Pijani Nigerijec brutalno posilil 18-letno Beograjčanko!

Foto: Istock

Iz Srbije poročajo o grozljivem brutalnem posilstvu: Nigerijec je posilil 18-letnico iz Beograda, pri čemer ji je grozil z nožem na grlu.

V nedeljo popoldne je na ulici Nikole Đurkovića v beograjskem Voždovcu državljan Nigerije posilil 18-letno Beograjčanko. Nigerijec V.  M. je bil rojen leta 1988. Dekle je posilstvo policiji prijavila v nedeljo ob 16.45; pojasnila je, da se je pred dogodkom družila z znancem iz Somalije, ko je prejela poziv V. M., ki je zagrozil, da bo objavil posnetke, na katerih je z dekletom. Na ta način jo je zvabil v omenjeno ulico, od koder jo je na silo spravil v hišo, poroča Kurir.

Ko je policija prišla na dom posiljevalca, ga je našla v vidno pijanem stanju
Nigerijec je dekle odvlekel v spalnico, kjer jo je nato posilil, pri tem pa ji je držal nož na vratu. Zatem se je dekletu uspelo osvoboditi in odšla je na policijo ter prijavila dogodek. Policija je na kraju zločina našla omenjenega moškega, ki je bil v očitno pijanem stanju. Ob prihodu policije sta se tako posiljevalec kot omenjeni Somalijec upirala aretaciji, preiskava dogodka pa je še v teku.

J. Ž.

 • xtc

  Kura tupa,z drhaljo se ne družiš marveč se je izogneš.

  • stane

   Pri puncah je drugace.
   Drugace razmisljajo.
   Npr.
   Lepa dekleta ljubijo crnuhe,pardon barabe.

 • samsara

  Somalec, ne Somalijec.

 • Dragan Krstič

  Že toliko posilstev s strani migrantov je bilo storjenih v Evropi pa se še vedno nekatere družijo z njimi. Ne razumem kako je lahko ženska tako blesava da vstopi v njegovo stanovanje. Kaj je pričakovala da se bosta
  igrala švarc petra.

  • slosin

   ej, ene imajo rade dolge in črne….

 • Antonius

  Seveda je šlo za multikulturno gostovanje Nigerijca v njenem mednožju. V gledališki enodejanki ji je v živo predstavil in odigral tragikomedijo.
  Zdaj lahko reprizo ponovi še s Somalcem.
  Ljudje delajo krivico Kuram, ker jih zmerjajo, da so neumne. Za niti eno ne vem, da bi šla skupaj z lisico v kurnik.

  • stane

   Je sla in gre,pa se bo sla,ko jo bo lisica nesla.

 • ZatonMesecnikov

  Tule si je pa čisto sama kriva. kaj sedaj cvili. Kaj je mislila, da je v kakšen akademskem krožku?

 • Da vid Einzige und das wahre i

  Upam da so ga predelal v zamorski šašlek

 • gorjanc

  Evropejke bi morale razumeti, da velik penis pomeni ob spočetju nizek IQ mulata, ker je v Afriki povprečni IQ najnižji na svetu,
  Za uspeh v izobraževanju in kasnejši poklicni uspeh pa je nadpovprečni IQ še kako odločilen. Marksistična ideologija to zavrača in pridiga o enakosti in enakopravnosti, kar je bebcem to zelo všečno. Okolje ima tu zelo malo vpliva. Ameriškim črncem se ja povpr. IQ dvignil na 85 kljub več kot 200 letnem bivanju med Američani. Da bi Amerikanci zmanjšali rasne izobrazbene razlike ,imajo na univerzah k v o t e :belcev latinosev, črncev, vendar najbolj uspešni so vzhodni Azijci, Črnci pa so najmanj uspešni ,kar je v skladu z IQ ( vir IQ : IQ by countries v googlu)
  (tudi črnci imajo visok IQ 120 ,vendar je razmerje 1: 32 v korist nečrnih
  in IQ 125 1: 60)

 • sodnikisozločinci

  Njen oče je sigurno strpen levičarski intelektualec, ti še najbolj znajo poštena dekleta spremeniti v kurbe.

  • stane

   Ne obsojaj,ko nic ne ves.
   Ce ti je zena taka,kot imenujes deklce jetvoj problem in ne obsojaj otroke za kurbe.
   Pokvarjenec nepristevni.

 • Darth Vader

  to vi ne razumete, to je multikulturna obogatitev srbije…..srbi so preveč primitivni, da bi zadeve vzel v svoje roke v stilu rumenih telovnikov :) se gredo rajši skorumpirano lgtbq politiko in prodajanje za keš najboljšemu ponudniku……jebiga…..od velike srbije in velikih srbov je ostal samo še veliki prdec

  • stane

   V Sloveniji je isto!
   Kdo se pa bori za boljsi jutri?
   Kdo se bori proti izdajalski vladi,ki je vsiljena in ni bila izvoljena od volivcev.?
   Kdo se bori za vecjo varnost drzavljank/ov?
   Sama kilavost in nic druzga!
   Skoda,da nisem mlajsi za 40 let.

 • Andrej

  Pahn me, pahn, če ne bom sama padla.

 • Felikss_AH

  Ma ne ga sračkat – – “se je pred dogodkom družila z znancem iz Somalije”… in… “ko je prejela poziv V. M., ki je zagrozil, da bo objavil posnetke, na katerih je z dekletom” – – ???

  Če se Belka druži in odziva na klice Črnuhov… potem v nobenem primeru ne more iti za posilstvo… verjetno sta se kaj sprla in si je deklina omislila preprosto maščevanje… sicer pa vsaka ki se že samo malce druži s Črnuhi si je prislužila “posilstvo”… tudi ono z podplutbami in razbito gofljo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!