[Ni za občutljive] Podvodni ribič končal s harpuno v glavi

Foto: Fb

Podvodnemu ribiču se je med podvodnim ribolovom zgodila huda nesreča, saj ga je v glavo zadela harpuna. Iz vode ga je potegnila obalna straža, nato pa so ga s helikopterjem odpeljali v bolnišnico.

Podvodni ribolov je eden izmed bolj nevarnih športov, med številnimi nevarnostmi pa poleg utopitve, ki je največji krivec za število smrti podvodnih ribičev, beležijo tudi poškodbe, nastale kot posledice strelov s podvodno puško.

Iz afriške države Mozambik poročajo o primeru, ko je podvodni ribič končal s harpuno v obrazu. Domneva se, da ga je po nesreči ustrelil njegov partner, ki je z nesrečnežem lovil v paru. Prvo pomoč so mu nudili reševalci obalne straže, kjer so nastale fotografije, nato pa so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Potapljač je imel neizmerno srečo, saj harpuna ni zadela vitalnih organov glave, zato je nesrečo preživel.

Image may contain: one or more people, child, shoes and outdoor

Image may contain: one or more people and outdoor

Peter Truden

 • pajot

  Ja,in? vest bi bila recimo pomembna,vsaj za nekatere,če bi ta,ki je fasal harpuno,bil v razmerju z ženo strelca. Kenede?
  Komu qurcu je pomembno,da je harpuna zadela enga ribiča. WTF!

 • Waltter

  Sicer je sedaj dobil obcutek ko ga sam prizadene zivali. Ga bo to odvrnilo od podvodnega ribolova? Seveda ne enako kot se najverjetneje lovi z lokom,

 • xtc

  Orožje NI za bedake.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!