Pekel iz Mehike: Petletno deklico našli vklenjeno v hiši terorja

Ujeta petletna deklica iz Mehike. (Foto: Twitter)

V mehiškem mestu Ciaudad de Fernandez so preprečili novo tragedijo. V eni izmed hiš v soseski El Refugio so sosedje slišali glasno kričanje. Šokirani ob pogledu na ujeto petletno deklico, ujeto v verige, so nemudoma poklicali mehiške varnostne organe.

Kar so doživeli mehiški policisti v preiskavi hiše, je možno zgolj v grozljivkah. Tam so našli petletno deklico, z verigo priklenjeno na posteljo in povsem onesposobljeno, da ni niti morala na stranišče. Zločinci so ji nastavili poleg le plastično posodo, kamor je lahko opravljala svoje potrebe.

Nesrečnica je ne glede na brutalnost dogodka v dobrem stanju, poročajo mehiški varnostni organi. Sedaj se nahaja v rokah socialne službe, čeprav ima vidne fizične poškodbe nog. Oblasti pa želijo ugotoviti, kdo je nebogljeno petletno punčko zlorabil in jo priklenil na posteljo.

Foto: iStock

Luka Perš

 

 

 • Unikatna

  Pa kaj je z ljudmi? Ne moreš razumeti, so hujše kot živali…

  • maček ivan

   To je posledica popolnoma pohabljenega uma ljudi. Skratka svet drvi novi krvavi preizkušnji naproti in to neizogibno. Tisti ki bodo preživeli, bodo zopet znali ceniti Življenje kot tako.

 • xtc

  Spet narko NLB socialisti.

 • cosmosjasnovidec

  Take zadeve se dogajajo zaradi smešno nizkih kazni skoraj po vsem svetu.
  V Azijskih državah od Kitajske pa Japonske itd. o takih primerih ni za slišati,ker so tam take nesnage umorjene z obešanjem,ko jih dobijo ali jih pa policija enostavno ubije že na licu mesta torej tukaj ni aretacije.
  Tak zakon bi moral biti sprejet po vsem svetu in bi se pedofili,posiljevalci,buziči in podobna golazen prej zamislili preden bi počeli kaj takega.Je pa problem,ker je ravno v vseh vladah in na vodilnih mestih prisotna taka golazen zato so tudi proti sprejetju takega zakona.V Sloveniji je primer že samo LGBT nesnage kateri smrduhi bi še radi posvojevali majhne otroke,da bi jih sexualno izkoriščali prekleta buzeraška ter pedofilska svojad.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

 • 127.0.0.1

  Vsaka država ima svojega Priklopila in Fritzla.

  V Zloveniji imamo tudi svojo verzijo Behemian Groova – Baričevičeva garaža. :D