Orgije in droge prišle do živega sinu šejka iz Združenih arabskih emiratov?!

Foto: Twitter

Britanski mediji so se razpisali o nedavni smrti sina vladarja mesta Šardža v Združenih arabskih emiratih. Ta je v 39. letu nenadno preminil v Londonu po tem, ko je domnevno užival droge in sodeloval v orgijah. Kot kaže, si nekateri muslimani po svoje predstavljajo sledenje naukom vere, saj kot težavno vidijo uživanje svinjine in alkohola, ko pa pride do intime in uživanja drog, pa očitno vsi pomisleki izginejo. 

Lastnik modne znamke za moške Khalid Al Kasimi je bil sin šejka Sultana bin Mohameda Al Kasimija. Nekateri viri navajajo, da je bila v njegovem penthouseu najdena velika količina kvalitetne droge, policija pa še vedno ni demantirala teh informacij.

V prostore penthousea je najprej prispela prva pomoč, nato pa je na njihov poziv prispela še policija, ki je našla drogo, poroča Kurir. Eden izmed virov je britanskim medijem izdal, da so v tem stanovanju nekateri gosti uživali drogo in imeli spolne odnose. Zato obstaja sum, da je Khalid umrl ravno zaradi prekomernega odmerka droge. Poleg policijske preiskave je bila naložena izvedba nujne notranje preiskave, osebju pa je bilo rečeno, da ostane tiho, so poročali britanski mediji. Poudarjajo, da je Khalid užival vso svobodo, ki jo ponuja London, vendar ga je očitno to prekomerno prevzelo.

Foto: Twitter

Aretiran ni bil nihče
V povezavi s smrtjo Khalida ni bil aretiran še nihče. V mestu, ki mu vlada njegov oče, je bilo razglašeno, da se bodo zastave spustile na pol droga, razglašeno je bilo tudi tridnevno žalovanje. Mnogi preko družabnih omrežij izražajo sožalje šejku, mediji pa ob tem poročajo, da je šejk že leta 1999 izgubil sina. Ta je bil pri 24 letih najden v njegovi hiši na tleh kopalnice.

Preminuli princ se je rodil v Šardži, a se je pri 9 letih preselil v Veliko Britanijo, da bi tam pridobil kvalitetno izobrazbo. Študiral je francoski in španski jezik, preden je presedlal na študij mode. Leta 2008 je razvil svojo modno znamko QASIMI, ki jo je uspešno predstavljal na pariškem in londonskem tednu mode, prisoten pa je bil tudi na trgu Bližnjega Vzhoda.

Hana Murn

 • Steiermark

  Smrdljivi iztrebek…..dobil je to, kar je iskal in odšel mirno k svojemu gospodarju, satanu, ki ga oni imenujejo malo drugačče!

  • Šejtan …. :-))))

   • Rožle

    Šejtan je pravi Angelček proti Alahu .. :)

    • Obadva skupaj pa sta angelčka proti ljubosumnemu, maščevalnemu, jeznemu Jahveju.

     Če greš brat staro zavezo v originalu (hebrejščini) se šele izkaže, da je bogov veliko več, kot eden …. Jahve je pač še en iz tega kluba Alahov, Šejtanov, …

   • Steiermark

    Ja habibi, štejtn je njihov bog!

    • Sicer ne padam v razne “teorije zarot”, ampak določena korelacija med Alahom in Saturnom (Kronos v grški mitologiji) ni ravno za pohvalit …. Tisti, ki vedo o tem kaj več, vedo na kaj namigujem.

 • rubec

  Šiptarsko muslimanskega sladoleda ne jem. Je kot obrezan tič. Iz istega razloga tudi kornet ne odvijam, ampak pojem skupaj s papirjem. Večinoma ga pa vržem v smeti, ker je za en kurc.

 • Antonius

  Kaj nas spremlja, potuje z nami, dokler sami ne pridemo na vrsto? Človek celo življenje pokopava, šejk Sultana bin Mohamed Al Kasimi bo pa svojega sina, nepričakovano pokopal malo prej.
  V Evropi je bilo mnogo mladih pokopanih prezgodaj, zaradi verske blaznosti, ki ji pripada žalujoči šejk.
  Krščanskost mi veleva izreči sožalje nesrečnemu očetu, a hkrati upam, da se zaveda krščanskemu Bogu verujočih staršev, ki so zaradi norosti njegovega Alaha v Evropi izgubili najdražje.

 • xtc

  Bilje uspešen……………….
  No tudi pospešeno uspešno je odšel. nafiksan.

 • freedomfighter

  Jebi ga…kaj pa jemlje droge pije alkohol in uziva v seksu ce ima potem slabo vest…weak minded person kaj ces…tistega ki osrecujejo orgije in droge naj se ukvarja s tem kogar osrecujejo molitve in cistunstvo pa naj zivijo po svoje…ni druzba kriva ce posamezniki ne vedo kaj hocejo…jaz te tezave nimam

  • Observer

   Ravno obratno je. Vem iz lastnih izkušenj. Samo neumneži trdijo tako kot ti. Nič ni namreč lažjega kot se predati ženskam ali več njim in nič ni težjega kot jim reči ne in mrtviti svoje meso. Weak minded person je tisti, ki podleže orgijam in vsem vrstam seksualnega razvrata. To je namreč največja droga daleč naokoli. Je v našem mesu. In tisti, ki ga je sposoben mrtviti in ubogati Boga, je strong minded person. Ostali pa podležejo ker so weak minded.

   Mladenič in zapeljivka
   Pregovori 7
   1 Sin moj, varuj moje izreke,
   hrani v sebi moje zapovedi.
   2 Pazi na moje zapovedi, da boš živel,
   na moj nauk kakor na zenico svojega očesa.

   3 Priveži si jih na prste,
   zapiši jih na tablo svojega srca.
   4 Reci modrosti: »Ti si moja sestra,«
   »Sorodnica« kliči razumnosti,
   5 da te obvaruje tuje ženske,
   tujke, ki gladi s svojim govorjenjem.

   6 Kajti pri oknu svoje hiše,
   skozi rešetko sem pogledal,
   7 pa sem videl med preprostimi,
   prepoznal med mladeniči fantiča brez pameti:
   8 stopil je v ulico okrog vogala
   in šel proti njeni hiši.

   9 V mraku, v večernem času,
   sredi noči in teme.
   10 In glej, ženska mu pride naproti,
   napravljena kot vlačuga in osvajalka src.
   11 Živahna je in izzivajoča,
   njene noge ne vzdržijo doma.
   12 Zdaj je na ulici zdaj na trgu,
   na vsakem vogalu zalezuje.
   13 Objame ga in ga poljubi,
   upre svoj obraz in mu reče:

   14 »Mirovno daritev sem bila dolžna,
   danes sem izpolnila svojo zaobljubo.
   15 Zato sem ti šla naproti,
   da te povabim, in sem te našla.
   16 Postlala sem si posteljo z blazinami,
   s pisanimi pregrinjali iz egiptovskega platna.
   17 Odišavila sem si ležišče z miro,
   aloo in cimetom.

   18 Pridi, pijva naslade do jutra,
   uživajva v ljubezni.
   19 Kajti moža ni doma,
   odšel je na daljno pot.
   20 S seboj je vzel mošnjo denarja,
   ob določenem dnevu pride domov.«

   21 Premoti ga s svojim zavzetim prigovarjanjem,
   spelje ga s svojimi gladkimi ustnicami.
   22 Takoj gre za njo,
   KAKOR GRE VOL V ZAKOL,
   KAKOR BEDAK
   STOPICA K PRIVEZI.

   23 Dokler mu puščica ne razpara jeter,
   ko ptica prileti na vabo,
   ne spozna, da gre za njeno življenje.
   24 Zdaj torej, sinovi, poslušajte me,
   pazite na izreke mojih ust.

   25 Tvoje srce naj ne zaide na njene poti,
   naj ne zablodi na njene steze.
   26 Kajti veliko jih je, ki jih je ranjene zavrgla,
   številne so vse njene žrtve.
   27 V NJENI HIŠI SO POTI V GROB,
   SPUŠČAJO SE V SMRTNE HRAME.

   ———

   Ta mladenič je v grobu točno zaradi tega, ker ni upošteval Božje modrosti dane kralju Solomonu. Večina sveta je danes weak minded.

   • freedomfighter

    Weak minded ni tisti ki se udelezuje orgij in se drogira ter zabava…weak minded je tisti ki to dela pa ga pokoplje…nekateri se zasvojijo z drogami drugi s seksom tretji z adrenalinom…zasvojijo se weak minded people…niso vse stvari za vse in prav je tako ker nas to dela razlicne…narava nas je naredila da imamo dolocene potrebe in nagone ne vem zakaj bi jih drzali nazaj…ce pa nekoga to ubije je njegov problem ne moj…ce bi bil mocnejsa oseba bi lahko pocel vse to pa normalno zivel…ok neka mera mora biti ampak da se pa cisto odpoves tem uzitkom je pa neumnost da ni vecje…razen ce pac nekdo ev sam pri sebi da ni clovek a te stvar, to je pa strong minded person ker ve kaj mu ne pase in tega ne pocne…tebe osrecuje cistunstvo in bog mene pa druge stvari…jaz ne obsojam tebe ti pa upam da ne mene…imava pac drugacen pogled na svet in zivljenje…zate je zivljenje test zame pa edinstvena priloznost…ta mladenic je mrtev ker ni poznal svojega telesa in svoje psihe…najbrz mu je pa verska izobrazba tako oprala glavo da se je gabil sam sebi in spet njegov problem ne moj

 • Perkele

  Saudova Arabija je kot Rimsko cesarstvo pred propadom. Potrebujejo več religije.

 • :-) Ne morem, da me ne daje malce sarkazma ob tem dogodku.

  Sarjah (Šardža) velja namreč za najbolj “suho” državo v okviru ZAE. Stroga prepoved prodaje/točenja alkohola in ostalih zahodnjaških “razvad” medtem ko je sosednji Dubaj meka za vse tuzemske pregrehe (prostitucija, alkohol, ….)

  Sicer pa mal vprašajte tamkajšne expate, kako se počutijo ko iz Ajmana švercajo alko čez Sarjah v Dubai :-))) V Ajmanu se ga namreč da kupiti celo brez dovolilnic, ki jih izdaja oblast za nemuslimanske priseljence (v glavnem zahodnjake) torej brez omejitvenih kvot po glavi in potem upaš, da se boš čez Sarjah pripeljal brez, da ti lokalni policaji premečejo avto z dubajsko registracijo (vse jasno, kdo si in zakaj se voziš tranzitno čez) in v primeru najdbe alkohola kasiraš trajni izgon (ali še kaj hujšega) iz skupne države. Bye bye dobra plača in duty free life ….

 • Rožle

  Sex & Drugs & Muslims & Roll & Roll …

 • Sicer se je nekaj zelo podobnega zgodilo tudi v Dubaju. Šejk Mohamed bin Rašid Al Maktum (tata-mata vsega kar je zgrajeno v Dubaju) je namreč že ves čas pripravljal svojega prvorojenca za prestolonaslednika (kronskega princa) pa se je tip predoziral (uradno srčni infarkt kot vzrok smrti) v svojih najboljših letih in to tik pred uradno razglasitvijo prevzema funkcije.

  Je potem sicer njegov mlajši brat princ Hamdan vskočil noter kot 1.rezerva in vsaj sodeč po medijski propagandi zelo dobro prevzema svoje poslanstvo bodočega vladarja. Pred kratkim se je še poročil, tako da “otišao još jedan šejk u belom ferariju” in naše “princese” lahko tolažijo svojo piz**do le z običajnimi kameltrajbarji …. :-))

 • Valter BraniSlav

  Iz zaupnih virov sem izvedel da je Khalid Al Kasimi nedavno postal clan SDS.

  • Rožle

   .. res maš zaupne vire .. majke mi ..

   • gušto

    Muc mu je prišel povedat in ga povabit, he, he

 • Valter BraniSlav

  Zato obstaja sum, da je Khalid umrl ravno zaradi prekomernega odmerka droge.
  VPRASAJTE FRANCIJA DANKA. ON BO UGOTOVIL DA JE KHALIH UNRL ZARADI HOMOSEKSA.
  Homoseksualci namrec oblegujejo Francija 24/7. Se najbolj v njegovih sanjah…

  • šmentanamuha

   Projekcija? Ti maš pa res piko na Francija …

 • šmentanamuha

  Ko se muslimani spustijo s ketne je še hujše kot zafiksani levičarji. Tipček je dober zgledal, ampak še bolj pomembno je, kaj mu dogajal v glavi. Lahko bi bilo več koristi od njega, tko si je pa zjebal lajf z enimi kurčevimi orgijami. Škoda.

  • Valter BraniSlav

   Kucan ga je zastrupil z musnicami…

   • šmentanamuha

    Čist možno.

  • Observer

   Sinovi teh šejkov so prevzetni, arogantni, grobi,… Koliko je novic, kaj delajo dol v arabskem svetu služkinjam iz filipinov, itd…. na koncu je dobil svojim dejanjem primerno plačilo.

   • šmentanamuha

    Ja, sej, tipi so lahko še tolk hudi, ampak kaj jim dogaja v glavi, je pa čist druga zadeva.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!