Pedofilskemu učitelju, ki se je poročil s 13-letnico iz Bangladeša, zgolj prepovedali poučevati

Pedofilski učitelj fizike Jochim Nur (vir: twitter)

34-letni učitelj fizike Joshim Nur je svojo 13-letno nevesto (v sodnih dokumentih označena kot otrok A) spoznal leta 2006 v Bangladešu, ko je bil star 22 let. Čeprav ga je po poročanju Daily Maila mladoletno dekle opozorilo na svojo starost in da obiskuje 8. razred, se je vseeno poročil z njo in si jo vzel na poročno noč.

Glede na starost dekleta, ki ni bilo sposobno privoliti v spolni odnos, je to očiten primer pedofilije in posilstva. Nur se zagovarja, da ni vedel, koliko je dekle staro, to pa naj bi potrjevali tudi dokumenti ob selitvi mladoletnice v Veliko Britanijo, na katerih piše, da je bila stara 18 let. Ravno tako naj bi mu isto potrdila dekličina družina.

Test, opravljen na kosteh zdaj polnoletne ženske, je potrdil, da je bila v času poroke mladoletna. Sodišče pa je razsodilo, da bi moral biti Nur sposoben oceniti, da je bila njegova žena mladoletno dekle, daleč od polnoletnosti. Ko sta prispela v Veliko Britanijo, jo je odpeljal na ginekološko kliniko, kjer je prejemala kontracepcijske tablete. “Gospod Nur je stopil v zakon in spolno razmerje s 13-letnim otrokom. Gospod Nur ni pokazal uvida v svoja dejanja ali kako so ta vplivala na otroka A,” so zapisali na sodišču.

Nosilec presoje Alan Meyrick je ob tem dejal: “Po moji presoji njegov manko uvida pomeni, da obstaja tveganje, da se njegovo obnašanje ponovi.” Tako je zagotovil, da Nur ne bo nikoli več učil. To je vseeno premalo.

Ivan Šokić

 • soc

  Od kod naj opičnjak vr, koliko je stara druga opica?

 • Olga2345

  Levičarji pedofile uvažajo v Evropo!

  • Steiermark

   S tujimi, predvsem musljevskimi pedofili, se komunajzlarji počutijo bolj varne in bolj močne….

 • luckyss

  Pedofilskega župnika zgolj premestili…je tudi bil naslov, seveda ne tukaj…

  Seveda je tu problem dveh religij…Mohamed je poročil 6 letno Aisho, župniki natepavajo ministrante…
  Zakon bi moral biti jasen..ob takšnih dejanjih takojšnja kemična kastracija ali pa dosmrtni zapor..po izbiri..

  • xtc

   Kaj je Pakistanček te rajcajo farji?
   Še en iztirjenec levi.

   • luckyss

    Govorim o dejstvih…ti pa spet ne upoštevaš terapije…
    Če na tablete spiješ pet pirov te ne delujejo tako kot je bilo predvideno ;))
    Lep pozdrav in adijo..

  • Steiermark

   Tebe pa izgleda da “natepava” vaš “komunistični župnik” ter nadaljuje delo vašga “preroka”, pedofila in množičnega morica tita! Fuj, komunistična pedofilska drhal, gabite se človeku! Vas, komunistično drhal bi bilo potrebno kastrirati, tako da se nebi mogli več razmnoževati in delati zla , kot to danes , zraven vas, počnejo še musliji, ki jim kar koran to dovoljuje!

  • Clemen J.

   Tudi jaz sem za to, islamistov je že tako preveč. Ker pa so vsi pedofili pa bi bilo potrebno vse kastrirat in sterilizirat. Kmalu bi bil mir na svetu.

 • xtc

  Izgnat nazaj k “rođakom”.

 • mona lisa

  Odsekat orodje in nagnat od koder je prišel.

 • domovina mili dom

  Poročiti se z osebo brez dokumentov, to mi nekaj ne štima.