fbpx

Nekdanji televizijski voditelj se zaradi večkratnega posilstva 7-letnice izogiba aretaciji

Foto: YouTube/iStock

35-letni Victor Hugo Alvarez-Real, nekdanji voditelj na ameriški televizijski mreži Univision, je bil obtožen zaradi večkratnega posilstva komaj 7-letne deklice. Zaradi grozljivega dejanja je bil 25. maja izdan nalog za njegovo aretacijo, a ga od takrat naprej policija še ni locirala, saj je storilec iz strahopetnosti še vedno na begu. 

Sorodnica žrtve Barbara Gutierrez je povedala, da je bila zaradi bolečine in trpljenja majhne deklice, ki jo je posilstvo globoko prizadelo, ta preizkušnja ena najtežjih stvari v njenem življenju. Po besedah Gutierrezove je lokalna skupnost prizadeti in bližnjim pokazala ogromno podporo, želi pa si, da bi se vsa prizadevanja usmerila v izsleditev Alvarez-Reala. “Ustaviti moramo ljudi, ki želijo prizadeti naše otroke, kajti tako ne gre več.”

Podjetje sporočilo, da ne prevzema odgovornosti
5NEWS poroča, da je predsednik podjetja Pinnacle Media LLC/Univision Gregory Fess v izjavi za javnost sporočil, da je Alvarez-Real podjetje zapustil na začetku leta, in dodal, da podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za osebna dejanja nekdanjih zaposlenih.

Foto: iStock

Univision se v zadnjem času sooča s finančnimi težavami, novembra lani pa je bilo mogoče prebrati, da namerava televizijska mreža odpustiti kar 250 zaposlenih. Podjetje je imelo v teku ameriške predsedniške kampanje uredniško politiko, ki je bila ostro usmerjena proti Trumpu. WikiLeaks pa je pred nedavnim razkril, da je lastnik Univisiona neuspeli predsedniški demokratski kandidatki Hillary Clinton svetoval glede strategije z latinskoameriško skupnostjo

N. Ž.