fbpx

Nekdanje dekle ubil na sadističen način s pomočjo svojega transseksualnega partnerja

Levo zgoraj Jack Williams, levo spodaj Kayleigh Louise Woods, desno Bethany Hill (foto: printscreen/Facebook/You Tube).

Pričelo se je sojenje moškemu, ki je s pomočjo svoje transseksualne partnerke nekdanjo 20-letno dekle zvezal, jo mučil in jo zabodel do smrti, poroča britanski Daily Mail. 

Bethany Hill so 3. februarja lani našli zvezano v kopalnici njenega stanovanja. Bila je prekrita s krvjo zaradi vbodnih ran po vratu in na hrbtu. Njena dva sostanovalca, 23-letna Kayleigh Louise Woods in 21-letni Jack Williams sta bila aretirana in obtožena za njen umor.

Na kraljevem sodišču v Warwicku je bilo mogoče slišati, da je Williams sadistični umor najverjetneje izvedel zato, da bi zadostil svojim sprevrženim užitkom, Woodsova pa se je zločinu pridružila, da bi ustregla svojemu ljubimcu.

Woodsova trdi, da je Bethany storila samomor
Truplo 20-letnice so našli, ko je Woodsova 3. februarja lani ob sedmi uri popoldne poklicala na številko 999 in povedala, da je v stanovanju našla svojo prijateljico. Woodsova ni priznala prisostvanja zločinu in je dejala, da je Bethany storila samomor, medtem ko je bila ona zunaj. Dodala je, da je po tem, ko se je vrnila v stanovanje, našla okrvavljeno truplo in prostor, poln krvi, zaradi česar je želela očistiti stanovanje, preden je poklicala na pomoč policijo.

Woodsovo so privedli na policijsko postajo in jo aretirali zaradi suma umora, saj so ugotovili, da je po dogodku uničila svoj telefon in se poskušala znebiti Bethanyjinega telefona, ki ga je vrgla v smeti. Woodsova, ki je bila rojena in vzgojena kot fant z imenom Kyle Lockwood, je bila v času umora v ljubezenski zvezi z Williamsom.

Pred umorom je Woodsova ustvarila fetiš lutko
Na sodišču je bilo mogoče slišati, da je Woodsova dala nekaj tednov pred umorom svoji babici v hrambo škatle, ki jih je ta pospravila na podstrešje. V njih so našli slečeno punčko Barbie, ki je bila zvezana z lepilnim trakom, njeni lasje pa obarvani z isto barvo, kot jo je imela sedaj pokojna Bethany, zato je mogoče sklepati, da je bila fetiš lutka ustvarjena z namenom, da bi spominjala na Bethany.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Tožilec Linehan je povedal, da so v vreči, ki jo je odvrgla Woodsova, našli zvitek lepilnega traku, našli pa so ga tudi v stanovanju. “Bethany sta mučila, nato sta jo ubila.” Po njegovih besedah naj bi se napad nanjo pričel tako, da sta jo Woodsova in Williams zvezala s pomočjo lepilnega traku. Dodal je, da sta sadistični umor zakrivila oba. Williams naj bi pri umoru sodeloval zato, da bi zadostil svojim sprevrženim užitkom, Woodsova pa zato, da bi ustregla svojemu ljubimcu. Linehan je povedal, da sta se oba osumljenca zapletla v mrežo laži, da bi prikrila resnico. “Woodsova je dobra igralka in domiselna lažnivka.”

Kratek čas je bila Bethany v zvezi z Williamsom
Bethany je bila kot najstnica v kratkem razmerju z Williamsom, nato pa je po odhodu na fakulteto Stratford spoznala Woodsovo, s katero se je preselila v enosobno stanovanje. Bethany, ki je imela v preteklosti motnjo samopoškodovanja, je Woodsovi predstavila Williamsa, s katerim sta se kmalu zapletla v odnos. Čeprav je Williams izvedel, da je Woodsova transseksualka, se je z njo zapletel tudi v spolni odnos. Čez čas je Bethany prekinila študij in se preselila nazaj k svojim staršem.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube.

Woodsovi naj bi Williams grozil z nožem
Oktobra 2015 je Woodsova poklicala policijo in zatrdila, da ji Williams grozi z nožem, zaradi česar so ga aretirali in ta se je preselil k svojemu očetu in mačehi. Dva meseca kasneje se je Bethany preselila nazaj k Woodsovi, ko pa sta se Woodsova in Williams ponovno zapletla v razmerje, se je ta preselil k njima na skrivaj, saj je imel prepoved približevanja. Tako je trio živel skupaj pod eno streho, Bethany je spala v spalnici, Williams and Woodsova pa v dnevni sobi.

Tožilec Linehan je povedal, da sta imeli Woodsova in Bethany zapleten odnos, kar je prikazal s telefonskimi sporočili. V enem izmed Williamsovih sporočil, namenjenih Woodsovi, je pisalo: “Na vrat ji prisloni nož,” zato je tudi želela prikriti sledi nasilja. Linehan pa je razkril, da je Woodsova po umoru, ko je truplo še ležalo na tleh, s svojega mobilnega telefona odposlala sporočilo s šalo.

Žrtvi so bile zadane globoke rane na hrbtu in vratu, dokler ni izkrvavela
Bethany je bila umorjena v zgodnjih jutranjih urah, po besedah Linehana ne obstajajo dokazi, ki bi razkrili, kaj je vsak izmed osumljencev storil, je pa jasno, da umor ni bil izveden na hitro. Porota se je seznanila z dejstvom, da so bile žrtvi zvezane roke s pomočjo lepilnega traku, prav tako pa so ji bile zadane globoke rane na njenem hrbtu in vratu, vse dokler ni izkrvavela na tleh kopalnice. Truplo je ležalo v kopalnici 12 ur, dokler ga niso našli reševalci in policija. Po besedah tožilca je bil zločin storjen med prvo in šesto uro zjutraj,  ko se je Williams vrnil iz službe.

Tako Williams kot tudi Woodsova zavračata vse obtožbe, sojenje pa se nadaljuje.

 N. Ž.