fbpx

Ni šala: Nemško mesto Hanau ima zdaj posebna parkirišča za “LGBTQ in migrante”

Foto: UME

To bi lahko veljalo za satiro, če ne bi ta novica prišla iz Nemčije, kjer levičarski absurd očitno ni več omejen. Mesto Hanau je zdaj ustvarilo posebna parkirna mesta za “manjšine”. V prihodnje bodo na teh mestih lahko parkirali le LGBTQ osebe in migranti!

V podzemnem parkirišču so trije takšni parkirni prostori, ki so posebej označeni s steno v mavričnih barvah. Na steni je napis “Diversity Parking” (parkirišča za raznolikost).

Parkirišče za raznolikost bo odslej na voljo predvsem lezbijkam, gejem, biseksualcem in transseksualcem. Vendar tudi za migrante. Pozor, zdaj pa poanta: namen tega je zaščititi te skupine prebivalstva pred “napadi” (pobudniki bi verjetno morali predvsem zaščititi prvo skupino pred drugo). Posebej nameščena nadzorna kamera naj bi zagotovila boljšo zaščito pred temi “napadi”.

“Znak za strpnost”
Pobudnik akcije, občinsko podjetje za parkirišča (HPG), želi postaviti znameniti “znak za strpnost in svetovljanstvo”, vsaj tako je za različne medije povedal predsednik nadzornega sveta Thomas Morlock.

Celotno novico si preberite na portalu Kulturni marksizem