fbpx

Ni šala! Predsednik socialistične Venezuele Maduro trdi, da je odpotoval v prihodnost, se vrnil, in državljanom sporoča: “Vse bo dobro.” Grego Ciglarja očitno ni vzel s seboj!

Vidni član radikalne Levice Grega Ciglar in Nicolas Maduro (Foto: Facebook)

Venezuelski predsednik Nicolas Maduro je v ponedeljek na pripravah na vojaško vajo Soberania 2019 pred vojaki izjavil, da je odpotoval v prihodnost in se tudi vrnil, poroča El Nuevo Herald (TUKAJ).

“Prepričani ste lahko, da bo vse v redu in da se bomo izvlekli iz težav močnejši in bolj modri. Nekaj nezrelih improvizatorjev ne bo škodovalo republikanskemu življenju v Venezueli,” je dejal socialistični predsednik. “Povem vam, in to je zagotovo. Odšel sem v prihodnost in se vrnil. Videl sem, da nam gre dobro in da državljansko-vojaška zveza našim ljudem zagotavlja mir in srečo,” je povedal.

To ni prvič, da Maduro državljane prepričuje v svoje nadnaravne sposobnosti. Leta 2013 je po smrti Huga Chaveza dejal, da se je Chavez pred njim pojavil v obliki vrabca. Z njim je seveda govoril.

Družbena omrežja so seveda ob takih izjavah eksplodirala in ga primerjala z Martyjem McFlynom, glavnim igralcem filma Vrnitev v prihodnost.

El Nuevo Herald ne poroča, ali je na potovanje v prihodnost s seboj vzel tudi Miho Kordiša, Violeto Tomić ali Grego Ciglarja. Očitno jih ni.

Demokracija.si