Nemci imajo dovolj in odhajajo na ulice: “Angela Merkel si je umazala roke z našo krvjo!”

Foto: EPA.

Politika odprtih vrat, ki jo kanclerka Angela Merkel vodi v Nemčiji, nima več prihodnosti, so prepričani tamkajšnji politični analitiki, ki menijo, da bo morala najmočnejša država v Evropski uniji spremeniti način reševanja migrantske krize. V Nemčiji so bili doslej priča le posameznim poskusom napadov, ki se praviloma niso končali z veliko žrtvami, toda letošnjih sedem napadov, med katerimi je bil najhujši ponedeljkov na božičnem sejmu v Berlinu, je popolnoma spremenil stanje duha v Nemčiji. Pri popularnem časniku Die Zeit opozarjajo, da se bo domači nadzor na mejah in povsod po državi zdaj zaostril, Nemcem se obeta življenje kot v resničnostnem šovu Big Brother, ves čas bodo na očeh varnostnih kamer.

Naj spomnimo, da je v ponedeljkovem napadu v Berlinu neznani migrant, ki je še na begu, z ukradenim tovornjakom zapeljal v množico ljudi, jih 12 ubil, 48 pa poškodoval. Storilec je uspel prevoziti približno 60 metrov. Berlinska policija je sicer prijela 23-letnega pakistanskega migranta, katerega pa je naslednji dan izpustila, saj ni našla nobenih dokazov, da bi bil vpleten v teroristični napad. Pravi storilec, lahko bi jih bilo tudi več, je še vedno na prostosti. Islamska država je sicer že prevzela odgovornost za napad.

Razmere v Nemčiji so v teh dneh zaostrene, med ljudmi pred božično-novoletnimi prazniki, ki bi morali predstavljati družino in mir, vladata strah in nemir. Nihče ne ve, kje in kdaj bodo islamski skrajneži znova udarili, vsi pa se dobro zavedajo, da bodo kmalu znova poskušali. To so nove razmere v Nemčiji, na katere se bo očitno treba privaditi, saj je lani brez nadzora Angela Merkel v svojo državo spustila več kot milijon ekonomskih migrantov.

Nemška zunanja diplomacija doslej uspešno krmarila v nevarnih vodah na Bližnjem vzhodu
Die Zeit piše, da so imeli Nemci pravzaprav srečo, da se ni kakšen podoben teroristični napad zgodil že prej. Drži tudi, da je bila nemška zunanja diplomacija previdna in premetena, svojih vojaških čet ni pošiljala v Irak, v Afganistanu pa samo na območja, kjer ni bilo spopadov. Na Bližnjem vhodu imajo Nemci svoja izvidniška letala, ki pa ne uničujejo tarč, jih samo opazujejo. To seveda ni bilo vedno pogodu zaveznikom, a so zaradi nevmešavanja džihadisti Nemčijo pustili pri miru.

Foto: EPA.

Foto: EPA.

Toda berlinski napad je Nemčijo šokiral in jo postavil v središče vojne proti terorju. Zgroženemu ljudstvu je Merklova obljubila, da bodo storilci najstrožje kaznovani po nemških zakonih, a zanjo je verjetno že prepozno. Nemška obveščevalna služba je v navezi s francoskimi in z britanskimi v zadnjem letu in pol uspela preprečiti na desetine načrtovanih napadov, v prihodnje jih bo še več. Vseh se ne bo dalo preprečiti. Volitve, ki bodo prihodnje leto, bodo bržkone končale vladavino kanclerke, ki traja neprekinjeno od novembra leta 2005.

Nemški mediji pišejo, da bo zdaj država prisiljena večji odstotek proračuna nameniti za varnost in oboroževanje. To je v nasprotju z nemško politiko od konca 2. svetovne vojne – s sprejetim pacifizmom, a druge možnosti ni. Kot je napovedal že novo izvoljeni ameriški predsednik Donald Trump, bodo v združenju NATO izvedene korenite spremembe, saj je zavezništvo postalo neučinkovito. V ZDA so nezadovoljni tudi, ker Putinova ekspanzivna politika pritiska na Natove vzhodne meje, evropski zavezniki pa niso bili sposobni storiti ničesar.

Največja priljubljenost desnice po 2. svetovni vojni
Nemški mediji trdijo, da bo Angela Merkel z gotovostjo izgubila zaupanje svojih volivcev, če se izkaže, da je bil berlinski napadalec dejansko migrant, ki je v Nemčijo prišel lani v času migrantskega vala. Javno mnenje v Nemčiji še nikoli od 2. svetovne vojne ni bilo tako naklonjeno desnici, kot ravno zdaj, saj si ljudje želijo zmage stranke, ki se bo odločno zavzela za antimigrantsko politiko. Die Zeit piše, da je poskušala Merklova s svojim povabilom ravnati moralno, ker je Nemčija še vedno obremenjena zaradi svoje temačne preteklosti, a jo bo očitno ravno akt zgodovinske sprave dokončno pokopal.

Nemci se zavedajo, da se je njihova država zdaj dokončno pridružila skupini držav, ki jih je terorizem doslej najbolj prizadel – ZDA, Angliji in Franciji. Protestniki so se v torek in sredo zbrali pred pisarno nemške kanclerke in s transparenti zahtevali njen odstop. Trdijo, da ima Merklova svoje roke umazane s krvjo lastnega ljudstva. Prebrati je bilo mogoče tudi zapise, kot so “Zaščitite meje“, “Dovolj je” in “Kako dolgo še?”

Levičarski aktivisti še vedno ne odnehajo, shodi v podporo kanclerki
Vseh Nemcev pa berlinski napadi vendarle še niso predramili, saj se je v podporo kanclerki in promigrantski politiki zbralo nekaj deset levičarskih aktivistov, ki so prepevali Jacksonovo uspešnico iz leta 1985 “We are the World” (Mi smo svet), in ti so pozivali k enakosti vseh ljudi. Verjetno bo tudi njim odklenkalo, ko bo enkrat potrjeno, da je bil napadalec migrant.

Trenutno pa se lov na 24-letnega osumljenca iz Tunizije z imenom Anis Amri nadaljuje. Berlinska policija je pod voznikovim sedežem morilskega tovornjaka našla potni list z njegovim imenom, šlo naj bi za prosilca za azil. Vsakomur, ki bi karkoli vedel o njem, policija ponuja 100 tisoč evrov nagrade.

Luka Svetina

 • Caetano

  Dober članek. Samo prosim ne več uporabljat izraza ”skrajna desnica”, kot to počnejo levičarski mediji za vsako opozicijo filoslamizmu in t.i. multikulturnosti. Povsem demokratično in legitimno se je zavzemati za večjo suverenost lastne države in zaščito demokratičnih vrednot. Taka je večina opozicije. Samo neonacisti so skrajna desnica.

  • Lokomotivführer

   Še huje je, kadar je na oblasti levica, ki nikjer označena za skrajno, za seboj pa pusti na desetine milijonov žrtev. Ne vem, ali je to ULTRA, HARD ali SOFT, BLOODY (ali je mogoče potrebno razumeti, da je krvoločna že po naravi?)

  • Franc Šink

   Levica brez desnice ne more preživeti.Oni to dobro vedo.

 • Olga

  Končno! Počasi, ampak sigurno! Z Merklovo pred sodišče in v zapor! Evropa rabi politike, ki bodo ščitili svoje državljane, ne pa pomagali islamizirati Evropo!!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Škoda, da ni za evropskega predsednika kandidiral Orban, on bi ze naredil red, tako pa, škoda besed. Hvala Bogu, da je izdajalski in levi Peterle pogrnil na celi črti.

  • Primoz Papez

   Ampak saj sta vaš prerok in Merkelca velika prijatelja…
   Saj je podprla vašega preroka takrat ste se pa hvalili kdo vse ga podpira….

   • orsa

    Res je, ampak takrat še ni imela dementno – skisanih možganov, zdaj je pa zadnji čas, da odstopi. Vse te migrante pa vrniti nazaj od koder so prišli vključno s tistimi, ki so že prej prišli v Evropo in jo očistiti, če ne, nas bodo čisto pohodili, našo krščansko vero pa spremenili v muslimansko.

    • Primoz Papez

     Janša jih tudi ni imel 1991…

     • orsa

      Kako to misliš?

     • Primoz Papez

      Da so se JJ po 91 skisali možgani pardon če jih ima še kaj….

     • Franc Šink

      Sigurno več kot ti.

     • Mare Kranjc

      Še eden izmed Jugoslovencev. Verjetno si še vedno ni opomogel, od dokumentarca JLA? Lahko da ima PTS?

     • Franc Šink

      Ta sindrom ima večina komunistov.

 • totex39

  Dolgo so Nemci potrebovali, da so prišli do spoznanja, da jo je potrebno odstraniti in ji morajo javno soditi in hkrati tudi levičarskim aktivistom.

 • tarantela

  Ne spada sem, vendar na NOVI nikjer ni nič napisano: Tina Maze bo nastopila na pohorski lisici v svojem dresu brez oznak sponzorjev.
  Petra Majdič je danes rodila deklico.
  Smučar Flisar je zmagal v smučarskem krosu, že drugič letos pred novoletnimi prazniki.

  • Lisjak

   Prav si napisala,ne spada sem.

   • tarantela

    Je pa lepo in vsem nam v veselje.

    • karlina

     Vsaj športniki nam v tej gnili drzavi naredijo veselje.

  • rubec

   Meni je Majdič bolj Peter kot Petra. Čudež v obeh primerih.

  • von Rhein

   Je znano kdo je očka?

   • rubec

    Ne, vemo pa kje je. V Begnah.

  • cosmosjasnovidec

   Pa koga še sploh zanima ta odhaklana butasta korošica Maze.

 • rubec

  V podporo tunizijcu bodo nemški aktivisti kraj od koder ga oblasti lovijo kot ranjeno žival preimenovali v Kotniktch Straße.

  • Jefferson Vendski

   Ah to je vse zaman, saj v Nemčiji ne premorejo takih svetlih biserov kot Jasna Murgelj in Violeta Thomych.

   • Franc Šink

    Za jasno bi bi bilo da se imenuje Schwarzkobler.

  • Franc Šink

   lepše bi bilo Banditen strase.

 • usimoncic

  Sorry, ampak Merkelci ni odklenkalo. Nemčija ne ireverzibilno zavožena! Malo si poglejte raziskave javnega mnenja glede prihodnjih volitev: https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_German_federal_election,_2017

  Saj ne da bi dvomil, da bodo teroristični dogodki malce spremenili izid, pa vendarle zaradi inercije volivnega telesa ni možen drugačen izid kot velika koalicija med CDU/CSU in SPD ter po potrebi še z zelenimi. Sodelovanje z AFD zavračajo vse stranke, tako da je povsem vseeno, če le-ta dobi 10% ali 30%. Tudi če pride notri še FDP, bo to premalo za koalicijo. Edini izid, ki bi dolgoročno lahko malce obrni ta nemški samomorilski trend, je poraz CDU/CSU pred SPD. Koalicija bo sicer še vedno ista, kratkoročno še bolj strupena, a vsaj Merkelca bi odletela na smetišče zgodovine in morda bi vodenje CDU prevzel kak bolj normalen človek. Morda, kajti v 12 letih je Merkelca precej “prečistila” stranko, tako da bi bilj verjetno vodenje CDU prevzel nek njen klon. Poleg tega pa ima CDU/CSU sedaj precejšnjo prednost pred SPD, izgredi migrantov pa škodijo tako CDU/CSU kot SPD, tako da jaz osebno ne vidim realnega scenarija, po katerem bi Merkelca odletela.

 • garfi

  upam da res

 • Unikatna

  Ne vem, ne vem kaj si naj človek misli – na eni strani manjšina gre na ulice in vpije Merkel mora iti, na drugi strani pa imaš na ulici zblojene aktiviste in podpornike!?

  • karlina

   Pa saj je v Sloveniji isto, smo videli spomladi na Kotnikovi, škoda besed za te levake, ki imajo v glavi namesto mozganov, slamo.

   • Franc Šink

    Tudi slama je gnila.

   • garfi

    in koristi

 • Mihilus

  Rešitve, ki so jim ponujene ne bodo rešile ničesar. Tudi AfD nima pravih rešitev saj je Islam le manifestacija globjega problema. In Islamizacija je tudi samo en od problemov in niti ne največji.

  • Franc Šink

   Da tudi Islam je eden od izgovorov.

 • karlina

  Zadnji čas, pridruziti bi se jim morali v čisto vseh drzavah EU in s tem pokazati, da so levičarski politiki dopustili in celo vabili zver v Evropo, brez vprašanja, če mi, drzavljani Evrope to sploh dovolimo, oz. se strinjamo z islamizacijo, če je Evropa katoliška, vsaj bila je.

 • Lisjak

  Evropska unija in Svet bosta sedaj sprejeli deklaracijo o teroristih,kateri bodo morali na kraju zločina pustiti saj en veljaven dokument.V dokumentu mora biti navedeno:prebivališče,ime in priimek,datum in kraj rojstva,prstni odtisi,DNK,barva kože,številka čevljev…Dokument bo objavljen pod geslom”VOZI MIŠKO”.

 • macon

  AfD ni nobena skrajna desnica. Več bo sprenevedanja, laganja, žrtev in škode, več bo skrajnega desničarstva in to ne bo: “Zaprimo meje.” in “Merkel weg.”

  To bo: “Bando na veje.” in “Muslimani raus.”

  Ko pa bo večini padel standard in ne bo videla nobenega napredka na bolje, se bo pa začel ples smrti.

  • fmg9

   Temu jaz pravim matematično natančna predikcija.

 • rubec

  Kaj sploh pomeni ta kratica WEG, a da pod giljotino ni košare in se ji bo glava odkotalila čez oder? Švabi so krut narod so mi stari oča vedno govorili.

  • Jefferson Vendski

   To je nova znamka pralnih strojev, ki jo bodo v kratkem lansirali. S posebnim programom za pranje burk in tistih palestinskih rut ter s priročno funkcijo da če neverniku vtakneš glavo v boben, mu jo odseka ne da bi posvinjal celo kopanico. Sharia compliant.

 • MEFISTO

  Ni dovolj samo Merkel weg, kajti potem bo še večji pritisk na Slovenijo.

  Tudi pri nas jih bo moralo precej weg, da bo kaj haska.

 • komar marko

  Kaj pa naši rdečkoti, ki so na kotnikovi skupaj s Palčkom Smukom in bodočo predsednico NAZADNJAŠKE stranke skupaj s PRIVATNO MILICO, ki je bila oborožena protestirala v DOBROBIT takim dogodkom kot je bil v Berlinu! In naši rdečkoti so popolnoma TIHO!

 • Feriss.H

  Od leta 1933 ko je Adolf postal Kancler pa do 1939 je sicer drugače degradirano Nemčijo iz kaosa spravil v red in v svetovno vojaško silo. Novi Adolf (OBVEZNO Adolf2) bo/bi imel veliko lažjo nalogo, urejeno a Levo+Islamo-zasvinjano Nemčijo bi moral samo počistiti.

  Za prihod novega Adolfa bo/bi pa NA ŽALOST moralo v Levičarsko degenerirani Nemčiji še marsikaj leteti tudi v luft, in to veliko bolj odmevno kot tale zadnji dogodek. Fino bi bilo če bi leteli samo Levičarji, a kot vedno in zopet na žalost, stradali bodo/bi tudi povsem nedolžni. Kakor koli že, upam da med tem nekdo že sestavlja liste vseh teh willkommen manijakov, za eventualne a nujne dneve čistk.

  Še lepše bi bilo če bi metla zajela podobno nesnago tudi pri nas. Kaj pa je to za ene Nemce, ko se zdramijo in lotijo dela, ga po navadi opravijo temeljito. Jaz bi se kot dobrovoljec z veseljem prijavil za odvažanje tako selekcioniranega Levičarskega odpada na Retard-deponije ali pa Retard-incineratorje.

  Kar pa zadeva “imigrante”, stavim da bi jo samoiniciativno ucvrli nazaj po isti poti v svoje vukojebine, še preden bi se čistke Levih Retardov zaključile. Realno gledano bi to bil ZGODOVINSKI EKOLOŠKI prispevek Evrope za izvirno bio-okolje.

  • samsara

   “Kar pa zadeva “imigrante”, stavim da bi jo samoiniciativno ucvrli nazaj po isti poti v svoje vukojebine…”

   To sem imel v mislih že sam in prihranjenih bi bilo veliko stroškov EU davkoplačevalcev, pa za transportni biznis bi bilo dobro ;-)

   • Novakec1

    A jim boš na povratku halala hrano zaračunu? Mogče ti rata in obogatiš.

   • zoro

    jaz jih ne bi spustil nazaj , ampak bi gnojili zemljo, ki so jo želeli podjarmiti.

  • RATATA

   Normalni nemci morajo samo nazaj osvojiti svojo nemčijo.

  • bojan

   Levičarski odpad si zasluži samo Retard-Krematorij in to živo not pometat na javnih trgih.

 • Zdaj je čas, da se poišče in kaznuje tiste ljudi, ki so po Nemških ulicah (in tudi po drugih državah) parodiral z “welcome refugees” transparenti. Vsi ti ljudje so navadni izdajalci lastnega naroda in si zaslužijo najstrožjo kazen.. Kako pa kaj Luka Mesec? Se kaj oglasi?

 • Mare Kranjc

  Zakaj ponavljate laž o desnici, ki si jo je izmislila levica, da spere sramoto s sebe. Nacional socializem je bilo levičarsko gibanje. NSDAP je bila socialistična stranka, kar so Hitler in njegovi večkrat izjavili. Zato tudi zavezništvo komunistov in nacistov, do napada Nemcev na Sovjetsko Zvezo.

  • zoro

   NSDAP – national socialistsche deutsche arbeit partei – nacionalna socialistična nemška delavska stranka.

 • samsara

  Namen globalnih oblastnikov in odločevalcev je le ta, da dobijo večji nadzor nad ljudstvom, manjšanje svobode, človekovih pravic…
  Tako je bilo v ZDA po sesutju dvojčkov.
  Musliji so njihovi voljni ‘uporabni idioti’. Merklova pa njihova predana in dosledna agentka.

  • cosmosjasnovidec

   Tudi to je eden izmed njihovih namenov saj se že pojavlja vse večja diktatura in zajezitev svobode z strani oblasti.
   Nam niso bili potrebni nikakršni musliči in jih nismo klicali.

 • Slovenka

  Merkelca, pojdi, pojdi, da te več ne vidimo. Upam, da bodo Nemci rekli Zbogom tudi CDU-ju, stranki slabičev brez možganov in brez sposobnosti samostojnega razmišljanja.
  Dovolj škode ste naredili Nemčiji in Evropi.

  • cosmosjasnovidec

   Tudi,če linčajo prasi.. Merkelco in vse njene pristaše na žalost ne pomaga več nič,ker je za vse skupaj že davno prepozno.
   Teroristična dejanja ter ostale kriminalne svinjarije teh kamelotrajbarjev bodo na žalost spremljala še vse europske bodoče generacije,ker tega enostavno verjemi ni več možno preprečiti.
   Europo je ta Europska golazen na vladah porinila tja od kod več ni vrnitve in na to se bo moralo ljudstvo navaditi ter se naučiti braniti,če hoče še nekaj časa preživeti.

   • garfi

    merkelco

   • zoro

    res je prav imaš, poti nazaj ni več tista naprej pa pomeni vojno in to ne glede katero pot izbereš, saj se slej ko prej ne bo dalo več vzržati in tako živeti – boljše vojna kot islam.

    • cosmosjasnovidec

     Stoprocentno.
     Sicer so pa islamisti v Europi še trenutno preslabi,da bi jo popolnoma podjarmili tako,da bi vojna bil edini način,da se jih znebimo.
     Problem pa je,ker jih je tukaj že ogromno in se še naseljujejo in,če bi v takem primeru dobili pomoč še od zunaj je lahko katastrofa.
     Diktatorska gnida Erdogan komaj čaka na kaj takega.Če bo oziroma,ko bo do tega prišlo bo pa nastala vojna najmanj vsesplošna po celi Europi,če še celo ne bo povzročila svetovne.

 • xtc

  Pri vseh teh težavah je jasno ;da normalizacijo države pač ni možno doseči z demokratičnimi in civiliziranimi prijemi;to je vse bolj jasno vsem malo treznim:
  Vendar pa je težava nekje drugje;vse trenutne alternative tej podivjanosti;kažejo obrise pohoda novih totalitarnih vzorcev oz: novega socializma_nacional socializma v bistvu pa le socializma:Skratka islamizacija je trenutno najbolj iztopjoč problem v vrsti;ravno zaradi vere same;vendar ostali niso nič manjši saj nezdrave družbe hitro postanejo gojišče za druge skrajnosti in socializme in uravnilovke:
  Skratka pri reševanju teh težav lahko hitro pride ;do vzopna novih skrajnosti;če se represija ne konča pravi čas;saj se lahko “odrešitelji” hitro zaradi lastnih oblastnih interesov spremenijo v nove ječarje naroda:

 • Novakec1

  €U in Dojčland nima več vrat, še mej ni več.

 • Novakec1

  Na nacionalni tv spet “strokovnjaki” bedarije kvasjo.

  • plamen100

   ja ne mores verjeti kako je ta “stroka” zaplankana. Pojma nimajo zakaj se pri kameltrajberjih sploh gre. Nihce nima jajc da pove pravi razlog terorizma v Evropi, ves point je v temu, da je muslimani ne marajo nevernikov in imajo samo eno nalogo, uniciti Evropo oz narediti iz nje to kar so njihove drzave danes. In ta neumnost kdo so Šiiti in kdo Suniti v Evropi sploh ni vaze.na, ker tu morajo pobiti nevernike in za iztrebljanje nevernikov je dober tako Siitski kot Sunitski handzar! Posebej pa se bodo kameltrajberju potem, ko bo zmanjkalo nevernikov pobili med sabo, glede na to a so Suniti ali Šiiti.

   • Franc Šink

    Saj se že pobijajo!

 • Unikatna

  Kaj bi bilo, če bi pri njih to naredil in ven vzel Sveto pismo!? Bi ostal brez glave!!!
  “Somalijec, vdrl na Božično predstavo v vrtcu v Avstriji, pregnal otroke ter na koncu potegnil ven Koran.”

  • Bastian

   Ja fak, nagravžno.

 • Darth Vader

  sedaj, ko bodo ljudje ugotovili, da so evropske prestolnice sod smodnika in se bodo začeli načrtno umikat iz mestnih središč in raznih recimo temu holiday-tourism-revenue prihodkov malemu in srednjemu gospodarstvu ne bo več toliko kot prej……je veliko vprašanje, kako se bo to odražal na koncu na BDP

 • RATATA

  Ni ga, ki bi imel kar vse rad.
  Eni se glede tega morajo, drugi se pa premeteno hočejo pretvarjati (jim je to v intresu).
  V primeru migrantov odpade krščanska ljubezen do vseh. Za takšen množičen napad krščanski nauki nimajo pripravljenih “varovalk”! V tem je tudi težava CDU in vseh podobnih. Ne vem kako to, da sem se spomnil na jezuite v ndh 1941?? Takrat ni šlo za Teran!

  • samotoje

   O ja, so krščanske varovalke. Treba je na ves glas prepevati božične napeve in bodo vsi muslimani ušli. Nekaj podobnega je Merkel že svetovala Nemcem.

   • RATATA

    To je “zihrunga”, ja, maš prav.

   • cosmosjasnovidec

    Ta zahojena prasi.. Merkel take bedarije lahko svetuje le sama sebi.
    Zaradi teh božičnih napevov bodo kamelojebci te kateri prepevajo še bolj agresivno napadali ne pa da bi ušli kar je tudi namen Merklce kot je razvidno.
    To je enako kot,če bi se zraven mene postavil neki kamelotrajbarski ali vseeno kateri muslič in pričel cviliti neke njihove arabske litanije.
    V trenutku bi mu zaprl in razbil gobec,ker bi me zgrabili živci.
    Enaka zadeva je seveda tudi pri tej svojadi.

 • cosmosjasnovidec

  Kot sem že pisal je na žalost za vse skupaj že bilo davno prepozno.Kaj se bo v Europi dogajalo se je vedelo že tedaj,ko je v njo vstopil prvi kamelotrajbarski muslimanski migrant ampak si zahojeni levaki seveda nikakor niso dali dopovedati in tudi sedaj še si vedno ne,ker hočejo prikriti njihovo napako in odgovornost za vse poboje kateri se dogajajo.
  Teh musličev enostavno več ni mogoče spraviti ven iz Europe,ker jih je že preveč saj jih nikjer po državah Europe policija ne more več nadzirati niti krotiti,ko izvajajo demonstracije ter uničujejo ter lomijo vse pred sabo na kar naidejo.
  Malo je potrebno pogledati po medijih v tujini in posnetke na You Tube pa se bodo takoj vsakemu odprle oči ko bo videl kaj se dogaja.Edina rešitev bi bila jih postreliti kar pa se seveda ne bo zgodilo.
  Ven pa ne bodo šli saj takoj demonstrirajo in kričijo,da je Europa njihova in tukaj njihova zemlja.
  Tudi tale napad v Berlinu ne bo nič spremenil,ker je preveč nemcev čedalje bol usekanih posledice za to so pa neznane.Enako kot pri nas levaki,komunajzerji ter čefutarji.
  Kdor razume nemško naj gre pogledat malo na https://www.welt.de/ in bo videl kaj se tam piše.
  Merkelca celo sedaj daje take izjave kot “Ponosna sem na delo organov kateri preprečujejo teroristične akcije in so pri tem fantastično uspešni”.Torej,če nemci niso povsem prismuknjeni naj me koklja brcne.Hahaha
  Skratka realnost je povsem drugačna resnica pa taka kot sem napisal.
  Teroristične akcije bodo čedalje bolj sledile masovno v bodoče in se ne bodo končale nikoli,ker je prasica Merklca zajebala Europo za zmeraj in vrnitve več ni.
  Vedno bodo v njej sedaj ostali poskriti teroristi kateri bodo pobijali tudi,če migrante masovno selijo ven bo ostalo enako.
  Eden kamelotrajbar lahko naredi ogromne škode kot je že sam tale Berlinski primer sedaj.
  Hitler je zakuhal 1 in 2 svetovno vojno Merklca pa kot izgleda enako iztrebljanje nemcev ter ostalih europejcev iz osebnega nekega razloga maščevanja za neko zadevo.
  Treba je vzeti v obzir,da je bila vzgojena v DDR-u pod ruskim komunističnim režimom je pa tudi dokaz da je Hitlerjev potomec čeprav se je govorilo,da naj bi bila celo njegova hčer ampak to mislim,da ne drži.Vsekakor je pa za maščevanje izkoristila kamelotrajbarske musliče.
  Nobeden vsaj malo pri pameti ne bi mogel narediti take napake,da ne bi vedel,da arabci in Europejci nikakor ne sodijo skupaj in nikoli ne bodo,ker je enostavno nemogoče med sabo vzpostaviti skupno sožitje.
  Drugi razlog bi bil,da se ji je popolnova sfuzlalo kot pri nas levakom vendar bi za Merkelco opazili njeni sodelavci tako kot smo mi takoj za našo komunajzersko levaško SMC vlado ter samega predsednika Slovenije,da ne omenjam še zafustriranega komunajzerskega izdajalca tovariša paglavca Kučana.

  • garfi

   ali jih bodo spremenili ali pa bo vedno huje
   tudi vojna ni izključena

   • cosmosjasnovidec

    Spremeniti jih ni mogoče,ker so tako psihično zahojeni saj jim ne dopusti njihova vera,ker jih že od otroštva učijo mrziti pripadnike drugih ver.
    Vojna pa tako ali tako ni izključena,ker drugega ne bo več preostalo.
    Povzročitelji bodo seveda kamelojebci,ker Europejcem počasi ne bo drugega več preostalo kot,da bodo morali hoteli ali ne pričeti z njimi obračunavati.
    Poglej samo ta Berlinski primer in kako se počutijo sorodniki pobitih in kaj razmišljajo.
    Jaz osebno bi v takem primeru obračunal z vsakim musličem katerega bi kje videl ne glede ali je kriv ali ne sicer pa nedolžen nobeden ni.

    • garfi

     ja ali pa bodo oni nas spremenili in uničili

   • Adolf Hitler

    kako bo vojna ko se še zmerem nahajamo v drugi svetovni kajti vojna ni bila nikoli dokončana zato nemorejo napovedat 3 svetovno ko pa še te niso dokončali razmislite malo zakaj povsod kjer so bile vojne so bile samo unter falsche flaggen kajti to pomen da smo se zmeraj zasedene in kolozirane države malo rasmislite zakaj delate za drobiž kopujete kar vam elektro žid ukaže moli brodi priden se razmnožuj ubogaj buli žida plačaj položžnice plačuj tv prispevke vera je bog bog je vaš denar malo čudno a ne?

 • radames

  Ne bojte se! Slovenija je varna! -:))))))))

  • cosmosjasnovidec

   Res je vendar za tiste kateri so odšli ven iz nje živet v tujino kjer ni te muslimanske golazni.

 • rubec

  Razumem prišleke v Nemčiji da popizdijo. Kdo ne bi. Razlogi tičijo v neenakosti in krivicah. Nemci jim dajo nove mercedeze in beemveje in zase mislijo kako da so človekoljubni. Za mercedez je znano da prednji žarometi niso enaki zadnjim, beemve pa sicer nevem zakaj, že vrsto let vgrajuje krive sklopke.

  • xtc

   jA NABRŽ BO TO;KAMELE IMAJO VSE TO ŽE KOMBINIRANO Z SEKVENČNIM MENJALNIKOM IN STALNIM ŠTIRIKOLESNIM POGONOM;KAR JE NAPREDNEJE_PA NAJ ŠE KDO REČE ;DA TAM NISO NAPREDNI:

   • rubec

    Misliš štirikopitnim pogonom?

  • zoro

   ja vsem pa crkujejo auspuflageri in še kompresijo majo zvito.

 • garfi

  bedna merkelca hvali nemce kako mirno in odločno so se odzvali na pokol
  pri tem pa molči, da je policija dolgo vedela, da je nevaren in ga izpustila
  upam, da ne bodo nemci še tretjič uničili evropo

 • zoro

  sprašujem se kaj bodo rekli tisti ki so jih vabili takrat, ko bodo tudi med njimi žrtve, verjetno se bodo držali kršanskih načel “če te kdo po levem licu, mu nastavi še desnega” čeprav sovražijo kristjane, ali pa bodo spregledali…ne,ne, ne to ne, to pa ne.

 • Je pa žalostno, da so muslimanski teroristi v EU samo v zadnjem letu pobili vsaj 500 ljudi (da posilstev in spolnih zlorab sploh ne omenjam) in da je narodom praktično vseeno kaj so dogaja.. Ne Francozi, niti Nemci se nisi masovno podali na ulice, ter zahtevali korenite spremembe na tem področju.. Bojim, se da se to še ne bo zgodilo kmalu, ker so ljudje v preveč pasivni vlogi..!

  • Caetano

   Propaganda t.i. multikulturnih elit, da se žrtvam ne da izogniti je naredila svoje…

 • Kat Wilson

  Ja, tolk jo imajo dovolj, da jo bodo ponovno izvolili za premierko. Če bi jo res imeli dovolj bi AFD zmagala, z VEČINO GLASOV. Se pa to ne bo zgodilo. Bo treba počakat še ene 5 let, da pride nov Hitler. Komaj ko jim bo voda v grlo tekla si bodo priznali da je nacizem edina rešitev zanje.

 • The Truth Keeper

  Krieg oder chaos!

  • RATATA

   Vse bolj kaže na to

 • Adolf Hitler

  juden moslems neger kommunisten antifa schweine und zigeuner raus aus europa

 • APMMB

  Nemčija je v veliki krizi. Multikulti in nenehno posipavanje s pepelom zaradi nacisstičnih zločinov je iz Nemčije naredilo nedržavo iz Nemcev pa mehkužce, ki se niso sposobni več braniti.
  To je sedaj jasno pokazal atentat v Berlinu. Nemška policija ni sposobna izslediti terorista, ki je povzročil z atentatom preplah ne samo v Berlinu, temveč v vsej Nemčiji.
  Prav gotovo atentator ni bil sam.Nemška policija pa ga ni bila sposobna najti, niti odkriti celice, ki so zanesljivo sodelovale pri atentatu. V tem pogledu so bistveno učinkovitejši francoski policistil, pa Belgijski. Nemčija, ki se je nekoč ponašala z učinkovuito vojsko in policijo je sedaj ostala brez obojega, kar predstavlja grožnjo za varnost Nencev samih in sveda tudi za vso Evropo.
  Ob tako mlahavi in neučinkoviti policijije Namčija leglo teroristov,saj se ti zatečejo vedno tja, kjer jim grozi najmanj nevarnosti.
  Za begunce so predvideli 6 mrd €, hkrati pa tarnajo,daimajo premalo policistov, ki bi nadzorovali potencialne teroriste.To je absurd, ki mora odnesti celotno nemško politiko, tako črne, kot redeče.
  Evropa mora vseeno ostati domovina Evropejcev, tako kot Slovenija Slovencev.

 • Diverzant

  Rodila se je 1954,in tudi hitler je se zivel takrat v Cile ali argetini.lahko da je dedek se kaj skupi spravo,pa imamo potomko.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!