fbpx

Nekdanja Epsteinova hišna pomočnica razkriva: Princu Andrewu delala družbo mlada nevrokirurginja!

Foto: Twitter

Potem, ko se je zaradi prijateljstva s pedofilom Jeffreyem Epsteinom v sredo princ Andrew odpovedal opravljanju javnih dolžnosti, na dan prihajajo nove podrobnosti z Epsteinovega ranča. Nekdanja hišna pomočnica je zdaj razkrila, da je princu Andrewu družbo delala mlada nevrokirurginja, razkrila pa je tudi nekatere podrobnosti iz Epsteinovega življenja, med drugim to, da si je “masaže”, kot je poimenoval spolne odnose, zaželel trikrat na dan.

V škandalu okrog pedofila Jeffreya Epsteina se je znašel tudi princ Andrew, slednjega je Virginia Roberts Giuffre obtožila, da je imel z njo spolne odnose, ko je bila stara 17 let. Princ Andrew je obtožbe zavrnil, zdaj pa se je oglasila tudi nekdanja hišna pomočnica z Epsteinovega ranča v Novi Mehiki Deidre Stratton. Kot navaja The Daily Caller, je ta med drugim razkrila, da je princ pogosto prosil za zeliščni čaj, družbo pa mu je delalo mlado dekle, domnevna nevrokirurginja.

Princ se je v luči škandala odpovedal opravljanju javnih dolžnosti
Princ se je v luči škandala odpovedal opravljanju javnih dolžnosti, saj njegovo prijateljstvo z Epsteinom predstavlja “veliko motnjo” za kraljevo družino.

Jeffrey Epstein, princ Andrew, takrat 15-letna Virginia Roberts Giuffre, in Epsteinovo dekle in dobaviteljica mldoletnic Ghislaine Maxwell (vir: twitter)

Epstein si je na ranču zaželel spolnih odnosov trikrat dnevno
Strattonova je v nadaljevanju razkrila tudi podrobnosti o Epsteinovem življenju, med drugim si je želel tri “masaže” dnevno, z masažami pa je dejansko mislila na spolne odnose. Strattonova je za Epsteina delala med letoma 1997 in 2003, med drugim je bila zadolžena za zaposlovanje mladih “maserk”.

Rok Krajnc