Novorazkriti dokumenti kažejo, kako je Obamovo zunanje ministrstvo v zadnjih minutah svojega delovanja želelo spodkopati Trumpa

Nekdanji ameriški predsednik Barrack Obama (vir: twitter)

Novi razkriti dokumenti so pokazali, da je Obamova administracija svoje zadnje dneve na oblasti porabila za iskanje načinov, kako bi lahko spodkopali takrat bodočega predsednika Trumpa. Uradniki so namreč posredovali tajne podatke Trumpovim sovražnikom v senatu in skušali povezati ameriškega predsednika z lažjo o ruskem vmešavanju v ameriške volitve.

“Obamovo zunanje ministrstvo je bilo ključno v zaroti pri blatenju predsednika Trumpa z lažmi in ‘inuendi’ o vpletenosti Rusije. Pravosodno ministrstvo mora razširiti svojo ‘Spygate’ kriminalno preiskavo na omenjeni organ,” je povedal predsednik skupine Judicial Watch Tom Fitton.

Agenti globoke države na ameriškem zunanjem ministrstvu so pošiljali tajne informacije Trumpovim nasprotnikom v senatu in po poročanju Judicial Watcha iskali načine, kako bi lahko izpeljali svoj upor proti predsedniku Donaldu Trumpu.

Obamova administracija je tako položila temelje za neobstoječo afero Russiagate, ki jo je posebni preiskovalec Robert Mueller po dve leti trajajoči preiskavi razkril kot lažno, a dve leti, ki so ju proti Trumpu nastrojeni mediji porabili za ohranjanje laži pri življenju, sta minili.

Trump pa počasi, a vseeno sistematično umika enega Obamovega nastavljenca za drugim. Obljuba, da bo izsušil močvirje, v katerem se skriva globoka država, se tako počasi uresničuje.

Ivan Šokić

 • lauraas

  Poštena levica!

 • lauraas

  In če bi zmagala Clintonova, kakšno krivico bi levičarji storili Trumpu in bi veselo vladali. A Mueller tega ni opazil v raziskavi? Kaznovati goljufe!

 • šmentanamuha

  Z vsakim takim razkritjem se Trumpu samo poveča ugled in vedno bolj se kaže tudi njegova genialnost, da je uspel vse te hijene in podrepne zahrbtne zajedavce “nadmudriti” (ne najdem boljšega izraza). Gejček Obama in njegova transgender žena pa sta dobro nategnila levičarje. Prav bi tudi bilo, da bi Obama vrnil tisto Nobelovo nagrado za mir, ki jo je dobil na kredo, potem pa je naredil masaker na BV. Obama je lutka, tako kot naš Šarec, le da njega krmilijo na najvišjem svetovnem nivoju. Šarko si še lahko reši nekaj dostojanstva, če bo pravi čas odnehal, za Obamo je prepozno. Njega so demonske sile že zdavnaj posrkale.

  • tohuvabohu

   Prelisičiti.

   • šmentanamuha

    Je dokaj blizu temu, kar mislim, vendar gre tu še za nekakšno taktično šahovsko velemojstrsko preigravanje, ki mu je izraz “nadmudrivanje” bližje, prelisičenje pa je malo nižji izraz. Ženske so recimo lisice, ko je recimo igrajo nebogljenost, da pritegnejo moško pozornost ali kujejo kakšne spletke. Morda bi bil ustreznejši izraz “nadigrati”. Trump je nadigral obamovce, da še zdaj niso prišli k sebi. Vseeno hvala za trud..

    • tohuvabohu

     Oh, ni za kaj.
     Izraz “nadigrati” pomeni čisto nekaj drugega. Pomeni biti boljši v poštenem, športnem boju, v politiki pa recimo imeti boljše argumente in podporo.
     O šahu očitno ne veš veliko. Velemojstri se zanašajo bolj na znanje in veščino, “nadmudrivanje” je pa domena kavarniških igralcev.

 • pajot

  Zamorc kot zamorc. Jebi ga. Pa še levičar povrhu.
  V Ameriki kot kaže,ta kombinacija ne špila več.
  Hussein je na volitvah pokadil. (popušil).he,he,he…

 • tohuvabohu

  Obamina administracija? Pravilno je Obamova administracija.

 • Janez Novak

  Obama in njegovi nastavljenci so samo vrh ledene gore, ki jo predstavlja globoka država. Močvirje je zelo globoko.

 • xtc

  A ni čas da tegale zapečenca z sodelujočimi Trump spravi pred sodišče?

 • Andrej

  Obama je bil pa res zgleden demokrat! Le, da si je demokracijo bolj po Huseinovo razlagal.

 • Olga101

  Dajmo Trump! Bravo!

 • piko8

  Take prezidente, kot je g. Trump rabi današnji svet!!
  Bravo slovenski zet!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!