Po uspešnem izmikanju roki pravice po Evropi končno aretirali iskana “Šveda”!

Foto: Facebook

Dva od najbolj iskanih kriminalcev na Švedskem sta bila aretirana v nakupovalnem centru v mestu Málaga v avtonomni regiji Andaluzija na jugu Španije. Za njima je bilo v Evropi razpisanih že več nalogov za prijetje, in sicer zaradi obtožb o ugrabitvi in mučenju. 

Brata, stara 35 in 37 let, sta bila prijeta v nedeljo okrog 14. ure v kompleksu poleg železniške postaje. Policist, ki tedaj ni bil na dolžnosti, je prepoznal problematična moška in o tem obvestil pristojne organe.

Potem, ko je policist s pomočjo posnetkov varnostno-nadzornih kamer potrdil identiteto bratov, je s pomočjo varnostnikov sledil dvojici – zaradi številnih izdanih nalogov za prijetje veljata brata za varnostno grožnjo. Ko sta bila moška izsledena in obkrožena, sta se predala na miren način, poroča Voice of Europe.

Foto: iStock

Eden je celo olimpijski boksar
Sicer sta moška znana kot sodelavca nevarne kolesarske tolpe v Gothenburgu, eden od njiju pa je celo olimpijski boksar. Dolgo ju je neuspešno lovila policija po celotni Evropi v povezavi s tridnevno ugrabitvijo moškega in mučenja z vrtalnim svedrom z namenom, da bi ugrabljeni izdal podatke o svojem bančnem računu. Sicer pa to ni edini njun greh, oba imata namreč pestro kriminalno preteklost, zato niti ne čudi, da sta se tako dolgo izmikala roki pravice.
Hana Murn
 • ZatonMesecnikov

  #s tridnevno ugrabitvijo moškega in mučenja z vrtalnim svedrom z namenom, da bi ugrabljeni izdal podatke o svojem bančnem računu.#

  na to idejo lahko pride le mentaliteta in civilizacijska stopnja 7 stoletja.

 • Van Der Waals

  ”šveda”. nvadna usrana črnuha!

 • xtc

  Zares gre za “rasna” Šveda lahko potrdi oni zmedenec iz njihovega Faksa ,ki trdi ,da so bili Vikingi temnopolti.
  Sicer pa za take je le štri.

 • samsara

  Tipična novodobna Šveda.

 • šmentanamuha

  Kaj sta zdaj ta dva: zamorska Šveda ali švedska Zamorca? Js sm mislila, da sta to otroka brez spremstva. Običajno tko zgledajo.

 • KAPIBARA

  Zpet napaka organov pregona ! Išče se dva Šveda , ujamejo pa da totalna črnuha…. Napak v postopku, in zadeva pade..

 • Olga101

  Kdaj bodo aretirali Karnerje? Slovenija ščiti mafijo?

  • KAPIBARA

   Mislim da ni več v SLO, kajti za tak denar, ga lasta straža preda- proda..