fbpx

Nezakoniti migrant iz Mehike posilil le šest let staro deklico

Fotografija je simbolična (Foto: STA)

Nezakoniti priseljenec v New Jerseyju, ZDA,  je obtožen, da je vdrl v dom, posilil šest let staro deklico ter skočil z drugega nadstropja.

Napadalec Edgar Mendoza, star 32 let, je 19. septembra ob pol enih zjutraj vdrl v dom in posilil šestletno deklico. Med napadom je v dekličino sobo stopil oče, nakar je napadalec skočil z drugega nadstropja, poroča Fox News.

Napadalec se sooča z več obtožbami
Policija je napadalca ustavila, identificiral pa ga je dekličin oče. Detektivi so šele pozneje ugotovili, da je deklica bila spolno zlorabljena, in jo nato odpeljali v bolnišnico. Za zdaj Mendoza ostaja v zaporu in se sooča z obtožbami vloma, ogrožanja blaginje otroka ter spolnega napada.

Foto: iStock

S strani migrantov vedno več posilstev v Evropi
Posilstva s strani migrantov pa tudi v Evropi niso več tako redka. So namreč eno izmed bolj pogostih kaznivih dejanj, njihovo število pa se je z zadnjim migrantskim valom precej povečalo. Strašljiva so tudi spoznanja, da so nekatera mlada dekleta in druge civilno-družbene skupine zaradi svojih političnih stališč, kot so večkulturnost ter odprtost meja, pripravljena tvegati lastno zdravje in varnost, če ne celo življenja.

D. Š.