Pod Trumpom se odvija nesluten razcvet Amerike! Glavni razlog je napredujoče spoštovanje nerojenega življenja!

Foto: Youtube

Družinski inštitut v Connecticutu je v izjavi za Breitbart News sporočil, da se veselijo novega uspeha zagovornikov življenja nerojenih otrok v parlamentu te države. Po njihovo je čudež tudi to, da je bil zakon o promociji ubijanja nerojenih otrok zavrnjen v parlamentu, kjer imajo večino Demokrati. Za njih je znano, da so izrazito nenaklonjeni, ponekod tudi odkrito sovražni do ustavno varovane pravice do življenja in pravice vsakega človeka, da se rodi, zato so zagovorniki kulture življenja zmago nerojenih otrok poimenovali kar “Božje delo”. Ameriški Demokrati pa pravice nerojenih otrok teptajo tudi iz povsem pragmatičnih razlogov. Skrbi jih namreč izjemna popularnost Donalda Trumpa, katerega mandat slovi na brezkompromisni podpori nerojenemu življenju, gospodarskem razcvetu in ponovni oživitvi ameriškega domoljubja.
Predlog zakona, ki so ga uvedli Demokrati, ki odkrito podpirajo industrijo splava, ki temeljijo na življenju, je bil sporen tudi zaradi “zavajajočih praks oglaševanja”, ki so privabljale ženske, da bi opravljale splav.

Medijske objave državnih centrov za prenatalno diagnostiko, ki so z oglasi spodbujali končevanje življenj nerojenih otrok s slogani “Razmišljate o splavu?”, so bile ocenjene kot “zavajajoče”.  Zagovorniki splavov pa so  ob tem trdili, da so centri na tak način le ponujali “zdravniško pomoč”. Zagovorniki življenja širom Amerike so zadovoljni, saj menijo, da so javnost in politike uspeli prepričati, da so zavrnili radikalni predlog, ki je proti njihovemu političnemu stališču neustavno diskriminiral ljudi, ki se zavzemajo za življenje.

Oglasili pa so se tudi iz Nacionalnega inštitut za družinske študije in Pro-life gibanje (NIFLA) in “S hvaležnostjo sprejeli novico, da senat zvezne države Connecticut ni sprejel očitno neustavnega zakona o promociji splava,” je v izjavi dejal ustanovitelj in predsednik neprofitnega pravnega združenja Thomas Glessner in dodal: “Matere, ki se soočajo z nepričakovanimi nosečnostmi, bi morale imeti  na klinikah varno zatočišče, da bi se seznanile z vsemi svojimi možnostmi, ne pa da nekateri iz njihove stiske kujejo dobičke.”

Franci Donko

 • xtc

  No za tiste,ki so brezkompromisni zagovorniki splava -to so predvsem levičarji in anarholiberali je treba uzakoniti,da so dolžni splavljati vse svoje potomce,saj so vendar pristaši tega-vsak ugovor je kazniv.
  Kaj želim povedati-ti ljudje so umobolni-seveda gre tudi za finančne koristi.

  • pajot

   Svojih,žal,ne bojo. Kdo pa bo potem jemal z računov na Kajmanskih otokih?

 • garfi

  leWaki in leWiČĆarji podpirajo smrt in uničenje
  sebe pa seveda nočejo splaviti ali evtanazirati

 • šmentanamuha

  Spet ena velika zmaga za Trumpa. Bravo, naš slovenski zet!

 • freedomfighter

  Spet vtikanje v zivljenja ljudi ki se vas ne ticejo…toliko o tem kdo najraje posega v pravice posameznika…od tega s kom lahko seksas do tega a hoces imeti otroke ali ne in seveda do tega da ti drzava govori na kaksnen nacin moras umreti…vcasih se mi zdi da se na desnici bojijo osebne odgovornosti

  • slosin

   a levičarji, zagovorniki splava, se pa ne vtikajo v življenja ljudi, ki se jih ne tičejo…Pa da ne govorimo o razštelanosti njihovih možganov, ko so pa na drugi strani proti smrtni kazni…..razen za domobrance seveda…No, kar pa zadeva odgovornost, je pa res najlaže ženski splaviti in se je s tem rešiti…Kdo je torej bolj odgovoren?…

   • freedomfighter

    Oh ti si spet pri domobrancih…se dobro da smo leta 45…jaz nisem proti smrtni kazni za levicarje mi je pa vseeno tako da to komu drugemu jamraj…to kar si napisal da je zenski enostavno splaviti lahko pa napise samo bedak…odlocitev za splav je za zensko ena najtezjih izkusenv zivljenju in posledice nosi celo zivljenje…glede teh pankrtov okaterih govoris bom pa tako rekel…tisti ki vabijo migrante v drzavo naj si jih vzamejo domov in tisti ki bi prepovedali splav naj domov vzamejo vse otroke bi bili drugace splavljeni.. deal? …v takem primeru mene prepoved splava ne moti ampak ce bo pa drzava zapravljala moj denar da skrbi za nezazeljene otroke ali pa da bomo imeli zaradi tega porast kriminala ker dobro vemo kaj se zgodi z otroci ki jih starsi ne marajo in ki odrascajo v bedi…po tem sem pa strogo proti…se enkrat zaradi mene lahko prepovemo splav in v drzavo spustimo vse migrante ampak samo v primeru da boste glasni ljudje skrbeli za njih jaz nocem ne enih ne drugih…pa ne levicar se ne vtika v zivljenje ki se ga ne tice ampak se mama otroka…po eni strani tako glasno zagovarjate zmanjsanje moci drzave in s tem se strinjam po drugi strani bi se sli pa nadzor drzave od zibelke do groba…clovek se umreti ne sme kakor bi hotel ker je nekatere strah odgovornosti ki bi jo recimo prinesla pravica do evtanezije…zadnjic mi je en rekel ja pa to bodo potem stari in bolani ljudje pod pritiskom…vidis klasicno prelaganje odgovornosti iz posameznika na druzbo

    • šmentanamuha

     Kurbarija brez odgovornosti in umor nezaželjenega otroka to pa je zelo odgovorno. Tvoja kognitivna disonanca je res tipično leviharska. Rad bi ustvarjal vtis svetovljana, si pa samo zahojen levičar s slepo pego na levem očesu.

     • freedomfighter

      Kurbarija ni brez odgovornosti…odlocitev za vzeti zivljenje pa je tudi ena najtezjih kar jih lahko clovek sploh naredi…a ti mislis da je ubitu cloveka zabavno?

  • šmentanamuha

   matr nakladaš …

 • Olga101

  Bravo Trump!

 • Sonce

  Še bolj so zapufani kot pred njim.

  Zapufani pa so ful, najbolj na planetu.

 • Gardon Game

  Aha, to se pravi, da je ključ do razcveta države ta, da na svet spraviš čim več lačnih ust??? WTF

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!