fbpx

Neverjetno: Migrant, ki je v Nemčiji posilil dekle pred njenim fantom, svojo žrtev oklical za prostitutko

(Foto: Twitter/@derschmidtjens)

Primer migranta z zavrnjeno prošnjo za azil, ki je obtožen posilstva dekleta pred očmi njenega fanta v nemškem naravnem rezervatu, se je končno znašel pred sodiščem. Obtoženec z ganskim državljanstvom, imenovan Eric X, je pred sodnikom v svojo obrambo žrtev oklical za prostitutko. Res naravnost noro, kaj roji v glavah nekaterih z drugačnim kulturnim ozadjem. 

V obtožbi je mogoče prebrati, da se je 31-letni napadalec aprila oborožen z drevesno žago spravil nad šotor para, medtem ko je dvojica kampirala v naravnem rezervatu v bližini Stuttgarta. Po tem, ko je par moškemu izročil 6 evrov in zvočnik, se je ta spravil na 23-letno žensko in zakričal: “Come, you b**ch. I want to f**k you.” (Pridi ps**a, da te po****m).

Moški jo je nato povlekel iz šotora, medtem ko ji je grozil z žago in s tem preprečil njenemu fantu, da vstopi v šotor. Eric X je nato pobegnil, nekaj dni pozneje pa so ga opazili na sprehodu ob reki Ren v mestu Bonn, medtem ko je v roki držal glasbeni zvočnik, ki ga je ukradel v šotoru para.

Posnetek varnostno-nadzornih kamer in analiza DNK obremenilna 
Po tem, ko se je Eric X v ponedeljek soočil z obtožbami, je dejal, da o tej stvari ne ve nič. Kljub predvajanemu posnetku varnostno-nadzornih kamer, ki so pokazali, da je na dan napada in posilstva ob 19.58 zapustil migrantski dom in se vrnil šele naslednje jutro ob 3.06, je zatrjeval, da to ni res in da gre le za trik sodišča. Nadaljeval je s pojasnjevanjem, da je bil ves čas v domu in dodal, da ga ne zanima ukvarjanje s šalami. “Nimam časa za tovrstne pravljice. Igrajo se igro in me na vsak način poskušajo prikazati kot posiljevalca,” je dodal po navedbah nemškega Die Welta.

Ko so Ericu X očitali, da je bilo mogoče na žrtvi najti DNK-dokaz, ki je enak njegovemu, je pomignil z glavo in dodal, da če sodišče meni, da je bil na dekletu res njegov DNK, potem mora njo označiti za prostitutko. “Vsakdo, ki podpira dekletovo izjavo, da je šlo za posilstvo, je eden izmed najbolj umazanih ljudi na Zemlji,” je povedal.

Foto: YouTube

Nekaj dni pred posilstvom mu je bila zavrnjena prošnja za azil
Osumljenec je v Evropo prispel prek Sredozemlja in končal v Nemčiji, pred tem pa je bival tudi v Rimu in Salzburgu. Po navedbah Bilda naj bi v rodni Gani ubil svojega brata zaradi spora glede dediščine, nekaj dni pred posilstvom pa mu je bila po navedbah Focusa zavrnjena prošnja za azil. Analiza psihičnega stanja ni pokazala sledov duševne bolezni, kar pomeni, da je bil Eric X v celoti odgovoren za posilstvo, če mu bo to dokazano. Sojenje poteka in se bo nadaljevalo 19. oktobra.

N. Ž.