fbpx

Pandemija splavov po svetu je holokavst današnje dobe, sporoča južnoafriški kardinal Wilfrid Napier

Wilfrid Napier (Foto: Twitter)

Wilfrid Napier (Foto: YouTube)

Južnoafriški kardinal Wilfrid Napier je primerjal pandemijo splavov z nacističnim holokavstvom. Kritika izjave je bila namenjena t.i. ustanovam s pravico do legalnega opravljanja splavov. Največja težava je v tem, da so te organizacije postale pohlepne, saj zaradi svojega dela postale ene izmed njih glavne prodajalke človeških organov.

Eden izmed zagovornikov splava, “Pro life” aktivist je zapisal: “Ali veste, da je ista nacija kot je izumila plin za ubijanje ljudi iznašla tudi tabletke za splav?” Na očitno provokacijo se je odzval južnoafriški kardinal Wilfrid Napier: “Novodobna pandemija splavov je novi holokavst.” 

Z enačenjem smrti v koncentracijskih taboriščih in jemanje tabletk za splav gre za prvovrstno provokacijo omenjenega aktivista. Spomnimo se samo na sto tisoče umrlih v koncentracijskih taboriščih. Južnoafriški škof pa za nasprotnike trdi: “Ali obstaja kakršnikoli razlog, razen politične korektnosti, zakaj se splav ne definira kot nemoralen in ilegalen, ni to sovražni zločin današnje dobe.” 

Klinike za splav postale globalne korporacije ter prodajalke človeških organov
V preteklosti smo velikokrat poročali o nepravilnostih v klinikah za splav. Najbolj znani so primeri zlorabe ene največjih svetovnih združenj, Planet parenthood, kateri so pozivali in prepričevali mlade ženske, naj splavijo, torej umorijo svojega otroka. Najbolj tragično pa je, da so med drugim ženskam odvzeli zdrave telesne organe, ki so preprodajali naprej v bolnišnice in druge zdravstvene ustanove.

Luka Perš