Neverjetno! 40 odstotkov celotne nemške socialne pomoči prejemajo muslimanski migranti!

Migranti

Slika je simbolična (Foto: Twitter)

Migranti “pokurijo” dobrih 40 odstotkov socialnih prejemkov, ki jih namenja na mesec nemška država. Poleg tega, da v Nemčiji živi že več desetletij številčna turška skupnost, se je po prihodu migrantov z Bližnjega vzhoda še dodatno povečal delež muslimanskega prebivalstva.

V Nemčiji že desetletja živi številčna muslimanska skupnost. A najnovejši podatki kažejo, da se muslimanskemu delu prebivalstva v Nemčiji ne ljubi delati, kar tudi razkrivajo statistični podatki. Najnovejši podatki razkrivajo, da 40-odstotni delež socialne pomoči Nemčija namenja muslimanskim migrantom.

Nemške davkoplačevalce muslimanski migrantski luksuz stane štiri milijarde evrov, ki so namenjene za njihovo hrano, izobrazbo in medicinske storitve.  Težavo jim še vedno povzroča njihova brezposelnost, čeprav so se v Nemčijo odpravili predvsem delat, ne pa uživat na račun socialne države. Njihova stopnja brezposelnosti je še vedno visoka, znaša 44,2 odstotka.

Foto: epa

900 tisoč prosilcev za azil čaka na vstop v Evropsko unijo, od tega skoraj 400 tisoč v Nemčiji
A to ni edini podatek, ki ga razkrivajo na portalu Jihadwatch. V Evropski uniji čaka na azil več kot 900 tisoč muslimanskih migrantov, ki si želijo evropske socialne varnosti. V Nemčiji se zdaj nahaja 396 tisoč prosilcev za azil, ki izkoriščajo socialne ugodnosti in jih bodo izkoriščali tako dolgo, dokler se ne bo spremenila politična filozofija vlade Angele Merkel.

Luka Perš