fbpx

Plenilec grozljivega videza s tetoviranim obrazom v avstralskem Outbacku posilil 22-letno popotnico!

Marcus Allyn Keith Martin s tetoviranim obrazom je naravnost strašljivega videza! (Foto: Twitter)

23-letni posiljevalec naravnost bizarnega in strašljivega videza je na sodišču priznal posilstvo 22-letnice, pri čemer jo je po ugrabitvi zadrževal in posiljeval kar dva meseca.

Na sodišču v avstralskem Cairnsu je Marcus Allyn Keith Martin priznal ugrabitev, prisilno zadrževanje in posilstvo 22-letnice. Posiljevalec Marcus Allyn Keith Martin je svojo žrtev, ki sicer prihaja iz britanskega Liverpoola, spoznal v Cairnsu na zabavi ob avstralskem dnevu leta 2017, čemur je sledilo 1.500 kilometrov dolgo potovanje skozi avstralski Outback s terenskim vozilom mitsubishi pajero. Po nekaj dnevih njune zveze je postal obseden, po izginotju pa je zgodba pristala na naslovnicah mednarodnih medijev. Po poročanju Daily Maila je Martin svojo žrtev obvladoval z nevarnimi drogami, fizičnim poškodovanjem in z davljenjem.

Avstralski Outback (Foto: Twitter)

Žrtev so rešili potem, ko se je objokana in izmučena pojavila na bencinski postaji
Beverley Page z bencinske postaje je medijem pojasnila, da je 22-letnica prišla na bencinsko postajo objokana in nezmožna, da bi plačala gorivo: “Bila je v stanju šoka in ko je prišla, je izgledala kot zombi. Solze so ji kar tekle po obrazu.” Ko se je par, ne da bi plačal gorivo, odpeljal, je prodajalka takoj poklicala policijo. Po dramatičnem reševanju je policija žrtev našla za volanom, preiskava pa je pokazala, da se je napadalec skrival v zadnjem delu avtomobila.

J. Ž.