Nekdanji študent v Franciji profesorja 13-krat zabodel v grlo in prsni koš zaradi domnevne slike Mohameda

Morilec Ali R. je profesorja Johna Dowlinga 13x zabodel v grlo in prsni koš, da je umrl (vir: twitter)

Muslimanski študent je v Franciji do smrti zabodel svojega profesorja, ker naj bi ga ta užalil z risbo Mohameda med predavanjem, ki je ni videl nihče drug.

Pakistanski študent Ali R., ki je pred dvema letoma prispel na študij v Francijo, je ubil 66-letnega irskega profesorja Johna Dowlinga, ker naj bi mu ta po poročanju portala Voice of Europe med predavanji pokazal risbo islamskega preroka Mohameda.

Po navedbah državne tožilke Catherine Denis naj bi Ali do univerze, iz katere so ga izključili septembra 2017, gojil “obsesivno zamero”. Od takrat je prihajal na fakulteto in motil predavanja do točke, na kateri so mu prepovedali vstop.

Ali ni bil radikaliziran, samo zelo veren
Ali je oblastem povedal, da je Dawling “narisal risbo, ki jo je pokazal razredu, ki je žalila preroka Mohameda”. Policija ni našla nikakršne slike, a naj bi Ali že dolgo gojil zamero do predavatelja. Francoske oblasti so povedale, da ne obstajajo nikakršni dokazi, da je bil Ali radikaliziran s strani teroristične organizacije, temveč je “zgolj zelo veren”.

Na poročilo o francoskih katolikih, ki 13-krat v grlo zabodejo nekoga, ki je užalil Jezusa Kristusa, še vedno čakamo.

Ivan Šokić

 • Slovenc

  Snidenje janezovih ovc, ko neka muslimanska podgana ubije nekoga. Pravi ste crnosrajcniki. Prav komaj cakate kaj ne?

  • Matt von Glanz

   Veš malo dostikrat se je to ze zgodilo

   • Caetano

    Dogaja se prakticno vsak dan in to ze 1400 let.

 • Zgornji

  TAK MOHAMEDANSKI ZLOBNEŽ SI VSAK IZGOVOR VZAME ZA SVOJEGA , SMO DA PRIKRIJE SVOJO SKRITO ZLOBO KI SAMO ČAKA NA PRAVO PRILOŽNOST DA UDARI … !!! ! !!! TAKEMU NI NIKOLI ZA ZAUPATI NIČESAR !!! ! !!!

  • Steiermark

   Ti primerki, ki se jih težko poimenuje z človekom, so navadni psihopati! Tudi mi imamo takšne, večino levakov, psihopatov, ki komaj čakajo, da bodo lahko klali!

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! Žal se nam je preveč takih Zlobnežev zaredilo na tem planetu . Sedaj bo pot Očiščenja tega planeta Težka …

 • Naya G.

  kako pranje mozganov. V vseh tujih medijih ni omembe o sliki mohameda, a tu si zmisljujete dejstva. I.MBECILI na kubik. res ej. Clovek ga je zabodel ker ni opravil izpita, ne pa zaradi religioznih vzrokov

  • Caetano

   Pranje mozganov in mesanje megle ustvarjajo filoislamisti ala Sterbenc ipd. Poglej si porocilo Daily maila o umoru.

  • samotoje

   V katerih tujih medijih pa? Bom prebral.

 • xtc

  Obesit neintiligentnega zločinca.

 • Caetano

  Ljudje pogosto napacno mislijo, da je islam vera kot druge npr. krscanstvo ali budizem. Ce se bolj poglobis v vero bi si mislil, da postanes menih, ki v tisini moli, dela, meditira in studira. Z islamom pa ni tako. Bolj se poglobis v Koran, Hadite in druge klasicne islamske spise vecja je verjetnost, da bos postal jihadist oz. da bos dvignil noz nad kakega t.i. nevernika, kot je storil tudi ta student iz clanka. Ni potrebno, da se pridruzis ravno IS ali Al Kaidi, talibanom ali kaki drugi podobni organizaciji. To je zaradi tega, ker je islam, klasicni islam teokracija namenjena boju za vzpostavitev seriata po celem svetu.

 • bojan

  islam je morilska vera …vzreja sadistične pokvarjene morilce … dolgega veka ne bo obstala… bo preganjena in kazniva .,.. islamisti si sami povzročajo to da bodo zaradi usranega alaha nekega dne za zapahi ali pa iztrebljenji

  zato je čiščenje teh pokvarjencev upravičeno …

 • Sloven”c

  Ubijejo naj ga…

 • murgl

  Islam je očitno vera, ki se ne sklada s človekovimi pravicami in demokracijo. Niti ena islamska država ni demokratična. Zakaj?

  • Valter BraniSlav

   Tudi nobena islamskih drzav nima levicarjev.
   Ali Fajonova in Mesec vedo da bi jim v islamskih drzavah odrobili glave?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!