fbpx

Nepredstavljiv zločin v Angliji: Ženi rekel, naj si zakrije oči, saj jo čaka ´darilo´, nato pa jo je brutalno zabodel v vrat!

Laura May in Shaun May (Foto: Facebook)

Iz Kenta v Angliji poročajo o sojenju za zelo nenavaden, a hkrati zastrašujoč zločin. Poskusa umora je namreč obtožen moški, ki je svoji ženi, ležeči na postelji, rekel, naj zakrije svoje oči in počaka na ´darilo´, nato pa jo je s kuhinjskim nožem popolnoma nepričakovano brutalno zabodel v vrat. “Res sva se imela rada. To je bilo povsem nepričakovano,” je o grozoti povedala žrtev.

9. oktobra 2018 je v Kentu v Angliji prišlo do strašnega zločina, v katerem je 34-letni Shaun May s kuhinjskim nožem brutalno zabodel v vrat svojo ženo, Lauro May, s katero sta bila pred tem v razmerju že 6 let, v skupno domovanje pa sta se po poročanju Jutranjega lista veselila marca 2018. Žena, ki je napad preživela, se možu pri omenjenem dejanju ni upirala, saj je bila prepričana, da jo ta le želi obdariti na zanimiv način.

Med zaslišanjem vpletenih se je izkazalo, da je do brutalnega zločina prišlo le pet dni po vrnitvi zakoncev May s potovanja po Južni Koreji. Tik pred izvršitvijo svojega nerazumljivega dejanja je Shaun Lauri dejal: “Lezi na posteljo in zapri oči. Imam ´darilo´ zate.” Soproga je to tudi storila, saj je bila prepričana, da ji namerava podariti psa, ki si ga je želela. “Imela sva spolni odnos, nato pa mi je rekel, naj ležem na posteljo in zaprem oči. Prepričana sem bila, da me bo presenetila psička, takrat pa sem čutila kri …,” je dogajanje usodnega dne opisala Laura, ki takrat ni mogla verjeti svojim očem. “Vpila sem: To ni mogoče! To ni mogoče! Zamahnil je tako močno, da se je rezilo zlomilo. Krvavela sem,” je Laura še povedala o grozoti, ki jo je doživela oktobra lani. Ob tem je poudarila, da hujših sporov z možem pred tem nista imela: “Res sva se imela rada. To je bilo povsem nepričakovano.” Na drugi strani je Shaun priznal, da je šlo za načrten napad, s katerim je želel svoji ženi povzročiti hude telesne poškodbe, vse to le dan po tem, ko ji je povedal, da so ga odpustili iz službe.

Zakonca May (Foto: Facebook)

Grozil je, da se bo ubil, nato pa si je premislil
Po tem, ko je ženi prizadejal poškodbe, je Shaun grozil s tem, da bo ubil tudi sebe, a tega ni storil. Odpeljal jo je v bolnišnico, kjer je lagala, da se je poškodovala med rezanjem zelenjave. Šele, ko so zdravniki Shauna soočili z vsemi hudimi poškodbami, ki jih je utrpela njegova žena, se je ta zlomil in dejanje priznal. Sojenje Shaunu zaradi poskusa umora se medtem nadaljuje.

Rajko Golob