Papež Frančišek zavrnil, da bi Vatikan preganjani pakistanski katoličanki ponudil azil!

Foto: epa

“Gre za vprašanje pakistanske notranje politike,” je vatikanski državni tajnik kardinal Pietro Parolin odgovoril na vprašanje, ali bo Vatikan, ki ga predstavlja in vodi papež Frančišek, preganjani pakistanski katoličanki Asii Bibi in njeni družini ponudil azil.

Po poročanju spletne Družine, ki se sklicuje na kath.net, je Vatikan zavrnil možnost, da bi katoličanki Asii Bibi ponudil azil, čeprav sta ona in njena družina v smrtni nevarnosti. “Bibijevi je več let grozilo, da bo smrtna kazen, na katero je bila obsojena zaradi domnevnega bogoskrunstva, dejansko izvršena. Potem ko je pakistansko vrhovno sodišče obsodbo zaradi pomanjkanja dokazov umaknilo, so v državi izbruhnili številni nemiri. Življenja Bibijeve, ki trenutno biva na neznanem kraju, njene družine, njenega islamskega odvetnika (ki se je iz varnostnih razlogov umaknil v Evropo), pa tudi sodnikov, ki so umaknili smrtno obsodbo, so ogrožena zaradi besa skrajnih islamskih skupin,” poroča spletna Družina.

Spomnimo. Vatikan uči, da morajo biti evropske države razumevajoče do migrantov, predlani je na veliki četrtek opravil tradicionalno umivanje nog migrantom. Katoličanke pa očitno noče sprejeti, čeprav jo bodo skrajneži ubili, če jo najdejo. Vatikan pač pravi, da je to notranja zadeva Pakistana.

Demokracija.si

 • jaka

  golazen vatikanska

 • etrusk

  Dela in se vede kakor mu paše.

  • AlojzZ

   Dvomim v to misel. Zelo verjetno samo uboga gospodarja.

 • gorjanc

  Kar groza me je ker TA TIP vrši evangelizacijo z koranom in se pajdaši z islamsko univerzo AL-AZHAR v Kairu, katera SE NI ODPOVEDALA ANTISEMITIZMU .S prihodom muslim. migrantov se vEVROPI RARRAŠČA antisemitizem , politika pa krivi vse evropejce.

 • Maca

  Za nič drugega ni, kot da se proč vrže in ga ljudje pohodijo. (Matejev evangelij)
  Pozabimo tega odpadnika pokvarjenega, prodanega, izdajalskega, ki uničuje našo edino najlepšo vero.

  VESEL BOŽIČ, dragi Slovenci! Naj vam vera v Krisusa, Gospoda našega razsvetli temne dni.

 • slosin

  še malo, pa bo ta Papan pozdravljal vernike z rdečo zvezdo v roki, nič več s križem…

 • Bandit123

  On točno ve, da tega ne sme, ker je to vmešavanje v tujo državo. Ona ni pribežala v Vatikan ampak je skrita nekje v Pakistanu.

 • lado

  TEGA POKVARJENCA ,IZDAJALCA NAŠE KATOLIČANSKE VERE, VRŽT MED HALALSKO DRHAL !!!! PLAČANEC ,UPAM ,DA GA DOLETI “prepih ” SKOZI UŠESA !!!!!!!!! NAM DELA SRAMOTO ,JE EDINI ,KI KOLABORIRA Z GOLAZNIJO TUJERODNO !! MA ……

 • Franc Šink

  Papež Janez Pavel drugi je rekel : Papež ima vas rad. Frančišek, pa. Papež vas ne mara.

 • Sokrat Praljak nedolžna žrtev

  Kaj je med smučanjem povedal Janez Pavel drugi? To, da se bodo v Evropo zavalile horde vahabitov in da bodo ustaši branili Vatikan. Zdaj se pa znajdi, če se lahko.

 • MABUS je MBS

  MBS je vodja krvave naftne mafije, ki želi uničiti krščanstvo, tako na BV kot tudi v EU. On je antikrist in on ima toliko denarja, da podkupi vse politike, sodnike in novinarje.

 • lado

  A TEGA BEDNIKA POKVARJENEGA ,LAHKO KOMENTIRAMO ,ĆEFURJA FAŠISTIČNEGA,ŠARĆIĆA ;IZRODEK ,NJEGA PA NE !!!!!!???? AMPAK EVO ,VOLILCI ZAPLANKANI ,UVAŽA ,KRŠI ŠENGEN …. PREKLETA SVINJA ,KI BO KMALU,UPAM DOMIL LASO OKROG KLOVNSKEGA VRATA !!!!!! KOT VSI RDEČI IN LEVI FAŠISTI !!!!!!!!!! DAJMO-TE LJUDKJE ZBUDITE SE ,KER BO KMALU PREPOZNO ……. POŽGIMO RTV IN KUĆKINO GNEZDO PEKLA !!!!!!