Neverjetno! 40 odstotkov celotne nemške socialne pomoči prejemajo muslimanski migranti!

Migranti

Slika je simbolična (Foto: Twitter)

Migranti “pokurijo” dobrih 40 odstotkov socialnih prejemkov, ki jih namenja na mesec nemška država. Poleg tega, da v Nemčiji živi že več desetletij številčna turška skupnost, se je po prihodu migrantov z Bližnjega vzhoda še dodatno povečal delež muslimanskega prebivalstva.

V Nemčiji že desetletja živi številčna muslimanska skupnost. A najnovejši podatki kažejo, da se muslimanskemu delu prebivalstva v Nemčiji ne ljubi delati, kar tudi razkrivajo statistični podatki. Najnovejši podatki razkrivajo, da 40-odstotni delež socialne pomoči Nemčija namenja muslimanskim migrantom.

Nemške davkoplačevalce muslimanski migrantski luksuz stane štiri milijarde evrov, ki so namenjene za njihovo hrano, izobrazbo in medicinske storitve.  Težavo jim še vedno povzroča njihova brezposelnost, čeprav so se v Nemčijo odpravili predvsem delat, ne pa uživat na račun socialne države. Njihova stopnja brezposelnosti je še vedno visoka, znaša 44,2 odstotka.

Foto: epa

900 tisoč prosilcev za azil čaka na vstop v Evropsko unijo, od tega skoraj 400 tisoč v Nemčiji
A to ni edini podatek, ki ga razkrivajo na portalu Jihadwatch. V Evropski uniji čaka na azil več kot 900 tisoč muslimanskih migrantov, ki si želijo evropske socialne varnosti. V Nemčiji se zdaj nahaja 396 tisoč prosilcev za azil, ki izkoriščajo socialne ugodnosti in jih bodo izkoriščali tako dolgo, dokler se ne bo spremenila politična filozofija vlade Angele Merkel.

Luka Perš

 • M. Ritchie

  Adolf se v grobu obraca! To je njegova karma.

 • skorpijon93

  na Češkem tega NI, ker si tam ne uvažajo muslimanov, v Nemčiji je po podatkih 2016 leta 6.3 % delež muslimanov, na Češkem manj od 0.2 %, v Sloveniji 3,6 % delež. , Nemčija se lahko skrije pred Češko, staro veliko industrijsko državo, če so si pa nemci po 2. svetovni vojni uvažali gastaarbajterje , pa vse toplo in odprto sprejemali in delili pa so si sami krivi

 • Andrej

  Ja, pri denarju se konča marsikakšno “prijateljstvo”. Tudi v Nemčiji je tako. Čedalje več Nemcev spoznava, da po desetletjih dela dobivajo manjše penzije kot mladi Ilegalci, ki v življenju še niso delali.

  • Janez Novak

   In čedalje več je tistih, ki spoznavajo, da v Slovenzueli ni nič drugače. Tudi pri nas migranti, ki dobijo azil, prejmejo veliko več kot znaša povprečna plača in jim za preživetje sploh ni treba delati.

 • skorpijon93

  na slovaškem pa muslimanov ni in je mir !”

 • Janez Novak

  Kaj pa v Slovenzueli, je kaj drugače kot v Nemčiji??

 • Skrajno Desni

  To ni nič neverjetno, v Sloveniji 80% prejemajo socialo čefurji pa še v Sloveniji ne živijo.

 • lauraas

  Saj pa to smo že vsi vedeli pred leti, da bo tako, le Merkel ne.

 • Steiermark

  Ja, tako je to, tam kjer gospodarijo in si delijo denar leni in necivilizirani tujci, ustvarjajo pa ga pravi, delovni domačini! 40 odstotkov od prejemnikov socialne pomoči je novih kamelarjev, preostalih 60 pa je tistih, katerih kamelarski starši so jih že uspeli narediti za “nemce”oz. jih oskrbeti z nemškimi potnimi listi , še vedno ne vedo, kaj je to evropska kultura in civilizacija ter spoštovanje le te! Tudi pri nas, žal , ni kaj dosti drugače, naši ljudje garajo, penzionisti nemorejo ne živeti ne umreti z mizerijo, ki jo prejemajo kot neko miloščino, medtem ko balkanska in kamelarska “elita” ne rabi delati , dovolj je da izgovorijo čarobno besedo, azil, azil in že jim pripada ugodnosti za 2.000 evrov……