigane, balkanske in BV migrante. Kdo ti pere glavo?

   • Steiermark

    on ima še “oprano” in to z varikino….

   • Slovenec

    A to pomeni, da več ko je ciganov in migrantov, več ima država prihodnosti, ovca? …..Haaaaa, haaa, haaa, haaaa …..

  • tramal

   Ti še enega nisi sposoben vzdrževati ker si komunistični lenuh.

 • Demonkrat

  Ja rezultati socializma so revscina ,beda,zaostalost ……

 • andy zigi

  Niger & Mali imata zagotovljeno prihodnost.

  Lep pozdrav iz 19. stoletja iz manj razvite polovice AO.
  Viktor Orban

  • Demonkrat

   Madzari so imeli rdeco kugo.Rehabilitacija je dolgotrajna

  • tramal

   Madžari imajo čez štiri odstotno rast in štiri procentno brezposelnost.Se pravi da nas prehitevajo po vseh pogledih.

 • totex39

  Orbanovo glasilo za Evropo ni slabo, vendar mi Evropejci se še vedno oziramo na to, da imamo otroke, če nam standart to omogoča. Razen živečih muslimanov, ciganov pri nas in sedaj še zapečeni migranti tega ne upoštevajo, njim je pač vseeno jih bo pač preživljala država, kjer živijo..

 • šmentanamuha

  Levičarski opranoglavci bodo usodo svojih otrok raje prepustili afro-arabskim in balkanskim migrantom. Tem kuhanim žabam ni pomoči. Tste, ki pa vam možgani še delujejo, imate radi svoje otroke in vam ni vseeno, kaj jim scenaristi NWO pripravljajo za prihodnost, si oglejte tale novi posnetek Davida Ickea. Načrt prihodnosti je ukinitev starševstva, to vlogo naj bi prevzela država preko šolskega sistema. V Angliji se že pojavljajo ideje, da bo otroci začeli hoditi v šolo pri dveh letih. Huxley (Krasni novi svet) ni imel tako bujne pisateljske domišljije, pač pa notranje informacije.
  https://www.youtube.com/wat

 • karpelec

  Viktor, obuj si gumi škornje in naredi pet primerkov še moškega spola- za ravnotežje.

  • stajerc5

   Hehe, ti si pa sigurno fuzbal fan?

 • premislek

  dokler izdajalci prodajajajo svojo vero za tujo vero, Viktor Orban ne da svojega naroda!!

 • Olga

  Čestitke Orban! Ste vzgled in prihodnost Evrope!

 • tramal

  Res enkraten predsednik in vem da bi z Janšo odlično sodelovala ,ker imata isti pogled na svet.

 • Janez

  Ja!
  Orban pa je res razveseljiv, normal moški, kot se šika.
  Ne
  Pa ti naši Pahorji, dr. Cerarji itd. Ki vedejo – kot otroci ali zgubljene ovčke.
  Obnovimo
  Povezavo z Mžarsko, z Avstrijo, s Češko, Poljsko.
  Proslavimo dobro, najboljšo vladarico MARIJO TEREZIJO, mater 16 otrok. L.r. Janez KOMENDA

  • Adolf Hitler

   to so pedofili pedri buzerantin in ritofukari to ie slo vlada!

  • mannuro

   Tko je tko, če moški malo pse malo žanske. Dokler ne bo oblast za Beričevića rekla bobu bob, lahko upravičeno sumimo, da je pasja afera še neprimerno hujša, kot tisto, kar pravzaprav vemo.
   Toliko časa bodo tudi smradili LGBT sekcija in si domišljala, kako si ustvarja družine. Nevem sicer, kje bodo staknili froce, ker sami so suha veja človeštva. Morda jih bodo pa masovno pričeli krasti, tako kot so že v velenju prakticirali. Kdo ve!

   Sicer pa poglejmo samo Tunneka. On se javno hvali, da obdeluje kozo. Nevem, je to lewakom v genih?

 • pacek

  Luštna družina kot se za Evropo spodobi :)

 • Adolf Hitler

  TEMU SE PRAVI FAMILIA !

 • Hun

  Sin bo pa gej pol smo pa tm v ironiji

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!