fbpx

Nogometaš angleške reprezentance Wayne Rooney aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola in v spremstvu lepotice, ki ni njegova žena

Laura Simpson in Wayne Rooney (Foto: Twitter)

Wayne Rooney, najboljši strelec v zgodovini angleške reprezentance, je bil pred dnevi aretiran zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola. 31-letnega nogometaša, ki s svojo dolgoletno partnerico Coleen pričakuje že četrtega otroka, so policisti ustavili zaradi sumljive vožnje, zraven njega pa je sedela 29-letna Laura Simpson, ki naj bi po poračanju tamkajšnjih medijev rada iskala bogate moške. Na spletni strani za zmenkarije z bogatimi moškimi so našli celo njen oglas.

V petek zjutraj je bil blizu svojega 6 milijonov funtov vrednega doma aretiran nogometaš angleške reprezentance Wayne Rooney. Nekdanji angleški kapetan je imel za sabo naporno noč žuranja, plesanja na mizah in v barih ter popivanja z 29-letno natakarico Lauro Simpson. Njegova žena Coleen Rooney pa je bila v tem času na počitnicah v Španiji. Rooney je v priporu ostal, dokler ga ni prišel iskat njegov agent Paul Stretford. Kot poroča The Sun, sta zakonca Rooney afero že razčistila in se o tem izdatno pogovorila.

Coleen Rooney (Foto:Twitter)

Laura Simpson, Rooneyjeva “spremljevalka”, je na Twitterju zmerjala kritike, ki so jo obtoževali, da je kriva za nogometaševo aretacijo in da je uničila razmerje med njim in njegovo partnerico. Kot odgovor na eno izmed kritik je zapisala: “Nihče ni uničil tvoje javne podobe … Nehaj me poskušati uničevat, ti debela k*rba.”

Simpsonova je za The Sun povedala, da je nogometaš angleške reprezentance cel večer občudoval njene prsi in ji rekel, da bi se jih rad dotikal. “Začela sem se smejati, saj je bilo zgolj nedolžno spogledovanje.” Povedala je, da ni bila v njegovi družbi zaradi slave, ampak ker sta imela zanimive pogovore. “Bil je malo perverzen in jaz sem bila že precej pijana, ampak nisva počela nič, česar ne bi smela. Nisem uničevalka zakonov,” je še dodala. Izjavila je, da sta si tisto noč izmenjala nekaj nedolžnih objemov in poljubov.

Rada bi ujela moškega, ki bi ji mesečno zagotovil vsaj 6500 evrov
Mediji pa so šli zgodovino Laure Simpson raziskovati še dlje in ugotovili, da na spletu išče bogate moške, ki bi ji lahko zagotovili luksuzno življenje in sicer s pomočjo spletne strani za zmenke z bogataši. Iz njenega opisa je razvidno, da želi ujeti samca, ki bi jo preživljal s 6500 evri mesečne žepnine, prav tako pa bi rada veliko potovala po eksotičnih krajih in uživala v dobri hrani ter dragih vinih.

N. Š.