fbpx

Ostudni ameriški računalničar in njegov zunajzakonski partner osem mesecev spolno zlorabljala otroka in vse slikala in snemala!

Carl Herold in Charles Dunnavant (foto:Youtube)

Carl Herold in Charles Dunnavant (foto:Youtube)

V Sloveniji je bila burna debata v preteklosti o tem, ali se naj dovoli posvojitev otroka homoseksualnim parom. Sedaj prihaja temačna vest iz Združenih držav Amerike. Znani ameriški računalničar Carl Herold in njegov zunajzakonski partner  Charles Dunnavant sta osem mesecev spolno zlorabljala otroka zaprtega v sobi.

Temačna zgodba prihaja iz Združenih držav Amerike. Dogodek se je zgodil v letu 2013, ko je bil Carl Herold aretiran. Vzrok aretacije je bilo osemesečno spolno zlorabljanje zaprtega otroka v njegovi hiši. To grozljivo dejanje je počel skupaj s svojim zunajzakonskim partnerjem Charlesom Dunnavantom.

Po poročanju Siola sta zaprtega otroka spolno trpinčila osem mesecev. Nad njim sta se spolno izživljala ter vse skupaj dokumentirala s posnetimi fotografijami in videoposnetki. Prizore ostudnega spolnega izživljanja sta delila preko spleta. Ameriški preiskovalci z dolgoletnimi izkušnjami na lovu za pedofile niso morali gledati sprevrženih posnetih slik in videoposnetkov omenjene dvojice.

Sramotno dejanje spolne zlorabe otroka ni prenesel. Carl Herold je leta 2014 storil samomor
Sramotno dejanje Carla Herolda ni dalo miru. Med čakanjem na sojenje si je v letu 2014 v svoji zaporniški celici sodil sam. Njegov zunajzakonski partner Charles Dunnavant pa je bil obsojen v letu 2015 na 36 let zapora.

Luka Perš