fbpx

Očeta vklenili v lisice, ker se ne strinja z razširjanjem pornografskih vsebin v šoli

Oče William Baer se je udeležil sveta staršev v mestu Gilford v New Hapshieru. Opozoril je na knjigo z naslovom Devetnajst minut, ki jo morajo obezno prebrati šolarji. V njej je po mnenju mnogih staršev opis spolnega odnosa, ki ni primeren za štirinajstletne otroke.

Predsednica sveta je določila, da lahko vsak od staršev govori samo dve minuti. William Baer je uvodoma predstavil svoje stališče v dveh minutah, potem pa je želel še dodatno pojasniti svoje stališče. Predsednica mu je to preprečila. In nanj poslala policista, da ga kot kriminalca vklene v lisice in odpelje v zapor.

Čaka ga kazen 1.200 dolarjev, na katero Baer že napoveduje pritožbo
Aktivisti, ki si prizadevajo za spolno prevzgojo otrok v šolah, postajajo čedalje bolj vsiljivi in vplivni. Ko se jim starši postavijo po robu, pa postanejo agresivni in nasilni.To se, žal, ne dogaja samo v Ameriki. Tudi v Sloveniji smo že imeli primere, ko so morali otroci brati neprimerne vsebine v povezavi s spolnostjo in nasiljem, celo pedofilsko literaturo in se na delavnicah srečevati s pedofilom. Otroke so v šolah celo prepričevali, naj spremenijo spol.

Starši, ne pustimo se prestrašiti. Čedalje bolj se kaže, da moramo zelo pozorno spremljati, kaj se dogaja v šolah. Ko opazimo, da se dogajajo nesprejemoljive prakse, reagirajmo. Organizirajmo se in preprečimo zlorabe nad našimi otroki. Starši smo odgovorni za svoje otroke in imamo pravico, da jih vzgajamo v skladu s svojim prepričanjem. To sta naša odgovornost in pravica. Če tega ne bomo naredili mi, ne bo nihče drug, zato: bodimo pogumni v delu za dobro otrok.

Naj nam bo William Baer zgled pokončnega očeta, ki je pripravljen iti tudi v zapor, da bi zavaroval otroke pred zlorabo!

24kul.si